Го знаеш она Guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind? Така јас се уште размислувам за она што ми го рече пред некој ден додека се каравме за некоја сосема неважна тема: Како може толку да те сакам, иако толку многу ме нервираш? Иако ти бев лута, во тој момент ме облеа таква топлина, што сакав само да си ја затворам устата и да те гушнам. Ама... тешко ми е да попуштам. Па иако престанав да се карам, останав намрштена уште некое време. Демек, уште сум ти лута. Што да правам кога таква сум по природа... Тоа не можам да го сменам.
Алооо,постојам и јас,кај те снемува?си видел тоа шо ти пишав и не ми врати а? шо па ке с евадиш дека си имал обврски а? ццц те замразувам полека,само продолжи си
немој да вратиш ако ти пишам-пази ке те изедам бог да чува и да брани и тоа за партиски работи и да отидам на следните протести, има да станеш невидлив, со микроскоп ке те бараат сум приметила, колку јас сум поцврста и похрабра толку ти повеке бегаш од мене-што маж ке беше
Not really sure how to feel about it but something in the way you move, makes me feel like I can't live without you, it takes me all the way... Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving...
знам јас дека со љубовта сме скарани тебе џабе ти пишувам-најнормално ко човек на човек ама кога си дрво бе братче мува не те лази тоа е после два неуспешни обиди за кафе со потенцијални кандидати не мислам да се откажам-причина партиски трчаници, недостаток на време и сакам кога ке видиш на мој статус како пријател нели ин рилешншип крвта да си ја испиеш, верувај дека тоа кога-тогаш ке ми се исполни што е мое, ке си дојде
можес само да кажес смирено I тоЧно без да избувнес па потоа се мисле дека е тоЧно како и да е саакам денес поубаво да поминам од тебе
те испровоцирав и конечно ПРОЗБОРЕ-само не свакам што ти е толку смешно будало имаш девојка а епа добро тогаш, да си знам-да не се надевам за џабе ако си го поставам прашањето зошто ме фатиле будаливе-одговорот би бил притисокот на околината треба малку да се олабавам, и да имам трпение-што е мое ке си дојде кога-тогаш дружба со луге, прошетки, и главен фактор ВРЕМЕ ке си го направи своето а ти В АМАН веке не да замараш-претера веке јас и ти раскрстивме, не те сакам и свати веке еднаш дека нема што да се видиме на кафе
Објасни ми како можам да те сакам а? Има ли логичко објаснување? Или нема... Себичен си... Сакаш да те молат,да те бараат а после да глумиш лудило... Овој филм кај мене нема веке да го гледаш. Време е да ја свртам играта,и да играме по мое. Ова денеска беше последното. Јасно?
Ако ти не ме разбудеше немаше да станам , епа кога веќе ме разбуди ајде дојди кафе да пиеме а со кафето и нешто друго.....
Пиши ми бе,бе биди толкав инат. Не си ни сам свесен колку само чекам за да пишеш...имам толку многу да ти кажам а само чекам прилика... Се би ти кажала...гордоста ќе си ја подгазам кога си ти во прашање (мислам ќе ја подгазам ама до одредена граница ) Би ти кажала дека не престанав да мислам на тебе,дека ми фалиш неизмерно,дека незнам што ми направи за јас вака да се затрескам во тебе... И незнам што би кажала,само да имам можност...па после ако сакаш и избриши ме...
Ме виде и сврти натаму? :О не ми се верува,алал да ти е..дали од срам или си велиш ке треба да застанувам кај оваа... те замразувам ејј!