Не давај да побегнам и од тебе како што знам да правам... Ме правиш среќна,се трудиш...не запирај на добар пат сме...патот кон заљубувањето...можеби...
колку и да сум тврдоглава, колку и да бегам од тебе, секогаш се враќам таму кај што припаѓам....до тебе...
Ти никаде не закасни. И по 10 години да се појавеше, пак ќе стигнеше во право време. Ретките ги пронаоѓаат ретките кога-тогаш... Те љубам
Знаев дека тогаш у грешно време се појави , женкар беше ехеее ама сеа неможеш без мене а а а аа ?Сеа не си грешка , морам да ти признаам ТЕ САКАМ !
и така значи З дојдов до заклучок дека си станал папучар,а некогашен женкар си бил да се скриеш од женскиот род само да не паднеш во искушение да погледнеш некоја а да не те фати таа со која си сега-порано или подоцна секое тенџерче си наога капаче а тоа дека таквите ко тебе по непишано правило налетуваат на некоја што ке им го дотера паметот е факт
Па да ми пратеше една смс порака за добра вечер и убав ден, не ќе беше лошо. Ти имам кажано дека тоа ме радува многу. Ама ајде, пусти желби мои.
...& it's you and me in the summertime We'll be hand in hand down in the park With a squeeze & a sigh & that twinkle in your eye & all the sunshine vanishes the dark ... http://www.youtube.com/watch?v=r6dIjdzOSaM
ти се исполни желбата за која одсекогаш мечтаеше-да се ожениш, леле леле пред малку ми кажа поранешната снаа-не и било пишано да ти биде изгледа таа снаа а ни јас избраничка ја жалам таа за која си се решил искрено
Лепото моја,среќо моја,љубов моја ... многу те сакам ... Те предупредувам дека викендов што доаѓа ќе го памтиш ... :geek: . Спојлер ќе го памтиш по убаво ветувам
Конечно се смири ситуацијата. Ме израдува многу и многу сакам кога цело време сакаш да бе бакнуваш не ме слушај кога ти викам немој или срамота е, продолжи си, исто како да не сум ти рекла
Ќе те најдам. Мојата душа само тебе ти припаѓа. И знам дека ме чекаш, како што те чекам и јас. Те барам насекаде. Можеби барав слобода? Сега ја имам. А сега? Сега те сакам тебе. Земи ме повторно под твојата груба прегратка, заврзи ми ги рацете.. Земи ми ја слободата.
И како да не се оклештиш од едно до друго уво кога некој ќе ти каже нешто такво? Како да не ти дојде топличко на душичката, ми помина еден таков спокој низ мене кога го слушнав тоа, не си свесен. Како тоа, со кој памет си викав и мислев дека можам да те оставам или да ти направам нешто неубаво? Нема теоретски шанси да го испуштам единствениот човек кој знае да ме цени. Ме изненадуваш. Си ќутиш, си ќутиш и си ќутиш, ама кога ќе кажеш, кажано е. Доволно да ми се помати во глава, да ми се заплеткаат ноџињата и да ти треснам некоја глупост додека се подигнувам да те гушнам. :geek: