Срцето ми падна во патики кога те видов така забрзан... и подобро што не ме виде, ќе се з'дткав сигурно.
Не знам веќе што да ти кажам, зашто ми се смачи од глупи муабети, лажна надеж и сл. ... доволно беше тоа што се случи, сега знаеме на што сме и затоа ќе продолжиме од онаму каде што застанавме, секој по својот пат, не свртувајќи се назад затоа што знаеме и двајцата колку тоа боли. Мислев дека нештата можеа да бидат поразлични, но сепак моја грешка е што се залажав. Така требало да биде, и така ќе остане ... сепак убавите спомени никогаш нема да бидат заборавени!
http://www.youtube.com/watch?v=tHl9lSC9 ... 1&index=97 некои неважни луѓе досадни телефони ѕвонат сите само не и ти... ко за инат се повеќе ми треба допирот твој и кожа што на цимет мириса.. не заборавај да се сетиш на мене овде умирам полека секој ден
Што да ти кажам жешка главо! Само на секс да се мисли?! Не сум ти јас кукла на дување, па кога сакаш дојди и боцни ја! Стварно не разбирам како толку малку ти фали. Чудо си!
ај лав ју бејби цмок цмок цмок (инаку оваа е некоја од тие интересени песнички на моб, и го обожавам гласот на малечкиот)
Љубов моја што ни стана ? Како да одиме неколку месеци па во фаза на заљубување сме Злато мое , ме сака најмногу
сакам кога го осеќам твојот допир додека сум покрај тебе, кога како маченце се туткам во овие ладни ноќи. сакам да сум во твојте прегратки, да го осеќам цел ден твојот парфем на моето тело и да ми предизвикува благи насмевки кој само потајно јас ги разбирам. сакам и да ти го слушнам гласот кога најмалку очекувам, да добијам порака те сакам за добро утро и сакам да правиш повторно доручек онаков како вчера. само ти знаеш да ме расположиш и цел ден со тебе да ми помине во миг. ТЕ САКАМ
Само да знаеш колку беше ПАТЕТИЧЕН таа вечер. Флертуваш со неа, ја опсипуваш со бакнежи и и‘ продаваш пувки, а мене ме стрелаш со погледи на страст... во грбот. Па што? Да не мислеше дека ќе ти го пружам тоа задоволство да ме гледаш во очи? А и кај автобусот. Ти од едната - јас од другата страна на стаклото... две насмевки... и свртена глава и чад од цигара. Злато, те бакнувам на образ, ама знам дека ќе го преместиш на друго место
Доаѓам! Знам дека едвај чекаш да ме видиш. Чекај смири се не врти толку, немам време да се спремам, а и треба на фемина да поседам
Знам дека ме сакаш. Абе шпански серии, што да ти зборувам. А знам дека сабота ќе те начекам со некоја спонзоруша за рака фатен.
Толку мн сакам да ти кажам ама тажно е нема среќен крај......ти си моето боо ќе те сакам додека сум жива ама не оди ...што да правам...
све и свашта и најозбилно мислам овие седум ствари да му ги кажам у фаца The 7 things I hate about you, oh you You’re vain, your games, you’re insecure You love me, you like her You make me laugh, you make me cry I don’t know which side to buy Your friends, they’re jerks When you act like them, just know it hurts I wanna be with the one I know And the 7th thing I hate the most that you do You make me love you It’s awkward and it’s silent As I wait for you to say What I need to hear now Your sincere apology When you mean it, I’ll believe it If you text it, I’ll delete it Let’s be clear Oh I’m not coming back
Би му кажала Ми се гади од тебе! Е така! (колку сум јака на моменти кога сум сама,а да ми застане сега пред мене,тешко дека ќе изговорам нешто,ќе ми се парализира мозокот,и телото,ќе имам мачнини во желудникот и срцето ќе ми чука двеста на саат и се што ќе можам да направам најверојатно е да си заминам што побргу а после да мислам што све можев да му изнакажам.Ехх девојко,еден маж те напраи таков невиден слабак)
Секој ден ме правиш се посреќна. Ти благодарам што што си покрај мене. Ти благодарам што толку ме сакаш и се бореше за да бидеме заедно. Среќна сум, ветувам ќе дадам се од себе за да бидеш среќен. Знам дека си, но престани да живееш во минатото, згрешив, но ако се навраќаме нема сега да сме среќни.