Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Кога те нема овде до мене, не ми се СИТЕ овци на број!

2. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    11.262
    Се скарав со колешката поради тебе :worried:hock:

3. tweety93

tweety93 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    8
    Преку глава ми е веќе од твоето дежурство :roll:

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ти требаше сред кампања, и сред разговор да ми пишеш како е дечкото :tmi: :fubar: :swear: :devil:
    јас те прашувам за Струмица а ти мене за дечкото-ти се може, не те замараат со ништо од партија само работа и уживај, а мене се ми се собра трчај ваму-трчај таму, побудалев веке
    кога те прашав за девојката, ми рече топ-море топови да те испукаат да даде Господ-можеби затоа што јас така одговорив можеби навистина-кој да те знае :D
    а ако отидам на некои од протестите-кој ке те гледа :swear: нека заврши веке кампањава те молам Господе-смалји со скрстени раце
    барем сега знам на што сум-доволно фер од твоја страна :!:

5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Знам колку само удира целава ситуација ама ти имаш цврсти гради ке издржиш те знам.
    Имаш силен оклоп а јас до тебе сум. Ке се издржи и ова. Пак заедно како тој период ама овој пат на по друг начин сме вклопени во целата слика . :)

Искрено единственото нешто што ме боли во ситуацијава е што сум беспомошна, освен да ти давам до знаење дека сум до тебе за жал неможам на др начин да ти помогнам. А сакам.

А што се однесува до тешкотиите само ме прават да бидам уште поголем инает и со уште поголема сила да се борам за тоа што го градиме!

Сакам кога се губам во твои прегратки.
    Уште многу моменти ке споделиме.

Јаки сме, заедно можеме се !

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Те сакам највеке на свет поубав викен и да посакував немаше да имам

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ете ти пишав за настанот во АРМ-би го направила тоа за секој на твое место, чисто информација што се случуваше таму-да не помислиш оваа ми пиша оти полудела по мене, па ми ги крева акциите :D |(
    навистина, веке не ме интересираш дали си соло или ин рилешншип, имам веке некој друг на пик така да :)

8. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Те сакав.. ме сакаше - но во различно време за жал. |-)

9. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Многу пати ти дадов шанса... се обидов да заборавам се што поминало и да пробам пак со тебе....
    не заслужи ниту една од тие шанси, и додека разумот ми викаше не се враќај назад на нешто што поминало и ти донело солзи... крајот нема да се промени.... јас го слушав срцето кое велеше.... -дај му шанса, можеби ке се промени!
    Како да очекувам да читам една иста книга и да има друг крај?
    Се излажав себеси, самата си сум крива што ме боли и повторно ми го скрши срцето... самата се фрлив во оган мислејки дека нема да изгорам, стоев пред бездната и скокнав мислевјки дека ке полетам...
    очекував фантазии... нешто нереално...
    бев заслепена, и сеуште сум....
    Кога ке погледнам назад колку пати ме повреди се мразам самата што сум толку глупава пак да ти верувам. Но сега нема назад... не знам ни самата како да се утешам, како да се смирам и да продолжам понатаму.... зошто после се во себе длабоко очекувам, очекувам да се смени нешто и да биде поинаку кога е веќе јасно дека со тебе приказната нема среќен крај..?
    Како да престанам да се лажам себеси, и како да ја видам вистината и еднаш засекогаш да ме оттргни од овој погрешен пат... како да престанам сама себеси да се повредувам? Како да те замразам што толку пати ме лажеш а јас пак ти верувам... како?

Имаше толку шанси... сите ги прокоцка, а јас при секоја наредна бев убедена дека овој пат е вистинскиот и дека ке се променат нештата....
    но повеќе не, не можам... ке го стиснам срцето и забите, макар и да умрам не се враќам пак кај тебе...
    не смеам... ако се вратам пак ке се изгубам, и така веќе не живеам во реалноста... живеам во фантазиите дека покрај се ти ме сакаш и твоите зборови се вистина... веќе не знам на кого и во што да верувам, не знам во што се претворив....

Не можам да издржам повеќе.... на моменти помислувам дека никогаш нема да сакам некој друг, дека никој друг нема да ме направи среќна како ти, дека никој нема да ме насмее како ти...дека со никој нема да го добијам тоа чувство кое ме понесува до небото...
    на моменти се чувствувам толку изгубено, како да не знам зошто живеам... како надежта полека да изумира во мене...
    Стегнувам заби да не заплачам, веќе толку пати ме повреди што веќе почнав да се навикнувам на таа болка во градите, почнав да се навикнувам на тагата и солзите кои идат секогаш кога ке помислам на тебе...
    се навикнав на се... и да ме повредиш уште илјада пати пак исто ке е, нема да те преболам! ;(

На Asja му/ѝ се допаѓа ова.
  10. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    You are the best boyfriend EVER !!!!!! :inlove:

На crazylady и marama им се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    9.603
    ти благодарам што ми дојде на сон :inlove:

На anichka94 и homealone им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Се надевам дека некогаш ќе најдеш некоја која ќе те заслужува, и ќе го заслужува твоето внимание и љубов... Многу ќе бидам среќна за тебе кога тоа ќе се случи, и затоа сакам колку можеш поврзо да се помириш и да поминеш преку ова што се случи, затоа што е најдобро моментално за нас двајца.
    Изгледа до тука било. Имај среќенб живот, да знаеш дека од срце ти го посакувам тоа, досега на ниеден бивш тоа не сум му го посакала, напротив... Се надевам дека ќе си ја најдеш твојата среќа, затоа што јас тоа дефинитивно не сум.
    Биди среќен, само остави на времето...
    Неизмерно те почитувам и сум ти благодарна за се што направи за мене, ама едноставно до тука било... :doh:

13. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
  14. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Ти го враќам мирот велиш , те смирувам , неможеш без мене , стално сум ти во мислите м?
    Да знаев дека до толку ќе се заљубиш немаше да бидам со тебе :D , се зафркавам , те сакам најмногу на цел свет , со тебе ја најдов среќата , созреав на некој начин , заљубена сум како мало дете бреее :wasntme: најпрекрасно ми е со тебе. :*

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Биди среќен ако се вратиш во Скопје после :wasntme: :l: Не знаеш колку малку ми треба да не дозволам да ја искористиме картата за назад.....јас и ти, таму, тоа е надминување на мојот сон :inlove: :l:

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  16. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Ти благодарам љубов моја те сакам најмногу .. :inlove:
    Толку сум срекна што те имам :D

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.062
    Допаѓања:
    46.023
    :wasntme:

Прикачени фајлови:

18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    И што дека ми го даде телефонскиот број,што дека чекаш да ти се јавам.
    -Немам храброст. н е м а м </3

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Обиди се некогаш некои зборови да ги премолчиш, зошто не секој твој збор е добар за мене. Си се запрашал ли како ми е кога ќе ме навредиш, кога ќе ме повредиш. Зборовите и делата и тоа како знаат да болат.
    Како очекуваш да бидам секогаш добра спрема тебе, кога ти не си спрема мене. Човек да ти подаде прст ти му бараш цела рака. Не оди тоа така, барем не повеќе...

20. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Ти си ми се насветот незнаеш колку сум среќна што те имам.