мислам дека те чув вчера вечерта кај мене пред зграда Б додека си ја отстранував шминката те познав по гласот и смеењето само незнам што бараше таму-или можеби одеше накај парк не ме чуди ништо, освен жени и кафеани ништо не те интересирало-таквите ко тебе не се исправаат те читам на ф.б. З и просто не можам да поверувам на очиве што читам кога ти беше скршено срцето, а кога почна да мислиш на иднината жити се ги жалам и твоите колеги и другари искрено-како те поднесуваат-секоја чест за нив
О љубов моја, о сонце мое! Знам дека преубаво си помина, како и јас. Знам дека се наоѓаш таму, како и јас. Знам дека сакаш да заминеме, како и јас. Имаме озбилна домашна задача Време е да се поработи на тоа, и тоа многу озбилно.
Фала ти за прееска, гледам дека ме мислиш и се грижиш за мене ама некогаш си помислувам дека ништо не правиш за мене. Можеби затоа што добивам премногу внимание па кога некогаш нема да направиш се чувсвувам неубаво. Неќна ти се налутив, знам дека ме примети ама не ти прознав оти ако ти ја кажев вистинсакта причина, се плашев да не ме сфатиш погрешно. Некои работи што ги правиш односно што не ги правиш ме растажуваат. Кога ќе дојде моментот ќе ти ги кажам да си знаеш.
Дали сериозно мислиш дека со таков опасен шмекерски поглед ќе ме заведеш и дека ќе трчам по тебе како останатите 98264542 женски од генерација? Многу лошо си се излажал. Од таквите "опасни фраери" ко тебе преку глава ми е. И ако мислиш дека јас имам било каква поврзаност со правење прв чекор,си нашол погрешен човек. Дури и тоа што ти одвратив на погледот ти беше многу.
Колку беше само..провиден Мислеш не забележав како ме погледнуваш... Шо да правам касно е веќе за сеа..за такво скришно погледнување.. Поминаа веќе 2 месеци и 11 дена,а јас не те заборавив..ама ако,ќе успеам да те заборавам,па дури и да не успеам,ќе се правам дека те заборавив.. Сеуште те сакам..те сакам со целото срце..со целото битие..ама не ни беше судено.. Не сум себична,те оставам засекогаш..ја изгубив и последната трошка надеж дека ќе се смириме.. Знаеш,сакам да си среќен само..ако ти си среќен,и јас ќе бидам Ти посакувам..од срце ти посакувам се најдобро,само успеси на секое поле.. Збогум..ќе ми недостигаш многу..
засто когас сакас ти јас неправам тоа сто сакас аха,а засто јас кога сакам и ти не правис тоа сто сакам а е па исто ти е
Се радувам како мало дете на престојниот викенд кој ќе биде само наш. Без никој друг.без телефони без ништо.И си имам толку многу планови во главата се надевам нема да излезе нешто вонредно што би не спречило да уживаме. Па толку време не сме биле сами
Ова повеке не е интересно. Не знам што правиш. Ниту што планираш... А не пак што ти се наога во умот. Ама знам дека и јас ке те запоставам како што ти го правиш тоа. Можиме да збориме човечки бе еј... Човечки... Зошто е сето ова од тебе... Дај да ги средиме проблемиве... Што се однесуваш како мало дете? Ти било тешко? И мене ми беше ама знаев да седнам и да разговарам. А не детски да се однесувам како тебе. Дај прекини,да не се каеш подоцна.