1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.898
    Ги читав пораките на фб што сме си ги праќале од пред неколку години, се потсетив како се развиваше нашата врска. Како прво те викав на име, па после паѓаше по некое срамежливо срце, па после по некое лигаво прекарче. :lol: Како што читав надоле увидов дека близината само ни се зголемувала и сум пресреќна за тоа, се надевам дека така ќе си тераме. :*

На ilipili, Hipica, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ти си мое се’.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Lелееее да ти се мо**м во таткоти г--- :devil: а и на тебе :devil:
    заради вас се случи сето ова :^) уффааааааа
    A ти бре :x женет усте татичко и мамичка како ке кажат,мало си ти само нисто не можес :devil: цццџ

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Тебе истовремено те немам и те имам. Те немам затоа што не си тука, те имам затоа што те чувствувам.

7. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.875
    Допаѓања:
    7.385
    од една страна те мразам а од друга ми фалиш.сакам да те гушнам,да го осетам твојот мирис.
    имаш нова цура,а?ти ќе бидеш нејзината најголема казна.затоа не и љубоморам.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Кога ти е тешко гушни ме цврсто. Сами, како да е последниот ден и да се руши светот. Знај дека ме имаш и сум твоја, можеш да се потпреш на моето рамо било кога. Срцето ми се распарчува како наеднаш те слушам како тешко дишеш. Молчиш ти, молчам и јас, а тишината низ маалските улички ја пресекува само твоето тешко издишување. Понекогаш молкот боли повеќе од било какви зборови.
    Сега знам, дека по се`, за тебе имам посебно место во моето срце. Конечно сфатив дека ми значиш. Ми стана јасно дека уживам додека сум со тебе и дека едноставно - те сакам.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Те немам видено само еден ден а ти веќе ми фалиш? :o Ооо ептен сум се затрескала јас. :rofl:
    Битно ме правиш среќна и горда.
    И тоа што кога се бакнуваме често не "мава струја"...демек искри летаат од нас а? :rofl:
    Убаво ти пишав јас "Кога срцето е во пламен ќе излета и некоја искра од устата." :P :inlove:

10. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Немам јас никој друг. Друго двесет е јас што правам така да изгледа. Не сакам да си умислиш и да се ззнесиш дека си ми едини во животов. Не си заслужил да ти признаам дека јас никогаш не седам на две столчиња. Кога сум со еден маж, таму сум целата. Заслужил, не, јас сум таму целата..

Ми недостигаш и тоа премногу. И немој да ги упропастиме две години за ништо.

И ништо посебно не кажав ...

11. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Па види сега. Нее ми се допаѓа женичката. ОК, ОК фина си е ама мили 8) па знаеш ли дека чашите кога ги мие не ги мие со сјај. Туку само онака со рака. Грешка ее тоа бре.
    Добро признавам идиотка сум. Ама една кула една нула. Или како беше.
    Ам ти растргнат си, ами само те гледам повеќе се смешкш накај мене. Вредностите на мојата самобендисаност. Блескам само од пол нес кафе со глупо млеко од соја.

12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Не ѕвони,нема да кренам...Доволно ми е од се. Не заѕвона кога најмногу требаше,сега нема потреба. Особено па на скриени броеви не кревам.Ако му требам на некој,нема да ѕвони со скриени.А и порака на мобилен постои.Зошто па со скриен? Од мене ли го криеш бројот? Или мислиш незнам дека си ти? А и не пиша,а рече ќе пишиш,сега што сакаш? Нема да слушам убедувања...Доста ми е од празни зборови и ветувања...

На Libera, thelittle17, Annie.mk1 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Сонце мое ми недостигаш премногу без тебе времети никако не ми поминува :(

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    Ќе се каеш еден ден за некои постапки, а тој ден е многу брзо, само доцна ќе е.
    Тогаш ќе си прочитано дело, обемно а празно.
    Верувај. ;)

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Vladus

Vladus Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    123
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ти мене ми глумиш другарство а после кафето од вчера ми се јавуваш денес и сакаш повторно да се видиме-кое другарство жити се :fubar: ама не ке моки ове ноки љубави :lol: да земам еден пиштол и да си пукам-најдобро :D
    а пази на ф.б. имаш статус во врска :!: и јас стварно помислив си во врска :fubar:

17. BubsiBlake

BubsiBlake Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Многу нефер од твоја страна што како причината за нашите кавги го посочуваш моето однесување... За тебе пола од моите навики ги сменив, што уште сакаш да направам?!? Овој пат оставам ти да го направиш она што треба да се направи...

18. Feuerwerk

Feuerwerk Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    15
    Ауууу си ме избришал од фб и демек фраер си?Немој дечко молим те, нема да спијам 3 дена.Нашето заврши и тоа е тоа.Good luck со новата љубов. :)

19. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Душо ти очигледно не си човек....ТИ СИ АНГЕЛЛЛ
    незнам како ке ти заблагодарам што си секој момент до мене што секогаш имаш прави зборови за да ме утешиш и првиш болката да помине...Верувај никогаш нема да те повредам цел живот ке те чувам како да си последен што за мене и си ...ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ ТИ СИ МИ СВЕ

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Душо барам дела,а не празни зборови,што имам јас од твоите романтични пораки,значи да потенцирам
    ДЕЛА.

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.