Купи 7-ца а? Нели ти е жал така да ме мачиш? Јас на диета ти шлапаш пред мене! Леле што ме снајде. Добар си ти, нижиш резултати, а јас сум на салдо ни минус, ниту плус. Го чекам овогодинешниот јоргован. Море очекувам да ме изненадиш така што низ цел стан ќе ми натрупаш јорговани. Сакам да си легнуваме и стануваме со тој мирис. Мирисот на нас, на лудоста и нутелата.
Е па готово,бидна. Нема веќе назад,чууу ?!?!..... Еооооооооооо јас и ти ко едно телоооооооо!!! Spoiler Да се враќа кај сите (што сакаат).
Многу мислам на тебе, и ми доаѓа да си удрам два три шамари што мислам...ама посилно како да е од мене, или пак си дозволувам да ме совлада.Види, јас ова никогаш мислам дека нема лично да ти го кажам, но јас сакам отворено да се игра. Првите неколку средби паднав на тие бакнежи и таа специфичност твоја која така некако ме заинтигрира, некоја мистика и некоја незнам оригиналност. Можеби згрешив што се предадов но така чувствував така се случи. И вложив некоја надеж која од старт се знаеше неможе да биде. Како да сум маѓепсана,како да сум излажана како да сум искористена се чувствувам сега. Нема да ти кренам повеќе, нема да те побарам повеќе ова вака завршува и ти си уште една моја грешка уште една моја надеж мала за малку љубов. Јас на тебе,,, мисламд ека сум ти некоја од низата. И не се чувствувам како личност со тебе туку како кукла која ќе ја прошеташ одвреме навреме. Одвратно во која положба се доведов и која површна релацијата е со тебе. Ти ја направи таква, јас пробав да се доближам, а ти веднаш избега. Мрзам колку те мислев и мрзам колку ти дадов...мрзам а не ни уживав, бев спремна на се за оние бакнежи и една прегратка каква што сакам да осетам...од тебе нема. Ти...ми изгледаше за подлабока личност, излегува дека си плиток, а на крај ќе прашам и ќе се чудам ...каде згрешив и каде отиде интересот, дали таа беше тоа што беше и дали ме помислуваш барем одвреме навреме, да ми дадеше едно прсте ќе полетав а не цела рака. Ти губиш на крај, не јас. знам дека знаеш на кое место сум..и ти годи. не, несакам да те чујам несакам.несакам да те видам, ми создаваш непријатност
Znas mi pravu stranu, svaku moju manu dobro znas, za te price moje, pretesan je ovaj mali stan, ma obucicu kaput svoj, recicu samo broj, ulicu jos pamtis, bolje da me vratis, jer i on ce cekati, necu priznati, njemu ne smem reci, sve cu poreci..
E де и шо? Во толку години се најде некој да ти промрчи против мене. И ти одма мењаш лента. Нели имавме вакви периоди кои успешно ги преминувавме? Или пак тогаш дека и на двајцата ни` се збореше лошо за другиот, па ај не ти одговараше да веруваш. Уште еднаш немој да ти се случило вака да се сомневаш во мене. Ќе ме доведеш во ситуација да најдам детектор за лаги и пред тебе да ја кажам вистината. ..... ама биди свесен дека после тоа ќе следува барање за развод од моја страна. Штом едни комшиски муабети може вака да те разнишаат во врска со мене... Зар ние, ние кои невозможното возможно го направивме со помош на нашата љубов? Не знам. Мењај лентата дури сум при добра воља у врска со овој брак. Фала.
Еве, го живеам 21 ден без тебе.. го прошетав цело скопје со мајка ми( од благо пријатниот ветер ме боли главчето), имам нова хаљинка, која никогаш нема да ја облечам за да ти бидам убава тебе-него за да си бидам убава мене... тешко ми е, па не ми е...и така во круг.. се обидувам да сватам што уставри не доведе до тука? ти знаеш? Не. Претпостаував дека незнаеш, па што знаеше ти за цело ова време??? знаеше дека мора да ги слушаш мама и тато, и дека ако они кажат дека си жаба, ти ќе кажеш-да жаба сум... еее, мое миличко...сети се на мене понекогаш, сети се на жртвата која реши да ја направиш,очајнички сакајки да му удоволиш на семејството твое... јас те оставив тебе, точно...ама конечниот избор беше твој...ти ги одбра нив...и реши да не се бориш за нас... добра сум, непијам лекови, спијам, јадам...се смеам...шетам...добра сум, не ме мисли.. тешко ми е само да заспијам, и кога се будам..тогаш ми недостигаш...онаа твоја добра верзија, ми фали...изгледа онаа лажната... како и да е...биди добар..и чувај се..затоа што тоа веќе не е моја работа...
Што е бре ова меѓу нас?? Беше страст на почетокот.....после бидна љубов надополнета со уште повеќе страст.....и цели 6 и пол години подоцна истите тие две само растат и растат......пред една година мислев дека не можам да те сакам повеќе, дека тоа е максимумот. Ау, колку сум се излажала Ти викам јас дека ќе ме умреш од чувства, ти не ми веруваш :geek: п.с. Сега кога и да кивнам, се потсетувам на моментот И смеа ме фаќа
Ги сакам овие денови кога цел ден сме заедно. Дури и благо со мајка ти направив. Да не се фалам али мајка ти најдобра снаа ќе има
Да можам да го вратам времето назад и да не те налутам, а и јас да не слушнам се и сешто од тебе. И баш тоа беше пресудно да не сме веќе заедно. Макар што ти незнаеш да се соочиш со проблемите. Бегаш од нив. А и вистински да ме сакаше ќе најдеше време за мене. Ама интересно ти е. Се забавуваш и мислиш дека кога ќе ме побараш пак ќе ти се вратам. Е нема! Овој пат нема! Одвратен си со твоето понашање. Да видам сега која ќе биде твојата подршка и која ќе те сака толку многу. Имаш сега и колешка со големи цицки па уште и дома ја носиш. Ама знај дека сите ќе те остават. Ќе ме бараш, ама нема да бидам покрај тебе, овој пат не!
Чувствувам како да сме створени еден за друг... Полека завземаш голема улога во мојот живот...макар и да биде лекција само битно ќе биде незаборавно нешто. Не верував дека токму сега...токму ти ќе ме правиш толку среќна... Насмевката од моето лице не се губи одкако влезе во мојот живот... Личи на бајка да и не сакам да престане.Јас ја заслужувам оваа среќа...
го сакам денешниов ден, имаш прекрасен брат и прекрсна мајка и јас ќе им бидам прекрасна снаа, знам, и фала за изненадувањето прекрасен си