1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не се понашаш како што очекувам. Целовреме ти давам до знаење дека се осеќам грдо, а ти само ми викаш дека од досада или од нигде нигдека измислувам проблеми кај што ги нема. Да, нема проблеми може некои рандом, ама најголемиот проблем е што ние двајца немаме исти карактери. Како вака, како? Веќе 3 години еве, и пак не ги усогласивме карактериве... something here have to be done. Нешто ќе биде, некоја голема промена, и се надевам кај тебе, на подобро.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    ахх ми го уништи животот...ми го зароби срцето...
    и по кој пат веќе не знам кажав дека си заборавен..ама сепак не е така..
    инаку мило ми е шо си среќен со неа..
    а јас што треба да направам?
    како на сегашниот да му кажам дека имам уште чувства за тебе..ама да не биде болно ни за мене ни за него? :?:

3. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    1.160
    Не ме очекувај и не се надевај, живеј си понатаму како да не ни постојам. Заслужуваш да си среќен, најди си ја среќата било каде, со било која и било кога. Јас од далеку ќе те поддржам, знаеш.

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Најголем страв и најголема радост си ми истовремено.

На teddybear и stetoskop им се допаѓа ова.
  6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    На kikav, anichka94, molikaMk и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Изгледаш малку нереален кога на другите им кажувам за тебе. :^)

Всушност, кога ќе размислам, јас во секое време можам да ти ги набројам сите твои предности и маани, и да одберам да те прифатам како таков. И нека ти е алал како реално си ги прифаќаш, а богами ги прифаќаш и моите. Да им кажувам на некои други колку многу ме поддржуваш, човече, еден во десет илјади дечковци го прават тоа што го правиш ти за мене... Не е можно, од некоја најбанална до некоја најголема работа, ќе мислат дека ги лажам и дека не е можно некој да има таков однос, пред се' пријателски, кога е заедно со некој. :D

Кога слушам се' и сешто за тоа кој што и направил на девојка му, или која го изневерила дечкото, си викам, добро, само јас и ти ли функционираме нормално? Без да треба притоа некој да се менува, да се преправа, да се прави нешто што не е, да се лажеме и повредуваме. Не знам дали затоа што те знам одамна ти верувам толку многу, или што би рекла една моја драга Феминка ( :hai: ), потсвесно знаеш дека тоа е тоа. И сеќавам дека не е ова типично клише, као, абе он ли, нема шанси... Фала Богу, јас оставам простор за резерва, ама... некако си ми сигурен. Не знам зошто толку многу.

Ти ми рече - нема да те оставам, преку се', освен неверство можам да поминам. Прашање до тебе, бидејќи јас немам намера и желба да ти го направам тоа, дали треба да си ставам сликичка со форевер тугедер? :D

Неколку пати досега ме враќаш во колосек, ме смируваш, размислуваш и помислуваш на нешто кое мене ни на крај памет не ми иде. Ме надополнуваш бе, алал нека ти е, како успеваш да ме надополниш? И те научив веќе како функционираш, знам секоја боја што ќе ја смениш што ти значи. :D

Фактот што последната страница од моите мислења е пола и повеќе за тебе, кажува многу. :D Јас си го најдов моето човече, за кое, морам да признаам, кога и да го видам, ми подрипнува нешто внатре, таму кај срцето и во стомакот. :$ Јуј. Што ми ееееее? :D

На teddybear, green.eyes, Edie.S и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Ме смееш од срце и кога најмалку ми се смее.
    Сите мои нервни напади, упатени кон тебе послениве неколку дена ги прифаќаш со насмевка.
    Се` што ми смета во моментов, го правиш да биде совршено.
    Ги знаеш местата по кои копнеам, и таму ме носиш.
    Знаеш во моментот што сакам да правам....почувствува, да! Ја откри мојата длабока мисла...
    Веќе почна да ги читаш и моите налудничави идеи.
    Стана совршен, таков каков што посакував да бидеш.
    Си мавам еден благ шамар, да се освестам. Да, релност си бе човек!

П.С. Да, не те фалам многу во темава...оти малер ми е.
    Ама псута среќа, не се држи во себе :lol:
    Better for you to stay true...

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Нема нешто што повеќе го посакувам од тоа да бидеме заедно, и да се гледаме кога ќе посакаме. Ме убива оваа далечина, неможам пак да се борам со истите работи, особено не сега кога сама одлучувам во мојот живот. ако успеам да најдам работа таму, ќе дојдам без размислување. :wasntme:

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Tе сакам будаво мое... :inlove:
    се добро бесе ама мозесе и подобро,за малце не бесе подобро од лугево глупо.

11. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Не ми недостасуваш ти,ми недостаства навиката кога си правев филмови за нашата иднина,навиката кога мислев на тебе,на нас.
    Се избледе и мирно ми е на душава поради тоа.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Јас те сакам тебе повеке и точка веке околу тоа несакам да се расправаме јасно ? ЈАС ТЕ САКАМ ТЕБЕ ПОВЕКЕ :lol:

13. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Сакам секој ден да ни е убав како денешниов што ни беше. Се надевам дека нема набрзо да ме разочараш повторно за некоја твоја глупост.

14. pancake

pancake Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    27
    Зошто колку повеќе ја покажуваш твојата незаинтересираност за мене, толку повеќе мислам на тебе :tmi:

15. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    како може од такви родители чудовишта да излезе толку супер човек како што е тој?!?!?!

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Се смиривме, да ама до кога?
    и двајата сме свсни дека ова вака не оди, но и двајцата немаме храброст да признаеме, кога сме заедно не се поднесуваме а еден без друг не можеме :|
    Најлошото е што ни ти ни јас повеќе не гледаме иднина за нас двајца а не сакаме да се ослободиме,
    Јас незнам што ќе биде понатаму, ама знам дека нашево нема да има Хепи Енд :| во тоа сум сигурна :!:
    Изгледа не сме спремни да се изгубиме еден со друг, штом постојано си даваме уште една шанса.

На DjinTonik и Hopeful им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    искрено
    потсвесно сакав да не добие овој градоначалник за да твојот колега З да види како ми е мене-да ја почуствува невработеноста, ]:) ама само заради тебе Д сакам да победи овој градоначалник да си го задржиш работното место-можеби не си убав на лице, ама имаш прекрасно :l:

18. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Те сакам! И ќе те сакам. Дали судбината ќе не спои повторно незнам. Знам дека како тебе друг нема да најдам.

19. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Секој пат кога ќе ми докажиш дека ме љубиш, на ваков или онаков начин ,ме правиш да цветам како кокиче во пролет :D
    Ми лав ју ту да мунот анд бек.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  20. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Прекрасно е чуството кога ќе станам од спиење и во тој момент ми се јавуваш ти и ми велиш добро утро моја малена.