Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Дека е единствениот човек на светот кој ме разбира ,никогас не би сакала да сум без него.

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    На 1209 и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ти ветив нешто на почетокот на овој месец и еве го исполнив. Дали ти ќе го исполниш некогаш јас тоа што ти го побарав тебе? Освести се пред да е доцна...

4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не ти требаше ова последново, стварно не ти требаше. :|

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    :*

Прикачени фајлови:

6. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Имам некои работи да ти кажам ама воопшто не ми се прави муабет, здосадено ми е од правење на муабет и решавање проблеми, се си е во ред, ќе тераме вака додека ме фати точката и тогаш ќе ти го кажам тоа што треба да го знаеш. Дотогаш поздрав со песнава, уф :worried:hock: добро е што се среди оти ќе ти ја посветев

http://www.youtube.com/watch?v=ekzHIouo8Q4

На AloneM му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
  8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Моментално се наоѓам во една (се надевам брзо пролазна) фаза, во која не можам ни самата да си ги дефинирам чувствата и да си ги средам мислите. А кога јас самата не можам да си се сфатам, не се ни обидувај да ми влезеш во глава. И двајцата не го сакаме хаосот - впрочем, тоа е првата заедничка работа која ја забележав.
    Немој да ги сфаќаш толку трагично ситуациите кога наместо со некој близок, седнувам на чет со некој случаен странец. Едноставно, некогаш имам потреба да се искажам пред некој кој не ме познава, не знам како изгледам и не знае колку години имам. Потребно ми е објективно мислење, затоа што (колку и да не си признаваш), ниту ти, ниту некој друг што лично ме познава, не може толку реално да процени како моментално стојат работите во мојот живот.
    И немој ни случајно да се осудиш да ми речеш дека збеснувам, па да почнеш да ми ги наведуваш причините поради кои треба да бидам среќна.
    Никој не вели дека не сум.
    Само што... има нешто друго што внатрешно ме копка.

На teddybear и LilBaby им се допаѓа ова.
  9. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    МИ го кршиш срцето секој пат кога ќе те видам....те засакав а можеби не требаше,ама ете се случи...се надевам дека работите меѓу нас ќе се средат бидејќи вака само одиме во пропаст ;(

10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Се повеќе си мислам дека има некоја друга поради која настана сето ова...Не ми се прави многу наивен,можеше ти ако сакаше да се преправаш пред мене и да си вртиш таму некоја,ама демек тебе те сакам,да ти стојам јас онака за понатаму,а? А да правиш што сакаш? Е нема!
    Како иначе да го протолкувам ова откажување наеднаш од се,те немаше со денови,телефони мн мн не,само работа демек и ништо ти неправиш,ко на планина да живееш...Ц ц ц :shake:
    Ми е гајле,прави некоја друга будала,мене не! И Господ голем е,гледа,ќе ти врати тој за се што ми стори,за сите непроспиени ноќи и излеани солзи,за она што се заколна пред него,а го прекрши.Уште и ако вистина имаше друга додека беше со мене,нека ти врати со иста мера.

11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
  12. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    Не сакам да мислам на тебе, не заслужуваш ни секунда...
    Не ми е јасно зошто и покрај се, треперам цела кога ќе те сретнам...
    Како првиот ден се пеперуткиве во стомак..
    Зошто ???

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Ако некогаш планираш да се понашаш како што треба бујрум, секако ако не биде предоцна. :hai:

14. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    (Не ми даде да редактирам,додека го напишав и помина времето за редакција...)

Уште неколку реда...
    Порано,имавме се,мислев дека живеам во некој сон,бев во облаци до пред некое време и никогаш не престанав да те сакам и се правев за нас,но сега,сега ништо не остана од тоа,ти веќе си сосема различен и не верувам веќе да го имаме тоа.Ти се повеќе се оддалечуваше и ништо не ти е важно,како се да правеше за инает,како се да правеше да ми покажиш дека веќе не ти значам и како да ме одбегнуваше.Да не си посмеал да ми кажиш дека не е така! Не си оној што правеше се за мене,што ме сакаше,што се бореше...Сега си само странец кој неможам да го разберам ;( ДА,признавам,претешко е,мислев полесно ќе поминам преку ова,пошто знам,заслужувам да ме третираш поинаку и да ме сакаш,како што јас те сакам и правев се за тебе и секогаш се борев.Но доста е веќе,веќе нема ништо да правам.Нема за што,бесполезно ќе е.Кога еден се бори во врската,веќе не е врска,тој е сам.Немој да си рекол дека ме сакаш,не верувам! Со ништо не ми покажа дека е така,а ова сега е само уште еден доказ за тоа.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Немој да мислиш дека ќе продолжам и понатаму да преќутувам за некои работи. Не ме заслужуваш...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Жив напаст си на моменти. Патем... ич не ми се свиѓа твојот лустер. :fubar:

18. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Што да ти кажам освен дека ми недостасуваш, дури и кога сум со тебе ми недостасуваш :doh:
    Ми фали стариот ТИ, оној со насмевка, оноj кој постојано кажуваше нежни зборви, оној кој незнаеше да викне, оној кој решаваше се со разговор. Каде изчезна личностa шо ја сакав, личноста со која сакав да делам се.

И порано ми ги кажуваше сите твои грижи, проблеми, кажуваше за што размислуваш, правеше планови а сега? Сега си затворен, не кажуваш ништо, незнам што мислиш...

И Понекогаш сакам да ставам дефинитивно крај, ама неможам, нешто ме влече кон тебе, и покрај се сакам да бидам со тебе, неможам туку така да отфрлам се :|

Деновиве се пронаоѓам овде
    Mоzda nisi samnom, al si moj.

На Miss.Ricci, Divinebutterfly, Maya3112 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Незнам веќе ни што да мислам ни што да ти кажам.Изгледа јас џабе зборам м ? Ако,утре ти ќе збориш а јас ќе си свиркам ... Чао .

20. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Ми фалиш. Не толку физички, пошо се навикнав да те гледам еднаш/два пати месечно, колку што ми фали стариот ти. Си се сменал. А јас не трпам многу многу промени. Врати се, убаво ни е.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.