посакувам само да беше подобар човек.немаше се ова да го доживееме.пуста моја среќе што ме донесе кај тебе.
Далеку од очи далеку од срце. Она познатото.сакам да те видам.ама во исто време и не сакам. а зошто не сакам!? Па тоа тие исто како да имаш милка чоколадо пред тебе.го гледаш.ти течат лиги. ама јок.не смееш ни да го допреш.па не да го пробаш. сега ме сфати зпшто не сакам да те видам !?
Со мене најде да тераш инает?Ако е за тоа јас можам формула да ти напишам .Не си дозволувај да се однесуваш спротивно од тоа како јас се однесувам спрема тебе!
Само се прашувам по кој повод ја постираше песната ту нок кад си се удавала З, што ли ти се плетка тебе низ глава
би му ја испеала на каролина-за година две...( со не така добри вокални способности...ама доста театрално) се помалку со секој ден ќе имам љубов за тебе, и сите спомени...ке ствнат за тие дни...
Погледот кој ми го упатуваш... Без разлика дали не сме се виделе само два дена или цела недела. Сјајот во очите и таа насмевка која ја имаш баш во тие моменти. Посебни се. Ми кажуваат многу. Кога во полусон ги обвиткуваш рацете околу мојата половина и ме припиваш до себе. Ме чувствуваш, го чувствуваш мирисот на мојата кожа... Знаеш дека сум покрај тебе и мирно заспиваш. Моменти кои вредат повеќе и од милион зборови!
те чекам важни сме само јас и ти во нашата приказна не запирај сега ме правиш среќна има ли нешто поубаво
ми прелета една мисла-случајно налетав на еден твој колега ако се случи некое чудо, и ако ми пишеш З што теоретски нема шанси да се случи мислам дека овој пат јас ке бидам таа што ке рече НЕ и ке си продолжи по својот пат таков ми е периодот и не е дека си се тешам ама реално подобро е да сум сама кој сака да свати ке свати, кој не јас ке се погрижам да свати
Заборавив да ти напоменам една многу важна работа за мене - знак Овен, подзнак Јарец. Не си играј со два пара рогови
Фала ти што си секогаш тука за мене. фала ти што заедно поминавме многу кризи и донесовме компромиси кои ја поддобрија нашата врска фала ти што ме трпиш кога и јас самата неможам! Без условно те сакам,и знам дека ми е возвратено.
Со што заслужив да ја одбереш една од најголемите курви во градот наместо мене ,која што те сакаше и те сака најмногу на светот ? Џабе викаш другарка.. да ти бев толку битна кога ти реков немој да имаш контакт со неа ти немаше да ми кажеш другарка ми е..нема да прекинам со неа. Важи,среќно нека ти е.
Прееска класната ти се изнавикала а?! епа ти во понеделник пак касни си на школо, абе цел си на мене btw и јас занм да си закаснам, и на мене класната да ми се изнавика понекогаш . Те сакаааам
Ајде веќе каде си ? Секоја минута чекајќи те ми е вечност. И после тооолку време како сме заедно јас уште како тинејџер се радувам што ќе те видам .Љубовче мое ајде побрзај,на некого многу му недостигаш . Те љубам
Ти кажав дека го згреши факултетот, убаво глумиш . Додека зборуваш дека не ме сакаш, го покажуваш спротивното . Тоа што го направи вчера, никој не го има направено до сега за мене. И без збор да речиш ме гушна само. Ти си навистина прекрасен. Згрешив, навистина мноогу згрешив. Ама од денеска ти кажав дека се менувам. Нема веќе лудила и глумење, нема веќе лажење и солзи и болка. Знаеш и сам, дека те сакам. Онака искрено и чисто, онака детски, те сакам ко што не сум сакала до сега, до лудило. Дури сношти го сфатив тоа. Не човече, нема да те изгубам. Не би можела да го поднесам тоа. Фала ти уште еднаш и извини, јас незнам како би реагирала да бев на твое место Секоја чест
Едно чисто срце, една здрава душа, еден постојан карактер е украс кој те прави вистинки вреден. Најди време за да сакаш бидејќи тоа е патот на љубовта, најди време за пријателство бидејќи тоа е патот на среќата. Нема среќен живот, но има среќни денови, затоа спомнувај си го ова секој ден и живеј најдобро што можеш!
Не, не се обвинувам себе си што испадна вака, извини.. реткост за мене, ама посакав да те видам, и во следните 3 минути ти беше веќе до мене. Знам дека се сменија некои работи, али погледот ти е ист, што ме збунува. Те прашувам од околу, но несакаш да ми кажеш...епа како да знам??? Не не, ќе дознаам јас што точно се случува, на овој или оној начин, порано или подоцна. За оној другиот.."далечниот" Уаууу повторно ти човече? Сега и во Скопје ли ќе се среќаваме? И тоа не ни е прв пат. Ти судбина си ми или што си? Пошто во случајности не верувам. Мислам дека и во Австралија да одам, пак ќе се сретнеме. Доста ми е од тебе, навистина...веќе почна да ме нервираш...а чекај, дали ти тоа суптилно ми се пушташ? Кои извртени ситуации боже.. ама мене ми се игра па....сега мене ми е редот да играм ладна недостижна фраерка. Стварно незнам што магија ми удри..и до кога ќе трае....незнам како со тебе, стварно незнам....