Се извади некако. Искрено чудно делуваш... Мразам кога ќе ми речеш одмори од мене. Одмарај ти колку душа да ти сака од мене. Гајле ми е. Јас денеска одам дома. Не те барам јас веќе . Знаеш дека згреши па да ја поправиш работата си мил и фин. А не извини, овој пат нема да ти успее. Ќе видиш каков одмор ќе направам јас од тебе . Нема да ти текне пак да кажеш така. И цркни таму сам. Лута ти сум. Ти е*ам карактерот, ти е*ам . Нема да ја замачкаш денес работата. Ќе ти треба време дури да го заборавам ова. Чао пријатно. Остани таков каков што си, ќе видиме кој од кого ќе одмара за брзо време. А... Те сакам. Теле едно
Сонце мое! Те сакам многуууууууууууууу!!!! Знаеш забораенко денес правиме 10 месеци Знам дека знајш а чекаш јас да ти спомнам прва зошто сите муабети ги вртеше на таа страна! абе јас не сум глупа ти си глуп Ај нека дојди недела неможам да издржам веќе оваа е 3та недела што те немам видено! ми фалиш и то многуууу! Прееска си легнав да спијам и едната перница ја гушнав слично како да си ти! ја стегнав цврсто и ја мушнав главата во неа! Како тебе што те фака скокот кога ти го правам тоа и ме фаќаш цврсто за глава и ме бакнуваш вкоса! неможам да издржам повеќе! Ако ме оставиш уште еднаш толку време сама па ќе се збудалам! ми фалиш многуууууу бебе мое сакам те!!
Pроклет да е денот кога кажав да за тебе. Pроклет да е моментот кога се заљубив во тебе. Pроклет да е секој минута која те барав тебе. Pроклет да Sи ти и све сто е од тебе!!!!!.... Pроклет да сум јас сто сум со тебе. проооклет дA е све сто бидна вака... Vеке немам нисто со тебе...нека биде фаце сто ке биде и до кога ке биде.
Оф бе да можев така безболно да ти кажам. Да не те повредам а да те одалечам од мене. Знам дека ако останеш ќе те боли повеќе. Сега боли, болеше и ќе боли. Тебе те боли. А јас сум себична. Сакам да те имам во животов затоа што си таков. Затоа што знаеш да сакаш, ме чуваш, почитуваш. АМа едноставно не оди. Сакаш да ме имаш. Ама пусто не може. Не сака.
Се додека она не се меша е во ред.Знам дека јас сум ти на прво место,нека остане така.Едвај чекам да те видам утре <3
Јас уште неосвестена, не гледам пред мене, ти ми праќаш порака. Фала ти многу и тоа што ми го пиша на крајот ме израдува многу и ме се насолзија очите. Те сакам се повеќе и повеќе. Уште малце и ќе се видиме. А, да, им купив цвеќе на мајка ти и снаа ти, ќе ги изненадам вечер