Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Абе загреота сум, знаеш? :D
    Реков, ај може чу негде да те видим, као случајно, па новиот капут си го облеков, светнав тоа чизмите, па косата со спрејчето, па... па па па :D Јаооооо туго моја, тешко мене.

Тука си денес, да. И не, не те сретнав.

Ќе чекаме некои посончеви денови, секако знам дека нема да ѕвониш утре.

На encimenci и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Те сакам! Да батичко мој те сакам! ми недостигаш премногу! Те сакам и нека ни се множат! до 101, и никогаш нема да ми се здосади со тебе затоа што те сакам искрено и од срце и знам дека љубовта ми е возвратена! Со тебе поубав е денот! :l:
    http://www.youtube.com/watch?v=5Spzrp9_180

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Пушти ме да заминам,време е :hai:

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    леле бе да те имама до мене ;) има да те изљубам :* :* :* :* :* :* ако сум болна а :!: :D

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    http://www.youtube.com/watch?v=doP4iScLp0I
    :D
    Само наслвоот читај го, нема потреба од цела песна. :!: Мада не сум многу озбилна, така да или прави нешто за да ме ќариш или ништо од бизнисот! :*

На Primavera, Ingvild, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам кога под око ќе погледнам накај телефонот, додека листаш, пораки, било што, и ќе видам дека си пишувал нешто за мене. За девојчето твое. :D И ќе се направам дека не гледам, ама така убавко и фино ќе ми дојде твојот дел - МОЕ, што еден осмех од уво до уво ми прелетува. :D

Да бе, убаво ми е со тебе. Најубаво кога се клештам, кога се смеам и кога и Скопје ни е мало за да си го довршиме муабетот. Официјално потврдено - најдов човек на кој кога ќе помислам, ми иде насмевка на лицето. Ставам потпис и печат, тоа е тоа што секоја девојка го заслужува. :D

На ilipili, thelittle17, encimenci и 16 други им се допаѓа ова.
  7. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Размислувам! Многу размислувам за с*к*. Го сакам. Го имам. Сакам и сега. Сакам ама нема :D. Ти си ми оној за кого само знам. Мислам она знам во еротска смисла.
    И знаеш кога ќе ми текне на денот тогаш, на автопатот накај Ск. Аха кога росеше. Се што ни е најубаво, а е поврзано со тоа, на нас двајцата ни се случува кога роси.
    Ајде да маршам во кревет срамота е, безобразница...

На Ingvild, Offspring и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  8. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Љубави тебе убаво те фатил грипот ти посакувам побрзо да оздравиш

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Ти иам кажано колку перверзија лежи во тебе и што се би ти правела? Не ми се верува дека по толку време истата страст и хемија ја има помеѓу мене и тебе. Доволно беше само да се погледнеме... Едвај чекам да те видам пак, ќе ти ја скинам устата голема, предходниов пат се спаси, наредниот нема кај да бегаш, и очичките прекрасни закосени сакам да ги цункам :wasntme:

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како бе ти се најде од сите твои колеги најпаметен да ме коментираш кога ке ме видиш мегу луге, а чат -пат ги гледам и другите-и тоа не кога си сам, туку кога си мегу нив или мегу другари на работното место
    очигледно дека сум ти на некој начин ментален предизвик,и ти бодам очи ама 100% сум сигурна дека незнаеш колку години имам јас :D и не знаеш дека знам колку години имаш ти :D кој беше толку паметен сред недела да организира забава, се прави ли такво нешто :fubar:

11. Feuerwerk

Feuerwerk Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    15
    Не ми се нервирај мило. Ќе биде подобро :) Ми фалиш многу,сакам да си до мене :( Те сакам :inlove:

12. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    голем простак си .. идиоту ...камо да можам сеа да ти бапнам еден силен шамар да зајдеш дури ... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

13. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Те молам :hug:
    не ме плаши. Одвај те најдов а претходно срцето во петици ми беше. Не се нервирај јас сум тука СЕКОГАШ за тебе. Ако убаво од тебе што ми даде таков поглед. Немаш ни грам појма колку те сакам и те поддржувам во твоите одлуки. Знам дека се беше во ред со тебе. Ти си МОЕ СЕ!!!! :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l:

За друг
    Што се смееше што беше толку смешно ако прашам нешто? Се смени страшно. Незнам до кај сме??

14. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    И еве, повторно се појави после 1 месец, добро каде беше до сега, што правеше? Сигурно си бил многу зафатен, штом неможеше ни на телефон да се јавиш. Добро, океј е, знаеш секогаш ти простувам, таква сум, си седам и се прашувам на каде ќе те одвее ветрот следниот пат, каде повторно ќе исчезнеш? Нашево е приказна без крај.

На flowerred му/ѝ се допаѓа ова.
  15. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Знам дека си напнат со случувањата деновиве, ама те молам барем малку внимавај на тоа како се однесуваш со мене :(
    Те Сакам многу.

16. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Знаеш, колку повеќе вложувам во ова, толку повеќе сфаќам дека залудно вложувам.
    Не можам да разберам, како е можно да многу работи ти бидат побитни од мене. Јас разбирам да имаш обврски, да си зафатен, да не можеш да дојдеш да ме видиш. Ама не можам да разберам кога не ни одвојуваш две проклети минути од твоето "скапоцено" време само за да се јавиш, ете не мора да се јавиш, барем порака да ми напишеш.
    Знаам дека ти се побитни тие од мене, без разлика на вашиот долгогодишен однос, има граница.
    И јас имам пријатели, ама сум те ставала на прво место, секогаш.
    Нека ти биде така, ако.
    Нека биде таа поважна од мене, ама пази.
    Таа нема да чека нервозно за да и пишеш порака. Нема да те чека до ниедно време за да те види. Нема да е тажна кога и ти си тажен. Нема да молчи на сите твои дофрлувања и да ти вели дека си смешен. Нема да те слуша кога зборуваш. Нема да те советува. И без оглед на тоа колку и да имате заеднички теми, таа никогаш нема да ти нуди љубов колку јас. Нема да те сака без оглед на се. Нема да ти биде подршка во најтешките мигови.
    Што си се лажам бе самата себе, :fubar: без оглед на се, таа и е поважната во случајот.
    Била и ќе остани.
    Не, не сум љубоморна. Тоа е реалност, која длабоко во себе ја знаеш, а не сакаш да си ја признаеш.
    Со среќа, мене за брзо ќе ме нема :|

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Инати се само ти...ама нема јас да бидам таа шо ќе попуште ;)
    Have a nice day..

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    толку од нашето пријателство Б2
    мегу поранешни партнери-пријателство :shake:

нешто сме нервозни З :D
    што чекаш земи еден шмајзер и испотепај ги сите |( :tmi: :D смајли што се крсти

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не се плаши за нашата иднина, сегашноста е таа која ја живееме. :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.