Знаеш ти како да се извиниш за се , затоа и те сакам најмногу на цел свет.И јас сум инатливо суштество многу.Ама ти можеш да ме издржиш.Еве признавам знам да бидам неподнослива.Која иронија.За тоа се лутевме 2 дена .Те сакам многу.Ќе те сакам засекогаш
Глуп си...Многу...Ајде ке си играме мачка и глувче... Не ти пишам не ми пишаш... Ке видиме кој ке попушти прв со нервите...
Од ден на ден се повеќе те сакам, се повеќе ми недостасуваш, сакам постојано тука околу мене да си. А до пред некое време не бев таква, дури и ме нервираа тие типови на парови кои постојано се заедно, се слушаат по сто пати на ден, за мене тоа беше гушење, а сега? Сега почнавме да наликуваме на нив, и малку ми е бре да се гледаме 3-4 пати неделно И да, јас тебе секако те сакам и кога заслужуваш и кога не, и кога си ми лут и се затвораш во себе јас пак на свој начин те сакам, и кога си љубоморен малку, но доволно за да сфатам дека ме сакаш само за себе, затоа сум тука за да бидам покрај тебе и во добри и во лоши моменти
Добро утро време беше да станеш кафето те чека сварено затоа побрзај да не ти се олади инаку ќе треба да ти варам дурго што секако нема да ми биде тешко.
биди добар и остани таму каде што ти е местото,во минатото.. почнав да те заборавам..те молам не ми го ремети мирот.. и не прашувај ништо повеќе..дали чувствувам омраза или не.. знаеш за омразата,но незнаеш дека сеуште срцето ми трепери кога ќе те видам.. но тоа никогаш нема да го дознаеш.
Требаше сабајлево да ми дозволиш да ја фарбам оградата заедно со тебе. Не дека ќе се отепав од фарбање, туку ете така, си замислив дека можеше да ни биде романтично . Уствари, јас и во најбаналните нешта доколку ги правам со тебе наоѓам романтика.
некои работи од минатото излегуват ненадејно,повекето твои минати работи знаес дека ми се болни па енас кажувас едно еднас друго подобро еднас за секогас како и сто е од колку еднас вака па онака и тн..........со лаги и измислици...знам јас али не целосно
повеќе не се надевам на тебе.знам дека нашето помина.готово е,помина се.од ден на ден ми стануваш се подалечен.почнувам да те заборавам зошто ти не направи ништо добро по кое ќе те паметам.
браво бе, знаес да ме извадис од такт ти си главен,ти тити се ти,да де страмота кога се правис важен а уствари немас и неможес нисто SAMO STE MAZI по несто инаце не сте нисто цццц мажи биле тие,ма немој!!.
твоето мило гласче ми ја разубави вечерта .... а сега легни си и одмори се знам колку си уморен ама ајде уште две недели ( мислам дека две години ) и заедно ке бидеме те сакам нај многу