Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Ми фалиш , сакам со тебе да заспивам и со тебе да се будам .. :wasntme:
    и еве денес место да се гушкаме јас мора да си учам
    аф.. пуста колоквиумска недела
    ама ајде ќе надокнадиме следната недела :* :* :* :*

2. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Дај да најдеме некое решение за ситуацијава,зошто ова веќе не оди вака.И те молам покажи малку повеќе интерес зошто почнуваш да ме нервираш,а знаеш дека во такви ситуации чувствата ми се менуваат од минута во минута,а не сакам да ти се истресувам.Ајде биди фин ко што си убав и изненади ме вечерва :)

3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    толку!

Прикачени фајлови:

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    незнам дали воопсто е така али од нас двајца забележав дека женското сака повеке,Чуствува повеке,сожалува повеке и верна е повеке од маското!. :!: така да знаес!.

5. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    So for the last time I would like to ask you: Boo-hoo! Get out of my life!!!

6. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Ги сакам деновите како вчера :) Цел ден поминат со тебе, со безброј глупости и смеење, а јас се кикотам бесрамно, те бакнувам и наликувам на недозреана тинејџерка. И после 10 години толку лудо ме засмејуваш, што не можам воздух да земам :D Смислата за хумор што ја поседуваш е едно од нештата кои најмногу ги сакам кај тебе. Ма кого лажам, се' сакам кај тебе!

Остани засекогаш ваков и пружај ми го истово. Не барам и не сакам ништо повеќе, само да останеме вакви и засекогаш да го имаме ова што го имаме.

Да те барав, немаше да те најдам. Те сакам :*

На Stoimenovska и Lepaaa им се допаѓа ова.
  7. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.749
    Допаѓања:
    17.711
    Се ме потсетува на тебе.
    Слушам музика, во секоја песна мора да се најде стих кој ќе ме потсетува на тебе.
    Ќе видам нешто, ќе ме потсети на тебе.

http://www.youtube.com/watch?v=Eb5OQDdvVw4

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    за ова живеам!

Прикачени фајлови:

9. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Најмил мој! за тебе сум родена и за тебе ќе умрам, живеам само за да бидам со тебе, ми го правиш животот совршен и ми го разубавуваш денот! За вакви мигови живеам! сакам само со тебе да ги минам!

Прикачени фајлови:

10. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Без да му кажам си знае... Не може да си игра со мене веќе да ми збори кога сака а кога не му реков да се одалечиме и не добив одговор му пишав по 2 часа му пишав- ок ок доволно сум си паметна и да те сфатам кога не го добив одговорот ке го сметам молчењето за потврдно и он ми вика не одговорот не е потврден што ти е ,ја незнам него што му е,не ме сака а неме пушта и ја не се замарам повече со него не му пишувам ни јавувам да видам колку може да издржи без мене.
    http://youtu.be/aOqOUjQY2Ck

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517

Прикачени фајлови:

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    некако почнуваш да ми недостигаш..привикнувам на тебе :D

13. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Некаде пред Стража! Надвор врнеше дожд. Ние се враќавме дома! Ја посматрав природата. Наоколу само дрвја, шумички и пролетна роса. По патот имаше коли, не беше ептен мрачно и нималку безживотно.

Ме прочита. Ја паркиравме колата и излеговме од неа. Истрчавме и двајцата накај благото брдо со многу елки. Дождот паѓаше над нас. Ние, ние бевме за првпат како ликовите од Вештицата на Венко. Ти беше мојот папа, а јас твојата малечка на која и го бакнуваше папукчето со толку љубов.

Ама не беше така! Боли, бидејќи колку и да ја поддржувам твојата разумност, ете понекогаш истата ме фрла надвор од секој мој колсек. Ми го брише целиот мој посакуван универзум. Ми влева повеќе несигурност и страв.

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Ајдееее дојди си веке разбери дека веке неможам без тебе НЕМОЖАМММММ сериозна сум !

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Прееска од нигде никаде, кога задремав, ми дојде помислата дека ти ме оставаш мене. Не прашувајте од каде, шансите за тоа се минимални, ама си имам и јас мои неделно-попладневни моменти. :D И од нигде никаде ќе почнев да плачам како мало дете (пост-пмс-есовски), не само затоа што ќе го изгубев дечкото, туку оти ќе изгубев и една многу добра личност, еден од најдобрите другари, човекот кој ме гледа како нешто најскапоцено што го има. На никој не успевам да му објаснам како ме гледаш, се додека не видат и сами.

И сфатив дека толку многу се навикнав на тебе, не зборувам само за периодот во кој сме као заедно :D , него општо, откако повторно некако се ,,најдовме,,. Се навикнав на тебе и на твојот муабет и на твоето смеење, и на твоите зафрканции, да не ми мине ден без да те помалтретирам малце, иако ти викаш дека не те малтретирам, абе ајде... Едноставно, мислам дека ми влезе под кожа. Ааааааах, полесно ми е откако си признав. :D

Не, не, стварно ќе се изнагличев.

Бог да чува. :geek:

На thinkerbell, 1209, ilipili и 3 други им се допаѓа ова.
  16. flowerred

flowerred Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    34
    Немој не ме барај,нашево е грешка уште од самиот почеток..

На kikav, crazylady и Angel4eeee им се допаѓа ова.
  17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Не ти кажувам повеќе како ми е, и онака никогаш не ме слушаш, ниту пак се интересираш за мене. Денеска посебно ме разочара :(

18. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Добро до кога вака планираш да правиш?Доста ме следеше и ме контролираше што правам.Ако сакаш да пријдеш,пријди слободно а ако не ај УПМ доста ми давај лажна надеж. :fubar:

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    несакајки ми отиде раката на твоето име З и ти веднаш леле таа ке ми пише
    немој бе :^)
    мене ли ме јаде за да ми местиш твој другар а :fubar: и што мислеше ке прифатам а :^)
    абеее знам дека си ти ГУБРЕ невидено ама ова беше уште еден доказ за тоа :!:
    арно ти кажав дека постои некој што ми се допага, барем дозна-да не мислиш дека сум забегала-всушност, твое право е :D КРЕТЕН; дај боже да те пратат на некој паркинг мат во пустина :swear:

20. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Ти си бре, жени извинете ме, а и органот нек` не ми замери
    една огромна пичкетина. :puke:
    Колку лица имаш? Три? Четири? Или зависи? Носи се бре. :puke: И удави се во сопствената мака, тага и ,,реалност''. A кога сите ќе те научат тука, а Скопје е мало, пресели се во Хиподром или во Ресен.
    Губи се.
    :~: