Никогаш во животов не сум се чуствувала позаштитена,похрабра и посреќна. За секоја моја болка ти си мојот лек. И кога сум најтажна,доволно е само да ме погледнеш,за да блесне повторно насмевка на моето лице. И ако понекогаш претеруваш со тие твои шеги... Твојата прегратка која е толку топла, е местото каде што се чуствувам,најзаштитена.Сакам да си покрај мене засекогаш,бидејќи со тебе сум најсреќна. Те сакам најмногу бебенце мое,најмногу !
Кога знаеш дека сакаш да го поминеш остатокот од животот со една личност,сакаш тој остаток да почне што поскоро...те сакам најмил мој
Една од најубавите вечери во мојот живот е баш таа од синоке премногу сум среќна штоо те видиво ангелу мој премногу те сакам
се гледа дека си бил пијан кога си го пишувал постот за вечна љубов вчера, се приметува-женкар и вечна љубов, совршен партнер и слично убаво што те нема во Скопје барем ке можам да поминам кај тебе во маало на мира -без да се стресувам дали ке налетам на тебе или не-се надевам дека нема да ме примети некој од твоите-и да ме видат не ме познаваат
Со тебе созреав. Уствари созреав во оние моменти кога те немав покрај мене,а кога те имав само се надополнував. Љубов е и покрај сите твои мани,да пронајдам нешто добро и да го гледам само тоа. Набрзо ќе решиме,многу набрзо.На што сме,до каде сме, и во кој правец ќе продолжиме.
Како не ти е срам? Да се засрамиш, идиоту еден невиден, ѓубре едно низаедно, очи мој да не те видат поќе неќам да ми излезиш на патот, неќам да те видам, скапан еден. Како не ти беше срам тие збоој на мајка ми да му ги речиш и сега ова да испадни?? Не ти посакувам ништо добро, ти посакувам сам да умриш со сите мачки околу тебе со се та твојата таму шо била бремена од тебе, и то бебиштето гнасно. Ако мислиш дека ќе плачам, не грешиш Баш сум среќна шо се ослободив од сите овие лаги. Само тркалото се врти, Господ Враќа, можи ти врати за се ова досега шо напрај, но посакувам уште толку да ти врати, да те распарчи. Те мразам Нејќам никогаш поќе да те видам. http://www.youtube.com/watch?v=Kfr4Mo6YC-Y
Те сакам! Ги сакам твоите очи, твојот глас, косата, лицето, начинот на кој се движиш, секој гест, секоја твоја насмевка, секоја твоја особина. Твоето присуство ме прави најсреќна, сакам тука да останеш вечно. Ти си мојата слатка болка, ти си секоја моја непроспиена ноќ. Ти си се што сакам и знам дека ти си мојата вечна љубов!
Никогаш нема да го заборавам вчерашниот ден мило мое.Единствен мој љубен,најмила душа јас од вчера сум преродена ,ме направи најбескрајно најсреќната жена на светот. Те сакам и сигурна сум дека цел живот ќе ни биде прекрасно само да ја имаме слогата и разбирањето меѓу себе.Ме изненади најубаво,направи да летам од среќа.Не можев ни да замислам дека ќе го доживеам тоа,срцето сеуште ми игра,нозете се тресат од возбуда.Ова сме ние,тука сега засекогаш заедно,дури и после смртта ние повторно ќе бидеме заедно на небото бидејќи нашите души и љубовта се вечни.Те Сакам Најбескрајно.
Те сакам. Најискрено и најтопло. Тешко за верување, нели? Горам да ти го кажам ова, но не можам. Не смеам. Боли. Пече.
Веќе три дена ми се врти во глава фантазијава... Овој пат не ти кажувам ништо,додека не видам дали ќе успееме.А сакаш, знам Сакам и јас, сонце...И ќе дадам се од себе овојпат да отидеме конечно.Во подобар живот Само јас и ти.И конечно малку мир...За нас.
Во последно време нешто мн романтичен што е работава дали дека Пролета ни доаѓа или таков ти е периодот но како и да е мен ми одговара те сакам срценце мое и благодарам за виното беше преубаво.