Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ги читав пораките на фб што сме си ги праќале од пред неколку години, се потсетив како се развиваше нашата врска. Како прво те викав на име, па после паѓаше по некое срамежливо срце, па после по некое лигаво прекарче. :lol: Како што читав надоле увидов дека близината само ни се зголемувала и сум пресреќна за тоа, се надевам дека така ќе си тераме. :*

ilipili, Hipica, tessie and 3 others like this.
  2. Shelea

Shelea Форумски идол

Ти си мое се’.

thelittle17 likes this.
  3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Lелееее да ти се мо**м во таткоти г--- :devil: а и на тебе :devil:
    заради вас се случи сето ова :^) уффааааааа
    A ти бре :x женет усте татичко и мамичка како ке кажат,мало си ти само нисто не можес :devil: цццџ

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Тебе истовремено те немам и те имам. Те немам затоа што не си тука, те имам затоа што те чувствувам.

7. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

од една страна те мразам а од друга ми фалиш.сакам да те гушнам,да го осетам твојот мирис.
    имаш нова цура,а?ти ќе бидеш нејзината најголема казна.затоа не и љубоморам.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Кога ти е тешко гушни ме цврсто. Сами, како да е последниот ден и да се руши светот. Знај дека ме имаш и сум твоја, можеш да се потпреш на моето рамо било кога. Срцето ми се распарчува како наеднаш те слушам како тешко дишеш. Молчиш ти, молчам и јас, а тишината низ маалските улички ја пресекува само твоето тешко издишување. Понекогаш молкот боли повеќе од било какви зборови.
    Сега знам, дека по се`, за тебе имам посебно место во моето срце. Конечно сфатив дека ми значиш. Ми стана јасно дека уживам додека сум со тебе и дека едноставно - те сакам.

Hipica likes this.
  9. tweety26

tweety26 Популарен член

Те немам видено само еден ден а ти веќе ми фалиш? :o Ооо ептен сум се затрескала јас. :rofl:
    Битно ме правиш среќна и горда.
    И тоа што кога се бакнуваме често не "мава струја"...демек искри летаат од нас а? :rofl:
    Убаво ти пишав јас "Кога срцето е во пламен ќе излета и некоја искра од устата." :P :inlove:

10. mysterious

mysterious Популарен член

Немам јас никој друг. Друго двесет е јас што правам така да изгледа. Не сакам да си умислиш и да се ззнесиш дека си ми едини во животов. Не си заслужил да ти признаам дека јас никогаш не седам на две столчиња. Кога сум со еден маж, таму сум целата. Заслужил, не, јас сум таму целата..

Ми недостигаш и тоа премногу. И немој да ги упропастиме две години за ништо.

И ништо посебно не кажав ...

11. karenin

karenin Популарен член

Па види сега. Нее ми се допаѓа женичката. ОК, ОК фина си е ама мили 8) па знаеш ли дека чашите кога ги мие не ги мие со сјај. Туку само онака со рака. Грешка ее тоа бре.
    Добро признавам идиотка сум. Ама една кула една нула. Или како беше.
    Ам ти растргнат си, ами само те гледам повеќе се смешкш накај мене. Вредностите на мојата самобендисаност. Блескам само од пол нес кафе со глупо млеко од соја.

12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Не ѕвони,нема да кренам...Доволно ми е од се. Не заѕвона кога најмногу требаше,сега нема потреба. Особено па на скриени броеви не кревам.Ако му требам на некој,нема да ѕвони со скриени.А и порака на мобилен постои.Зошто па со скриен? Од мене ли го криеш бројот? Или мислиш незнам дека си ти? А и не пиша,а рече ќе пишиш,сега што сакаш? Нема да слушам убедувања...Доста ми е од празни зборови и ветувања...

13. Nana19

Nana19 Популарен член

Сонце мое ми недостигаш премногу без тебе времети никако не ми поминува :(

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Ќе се каеш еден ден за некои постапки, а тој ден е многу брзо, само доцна ќе е.
    Тогаш ќе си прочитано дело, обемно а празно.
    Верувај. ;)

Miss.Ricci likes this.
  15. Vladus

Vladus Истакнат член

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

ти мене ми глумиш другарство а после кафето од вчера ми се јавуваш денес и сакаш повторно да се видиме-кое другарство жити се :fubar: ама не ке моки ове ноки љубави :lol: да земам еден пиштол и да си пукам-најдобро :D
    а пази на ф.б. имаш статус во врска :!: и јас стварно помислив си во врска :fubar:

17. BubsiBlake

BubsiBlake Активен член

Многу нефер од твоја страна што како причината за нашите кавги го посочуваш моето однесување... За тебе пола од моите навики ги сменив, што уште сакаш да направам?!? Овој пат оставам ти да го направиш она што треба да се направи...

18. Feuerwerk

Feuerwerk Активен член

Ауууу си ме избришал од фб и демек фраер си?Немој дечко молим те, нема да спијам 3 дена.Нашето заврши и тоа е тоа.Good luck со новата љубов. :)

19. Nana19

Nana19 Популарен член

Душо ти очигледно не си човек....ТИ СИ АНГЕЛЛЛ
    незнам како ке ти заблагодарам што си секој момент до мене што секогаш имаш прави зборови за да ме утешиш и првиш болката да помине...Верувај никогаш нема да те повредам цел живот ке те чувам како да си последен што за мене и си ...ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ ТИ СИ МИ СВЕ

20. vitomir

vitomir Нов член

Душо барам дела,а не празни зборови,што имам јас од твоите романтични пораки,значи да потенцирам
    ДЕЛА.

kikav likes this.