Те сакам онакво како шо си беше вчера, а не вакво како шо беше денес. И ќе ми те плескам да знајш. Сакаш? Е ќе добиеш! Уффф ќе те изедам...
Не сакам да се караме , тоа ти е јасно валда . Те сакам злато како деновиве . Многу ми беше убаво кога преска не сакаше од кревет да станеш Кога ме гушкаше како што мене ми е најубаво , фала ти на прекрасните моменти , денеска и секогаш
If we ever meet again I'll have so much more to say I'll never be the same if we ever meet again Won't let you get away if we ever meet again...
Сакам да те видам пак..и да те гушнам,и да те бакнам, и да те видам како се насмевнуваш...и заедно да се смееме, да пееме и да се држиме за рака... да лежиме на креветот и да се гледаме очи во очи...само уште еднаш да те слушнам како ми велиш „Те сакам“ ....... ама не залужуваш а проклето ми треба да ме гушнеш сега ... нема !!! нема да попуштам .......
Дека го сакам најмногу на светот, ама тој тоа никогаш нема да го дознае би му кажала дека е најдобриот човек на целиот свет и дека некогаш ќе му се врати за добрината што ја дава бесплатно. Ми недостасува многу и сакам да е покрај мене сега кога ми е тешко а и дека го сонував
те молам свати ме, не е лесно! животот кога-тогаш и како -така ни враќа за направените гревови! убав си, мил и драг , прекрасен си....ме остави без зборови... но не си за мене ! оди си, ти немаш што да бараш со мене .....
Те љубам. Едноставно,нема подобар опис за тоа што го чувствувам за тебе... Те обожавам. Убав си.Многу.Те гледам додека седам врз тебе,и не мислам на ништо... Ти недостигам...? И ти мене... Те бакнувам,љубов... Бескрајно....
Се по ретко ти кажувам по нешто, не дека немам што, туку ете онака не чувствувам потреба. Доволно е што сме заедно и си покажуваме и докажуваме колку се сакаме од ден на ден се повеќе. Нека ни се честито 11 месеци, да си дочекаме мноооогу многу заедно.
Знам дека никогаш повеќе нема да бидеме заедно и знам дека те повредив премногу и дека ме сакаш . Но и покрај се што се случи помеѓу нас никогаш нема да те заборавам , и ми недостигаш ти и твојата прегратка и твоите бакнежи ... се твое ... ТЕ САКАМММММММММ!!!!!!
ќе ти кажам само дека нема да ти се јавамммммммммммммммм и уште 876503 дена ако треба ке терам инат ама нема да ти се јавам бе нема нема нема нема нема нема нема нема и нема!!! ај ке видиме кој ке се јави прв бе не те знам ја тебе мрсул еден
Те сакаам највише кога си ми весел и насмеан Сакаам секогаш да ме гушнеш така силно силноо ...како само што ти знаееш.... Срции ми фалиш ептееен...а само 1 час поминааа...за 2 саата се гледаааамее.... Го обожавам утрото со тебее....мило мое најубавоо