леле знаес во ова време кога си врне надвор сакам да си легниме ние двајца и со кебенце да си се покриеме ммм милина бе срцко
извини што те запоставив овие неколку дена ,понекогаш мора да се направи добро дело да се помогне на некому неможам да бидам и тука и таму,понекогаш за да помогнеме на некому ги запоставуваме другите околу нас, ти ветувам ќе ти надоместам, знам дека си разгалено смрдле и сакаш сето внимание да ти го посветувам тебе издржи уште денес и после кога ќе влезеш дома ќе те изненади еден убав мирис од кујната таму на масата ќе видиш едно твое омилено јадење знам дека тоа е твојата слабост тоа ќе биде еден мал гест од мене за тоа што малкуцка не ти обрнував внимание овие денови иако за тебе тоа е големо ама што да правам таков си
Би му признала дека го сакам премногу,дека премногу ми недостасува,сакам да ме сака и да биди со мене,дека тој беше мојата прва и вистинска љубов и дека после него никој друг немам сакано..
Ме боли тоа што иако знаеш дека ме повредуваш, не се обидуваш да се смениш, ниту пак да ми се извиниш
Ех, да можам, да се замарам до толку, би му кажала на бившиот : Добродошао у клуб, седи удобно се смести, преварених има свуд зар то нису добре вести.... Јас не те изневерив али затоа сегашнава парче те прај. Ако ти сакај си ја. ( злопамтило сум најголемо). А на моево љубовче: Дебело едвај чекам да те видам... мАј мис ју
Не сум навикната да поминам викенд без тебе, јбг, ти така ме навикна, сам си крив што веќе ми фалиш Ќе недостасуваш викендов, душко еден
Те сакам, не те сакам туку те обожавам, не би можела да ни да помислам да живеам без тебе душо моја ми недостигаш многууу <3<3
Ке се обидам да те заборавам и се надевам дека ке успејам. Неможам веке, ти посакувам многу среќа во љивотот и да си надеш некоја која искрено ке ја сакаш. Збогум
Ова само е уште еден ден без тебе досаден , споро минува како година секоја минута .....ми недостигаш сонцееее