Срце мое! Те сакам заради тоа што правиш да се чувствувам посебно, сакано. Заради секој бакнеж и секоја прегратка. Заради несебичната љубов што ми ја подаруваш секој ден одново и одново, и ме оставаш без здив. Ти си посебен, ова со тебе е посебно!
Епа толку не можев да те чувам во тајност 3 дена максимум Битно сум можела бе и јас да бидам тајно жарче. Замисли не кажав на ниту една другарка. Ама пукна тиквата кажав,Шок шок шок затоа миличок одбив да излеземе денски денеска,замисли ги сите тие прашања од нив -.- А добро што К*р фактор бараш да одиш Швајцарија па на 6 месеци :'( Е сега фали уште да те засакам и да си се акнам еднаш здраво од ѕид Лепак за будали сум.знам
Ме нервира оној твој одговор „не знам“ во вакви ситуации Ама знам дека не лажеш, дека стварно не знаеш Не се лути, знаеш дека е денот, знаеш дека само сакав повеќе време да те гушкам вечер. И да знаеш дека ќе те чекам
леле бе овој таткоти неможам да поверувам каков Човек е немам зборови или имам само не се ставам на негово ниво за да зборувам
Во моето досегашно постоење на Фемина, немам напишано толку мислења во темава, колку што напишав за тебе во овие неколку дена Знам дека си сменет, го читам тоа од тебе, и се радувам на тоа, сега те сакам дупло повеќе од што те сакав пред 4 години, затоа што си се што мене ми е потребно. Ќе ти помогнам во се, само за да успееш. Да успееме Јас сум на се спремна за тебе. Ти си мое око најубаво на светот
Кога ќе заминам далеку и ќе знаеш дека навистина сум заминала,можеби ќе ти е криво,можеби па и нема,можеби ќе речеш така било пишано,можеби ќе прашаш зошто? Јас ќе ти кажам дека ти ме пушти да заминам,дека не ме запре,дека не ти беше гајле што ќе се случи и дали ќе сум далеку дали ќе сме заедно,дека не ти беше гајле дека тогаш беше моментот за да направиш и кажиш нешто,а ти го испушти...Не,неможам да те разберам,точно,како после толку години немаш време за мене,немаш план,немаш сигурност и не си решил што понатаму.Е отсега ќе е веќе касно...Не барај веќе никогаш да те разберам.Ти не ми објасни ни кога требаше,а не па отпосле.Отпосле е залудно.Додуша не ни очекувам веќе нешто од тебе,ниту збор,ниту нешто дека ќе направиш... Навистина ми е многу жал,ме боли,но тоа е,тоа е она што го гледам,да не се лажиме повеќе. Останав сама. You didn't catch me when I fall.... Спојлер
Нешто мн романтичен вечерва забега со поракиве уште ѕвездите фали да ми ги симнеш но не се жалам ми одговара кога вака ме разнежнуваш. I LOVE YOU.
Ti si toj sto me tera da se vrakam od site koga begam tuka si ti si toj tolku dobro jas te svakam go rusis sekoj ljuboven zid Ova srce najde lek ke te ljubam eden sekoj den sekoj cas ke te ljubam ke te miluvam jas http://www.youtube.com/watch?v=0-PZGH4NwdQ
Знаеш, многу сакам да те видам денес. Да ме припиеш до себе си и да ме држиш во неизвесност додека да ме бакнеш. И потоа да ме гушнеш цврсто без да проговориме збор. Излишни се зборовите кога некој толку ти недостига. http://www.youtube.com/watch?v=1d0Vbi0IY1Q -ти ја посветувам од А до Ш. ...ми мирисаш на дожд во пролет, на мене врели усни врежуват траг..допирот твој, ликот твој душа ми грее....
да ти кажам дека на почетокот кога почнавме да се дружиме јас и ти Д незнам зошто ама имав многу лош впечаток за тебе-се секавам кога ми рече дека и ти имаш 27 години и те погледнав ама дури сега свакам дека сум била грешка-срценце си, можеби не си убав однадвор ама од внатре и имаше право другарка ми Ј кога ми кажа дека си навистина фина личност и фала ти за цдто од вчера ама збеснав кога ми таа покажуваше :up: за тебе
Толку сум среќна што те имам ти благодарам,а благодарам значи бегај додека тавава со орис не сум ти ја треснала одглава!!!
Начисто си ме разочарал денеска. Те фатив на дело во лагите. А што се договоривме ... И нели ќе дојдеше крвта твоја да ти ја ебам, гомно едно скапано. Џабе ми зборуваш дека ти недостигам. Се ти е џабе бе волу еден. Волосан.
Срце си! Не очекував дека толку трпеливо ќе ме чекаш цел саат пред вратата на козметичарката Најмило мое