Злато мое фала ти за утрово, стварно ме изненади Зошто си сега толку добар и пажљив и смирен? Правиш да ми биде неизмерно тешко кога ке мислам на иднина со тебе, знаев дека ја немам но сега ми отежнуваш да се надевам
Само биди со мене ,ми треба твојата подршка сега и тука,ништо не прашувај.И онака погледот ме издава.
иритираш ме овај ден...и дај поштеди ме од бедни,банални изговори од типот 'автобусо ми избега'..најверојатно поголем ми е капацитето да ги перципирам работите.. ахх,мислам дека тука ни е крајот..оваа вечер..
Mи недостигаш. Каде си ? Два дена од кога ти признав дека те сакам, дека ми значиш, а тебе те нема. Можеби и јас се си земам при срце, но досега тоа што рече не го исполни. Рече дека ќе ми се јавиш, а те нема. Немој да мислиш дека ќе те молам, јас можам и без тебе, посилна сум отколку што мислиш. Ако продолжиш вака ќе те избришам од мојот живот.
Едвај чекам да дојдеш да ме гушнеш и да почуствувам мир и спокој сега сваќам дека беше во право но муабетот за тоа кога ќе се видиме.
Немој те молам повеќе да ми кажуваш што да правам или како треба да правам. Ме напнуваш, ме изморуваш со глупости
Сонце мое Едвај чекам да дојде летото да видам што ќе се случи и кој правец ќе го фатиме :geek: Кај и да е, со тебе сум, и ништо друго не е важно. Се' друго ќе биде полесно. Ќе ги поминеме препреките кога ќе ги има, ќе ги решиме проблемите кога ќе ги има.....само остани вака
Aманннннннннннннн веке дојдис си !!!!!!! без тебе секој ден ми е како изгубен ден, ден за џабе поминат ! без тебе неможам ни да заспијам , само на тебе мислам , само бројам деноци часови до денот кога треба да си дојдеш До кога вака ????? ДОЈДИ СИ ТЕ МОЛАМ НЕМОЖАМ ВЕКЕ ДА ГО ЖИВЕАМ ЖИВОТОТ БЕЗ ТЕБЕ ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ, ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ ОД СЕ МИ ТРЕБАШ !
не туку ми глуми лудило дека си ми другарче Д оти ниту нафта пијам, ниту трева пасам-доволно е тоа што си ми пишал преубава на ф.б-така да се е јасно и незнам кој е позатворен-ти или јас а ти бивши-денес дознав некои пикантерии за тебе-дека се уште не си женет, ама наскоро ке станеш татко, а сопругата-манекенка, топ модел дебела ко буре и немој да мислиш дека не те гледам навечер кога поминуваш низ мојата улица-те познавам по колата
виде ако и ти правис за нас и јас за нас ти кажав ако биде се ок ние двајца :geek: :geek: :geek: и ете ти бидна
Ме болат зборовите кои ми ги кажа , подобро ќе беше да ме удреше кола отколку тоа да го слушнам.Сигурно помалку ќе ме болеше. Мириса на крај , м? Јас така мислам.Неможам да бидам така со тебе , едноставно неможам.А и нема.Те сакам многу знаеш те оставам овој пат , оди си сега и немој да си помислил да се вратиш повеќе.Се докрајчив овој пат , емотивно.
Денес ти ја видов девојката.. не љубоморам (се колнам) а и нема зашто. ама многу ти е грда, добро не многу ама толку е со носот напрчен ко божем којзнае која е ..и мафта со таа косата ко божем сите не маѓепса со тоа што мафта.. и да. си одговарате
Ме насмевнуваш 8 и пол години... И после 8 и пол години, те знам, а сепак секој ден учам и по нешто ново. Насмевки 8 и пол години, хмм, реткост. Не дека немаше солзи, ама не беа страшни. Не ги ни памтам. Со тебе имаше најмалку. Ми ја разубави вечерва. Заспивам со насмевка. И како што имам изјавено пред 5 - 6 години - ТЕ САКАМ ЗАСЕКОГАШ -
сам си призна дека ти се допагам каква што сум Д и не те свакам ЗОШТО толку сакаш да се жениш, годините те газеле а имаш 27 ај малку олабави се и не мисли на тоа- се во свое време
Ти си ми слаба точка. Те гледам и ми се гади од тебе. Од толку што не си повеќе ти, или си, ама јас не те знам ваков. Со сила одговори, со сила прашања, со сила се. Ништо не ми изгледа вистинско. Тебе ти дадов се што душава моја има да понуди. А што сакаш повеќе? И, ќе ме лажеш, дека не е како што не сакам да биде, а да ми покажеш како е не умееш. А те гледам бе, па видот не ми е дотолку лош. Наново ветувањата исти, за што, пак да бидат прекршени некој ден? И демек се од порано уште важи. И демек јас и ти можеме да сме се. Никогаш нема да ти поверувам. Продолжи со животот. Немаш ти толку време да се премислуваш колку што мислиш дека имаш. А јас, не вредам толку да се навраќаш на мене одново и одново. Си имам сега моменти на себичност, верувал или не.