Не си виновен за многу работи кои се случуваат. Кој е виновникот, треба да сумираме и да заклучиме дека и двајцата имаме удел. Излегуваме од бездната во која пропаднавме...се држиме цврсто. Многу поддршка ми даваш, многу си позитивен и сигурен дека се` ќе се среди. На моменти кога сум изнервирана, те правам најневредното нешто на светот...толку грешам. Самата си пикам во глава работи кои не постојат, и после ајде ти си ми крив. А толку ми угодуваш, почнувам на глава да ти се качувам со моите фикс идеи. Фала ти што ме трпиш во ПМС. Неподнослива сум.
Ти си луд. А ме тераш и мене да се опуштам се повеќе и сама да правам инстантни лудории. Сакам повеќе вакви бегства од реалноста. Мф! И до крајот на светот со тебе. Фала ти што правиш се да изгледа толку едноставно возможно.
1.Аааааа пиленце,криво ти е кога посветувам внимание на други работи а не тебе,а? 2.Се надевам дека веќе се ослободи од прангите на родителите.
Леле душичке незнаш колку ми беше интересен со погледи ме "убиваше" и се гледаше дека сакаш гостите што побрзо да си одат и да останеме сами , на крај трпенитео ти се исплатеше си отидоа и останавме сами.
Ми рече дека сум била како оса. Зошто? Сум била брза, работлива, и отсечна. Го поправив, не беа пчелите вредни? Да, но не, јас сум била оса. Една вечер пред неколку недели, мислам дека ми рече дека сум многу убава. Не сум сигурна затоа што музиката беше многу гласна, а јас бев малку пијана. Ти реков да повториш што кажа, а ти ме гледаше така неколку секунди и потоа рече ништо. Како се флертуваше на трезно?
Ју, ступид бестард... Ју, сан оф а бич... Ју, крејзи шит... Лингур смотан, тој мене ке ми влегува во ФБ и ке ме шпиунира. А бе оди лечи се беееее Така си бил несалам, па уште кога си прочитал таму сигурно уште толку болен си легнал (од љубомора де) Ај на лечење сега... ама ти непа спас па, не е една беља.
Душо немој да мислиш дека ке те барам јас ако не дојдиш да се видиме,а немаш дојдено цела недела.,Не планирам да те молам пак ке ти кажам... И ако толку не ти требам не ме ремети цело време на моб. А и не замарај и така несме во врска според тебе. (да му го речам утре и да умрам да не жалам )
Душо немој да мислиш дека ке те барам јас ако не дојдиш да се видиме,а немаш дојдено цела недела.,Не планирам да те молам пак ке ти кажам... И ако толку не ти требам не ме ремети цело време на моб. А и не замарај и така несме во врска според тебе. (да му го речам утре и да умрам да не жалам )
Уште малку и ставам крај,јас тебе со леб а ти со камења,е си нашла во која црква да се крстиш,ѓаволиште невоспитано.
Знаеш ли шо?Мислев дека си скрос поинаков од другите..мислев балашевиќ не ти е рамен,ама сум се излажала,ти си ист како и останатиот машки род.Толку солзи исплакав оваа ноќ,ама последно е тоа,види ме сеа ке се смеам ја,а душата ми плаче,копиле едно..
Ох.. Конечно ни помина лошиот период.. Се надевам нема да има повеќе такви.. Те сакам, најмногу од се!
леле како сум замесана во главава поима немам сто ми е,една страна знам дека е недовербата која ја мразам највеке а после тоа се Чуствувам лосо,ти заработи а потоа веднас да ме задоволис мене стварно лосо се Чуствувам