Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Сите имаат што да им кажат на љубените. А, јас? Јас во моментот сум толку среќна покрај тебе, ама толку ладна. И празна.
    Дали изминатиов тежок период уби нешто во мене...или само треба да се потрудиш барем малку и да ме вратиш во колосек?!?
    Еден рефреш ми треба, за да можам повторно да бидам истата личност...епа сега, од тебе зависи :^)

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436

Прикачени фајлови:

• 62659.jpg
      62659.jpg
      Големина на фајлот:
      10,7 KB
      Прегледи:
      216
  3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.791
    Допаѓања:
    2.555
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436

Прикачени фајлови:

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Денеска го слушнав тоа што сакав да го слушнам од тебе а и долго го чекав но не се надевав дека ќе го кажеш за брзо време :lol: :inlove:

6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ти си моја приказна!

Те љубам море еј. Во среда и да врне, ќе возиме.

Прикачени фајлови:

• lo.jpg
      lo.jpg
      Големина на фајлот:
      32 KB
      Прегледи:
      174
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Ми годат ваквите повремени заеднички патувања кога можам да заборавам на моите принципи и навики.
    Ќе си речам: Не е убаво што не внимавам што јадам, кога спијам и колку сум активна. Ама одвреме навреме, потребно ми е да ескивирам од дневната рутина. Да си дозволам да јадам чипс, чоколадо и да пијам капучино додека заедно гледаме филмови или доделување оскари до 6 наутро. И да не ми биде грижа што будни го дочекуваме утрото и што легнуваме во кревет кога се разденува.
    И се восхитувам на твојата смиреност и способност да се справиш со мојата паника кога навечер патуваме кон дома по лош пат, додека надвор грми и истура силен дожд. Знаеш да ме насмееш и расположиш во такви моменти.

На Doozy, teddybear, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  8. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Знаеш.. откако те нема, секогаш кога сум во ПМС, имам огромна потреба за љубов.
    Ама, не онаква „љубов“ .. да излезам со некого, да поуживам една-две вечери и толку да е. Не ме исполнува мене тоа.. впрочем, никогаш и не ме исполнувало.

Сакам .. сакам нешто како нашата љубов. Зашто нашата е невозможно да се добие пак, а не ни треба.
    Сакам да имам некого со кој ќе се гушкаме на секое гледање, како да не сме се виделе со денови. Силно, силно. Сакам некој да ме бакне в чело, зашто тогаш се осеќам најсигурна. Ама не сум сигурна дали тој некој ќе го знае тоа, како што уште од старт знаеше ти. Сакам зрела љубов, каква што имавме јас и ти. Сакам да потонам во нечија прегратка и така да седам со минути, часови.. денови секако не можам, а да би можела би ги преседала сите. И да молчам, и да го слушам отчукувањето на неговото срце со насмевка, зашто ќе знам - Тука е, до мене е и ме љуби, мој е..

Ама, како што ми изгледа, ќе поминат уште многу ПМС-ови во вакво никакво расположение..
    зашто јас немам никој до мене, а ти си имаш.
    Како и да е.. барем еден да е вистински среќен.
    Доволно ми е..
    дури и во вакви моменти, кога сите желби ми почнуваат со едно исто: Сакам..

На innablood и Hayley им се допаѓа ова.
  9. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Ме сакаш затоа што имам шишки? хахахахаа :lol:
    епа јас те сакам затоа што имаш бемка,и затоа што те прави ептенн убав :inlove: :inlove: :rofl: :rofl:

Се зафркавам нормално.Ги обожавам овие твои смешки,и кога ми е најтешко знаеш да ме насмееш,секогаш си покрај мене. Те сакам многу будалче мое најубаво. :inlove: :inlove: :* :* :*

10. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Беше само сон, потоа реалност, а сега....само сеќавање...
    Те сакав - ме мрaзеше. Те љубев - ме лажеше. Ти дадов сè - ме остави. Патев - не ти беше гајле. Те заборавив, а ти тогаш сфати што си загубил и почна ти да патиш и да молиш како што јас еднаш патев и молев!

На Asja му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Душо моја, фино те замолувам, не ми ја навредувај интелигенцијата.
    До мене тешко ќе дојдеш преку фб и толку бедни објави.
    Оди на кафе со која сакаш, вкусувај какви сакаш јадења...
    Никој/а нема да ти е пријатно друштво како јас.
    Исто како што си ми ти на мене. :)

На zhirafa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zhirafa

zhirafa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124
    Фалиш кога си втора смена,а после одиш по женски,
    или пак тие одат по тебе,како мене Чурки тешки.
    Сакам да јадеме палачинки жешки.
    Те сакам.

13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Не знаев дека разделбата ќе боли толку многу, незнаев дека нема да успеам да се носам со фактот дека сме одалечени, и дека нема да можам да бидам со тебе кога и да посакам.
    Ми требаш, сакам баш како пред некој ден да бидам во твоите прегратки, да ја гледам твојата насмевка, да уживам во твоите бакнежи.
    Можеби и не покажав дволно но бев пресреќна, и како поминуваше времето се повеќе ја мразев далечината, се повеќе сакав времето да застане и засекогаш да останам таму со тебе :doh: .

Ми недостасуваш навистина многу и се надевам дека наскоро пак ќе бидам до тебе... Те Сакам

На tessi, crazylady и zhirafa им се допаѓа ова.
  14. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    10.489
    Сакам да се начукаме. Што од љубов што од љубов кон алкохол.
    Да ми пееш квази љубовни балади со лош аранжман, да бидеме болно искрени како што знаеме.
    Да те туркам од себе, да ме влечеш до тебе. Да ти ја откопчувам кошулата уште по скали. Да ме грабнеш и на рамо да ме носиш до 3ти спрат.
    Да водиме љубов најгласно што можеме, да стигнеме до екстаза заедно.

Ми недостигаш, да ми кажеш дека сум убава наутро. Да ти го игнорирам хрчењето од жал да те будам. Да те гледам колку смирено спиеш.
    Ми недостига се што правиме заедно, но повеќе се радувам на се што допрва ќе правиме.

На Doozy, K.Mari4ka, Mishela и 8 други им се допаѓа ова.
  15. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    89
    ,,Злато слободно си излези,убаво си помини,, ....Ега да си поминеш најлошооооо на свет :devil: и никад веќе да не ти текне да излезеш,да умреш дома од досада и при самио 4екор даден надвор да се онесвестуваш и па да си се врнеш дома :D :D

16. butterfly992

butterfly992 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    22
    Знаеш што правам сега? Си спомнувам сама на себе што се ме потсетува на тебе! Столов што е спроти мене, на него нон стоп седеше. Држачот од креветов го скршивме зошто седевме пречесто на него. Вратата ме потсетува на тебе и на секој бакнеж што го добивав кога доаѓаше или кога си одеше. Десната страна на креветот секогаш ќе ме потсетува, таму ти спиеше... Лажицата за обувки ме потсетува на тебе бре! Па за тебе ја купив :( Ноќеска сонував дека ми звониш на звонче за да се смириме :( ... и вчера кога си замина ја мирисав перницата, не сакав никогаш да изветрее тој мирис.. Ама сама сум крива што те изгубив. врати се.......

17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Се сеќаваш на вечерта кога стоевме недалеку од Ману, таму каде што се продаваат стари книги со мирис на опиум? Блиску до Вардар! Имаше ветар, дуваше силно, а ти и јас стоевме на ладното, можеби беше нешто накај 15 декември. Јас треснав некоја вистинита глупост, а ти, ти спомна нешто во стил дека немаш што да ми подариш. Немаш дом, куќа, имот.
    Денеска втор пат го изговараш истото! А знаеш, сепак сум до тебе. Спонзоруша невидена.
    Ај ај ај Порторико!

18. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Срце мое размислувајќи дојдов до една идеа незнам дали е најправилна , но се надевам дека ќе ме разбереш......

19. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Ај сабајле разбуди ме исто како денес, со Милка во раце. М? :wasntme:

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.459
    Допаѓања:
    143.860
    Не знам.

Милион нешта кои не знам дали вредат.

Би врескала на цел глас, да не беше волку доцна и да немав комшии.

А сакам да врескам.
    И после пљачките да си ги земам.

Некако....дел од мене умира.