Кога ќе му одиш по задникот (по културно да се изразам) на некој, и за најмала ситница ќе ти се лути и качува на глава. Ако...
сакам да си до мене едноствно секое време поминато со тебе за мене е премалку сакам постојано да си до мене и да се будам гледајќи те тебе
вчера пред да заспијам ми текна на 2 нешта на денот на гласањето-првиот круг-кога јас бев овластен претставник а ти мојата замена -со некоја од сопартијкиве прозборевме нешто, а ти од мојата лева страна на мобилен-до мене речиси дојде за да слушнеш што сакам да и кажам на неа бог да чува и да брани -кога блеговме внатре, и кога те прашав како си поминал, прво за што се фати беа белешките-ко малине дечиња-учетелке учителке, види што сум направил а кога те прашав дали до сега си бил набљудувач , ми кажа само не-ама една кисела фаца
Не беше Прво Априлска шега кога вчера ти реков да почниме од почеток Само ти го свати како шега, и искрено немав сили да водам таков разговор, да те убедувам... Јас ти кажав тоа што имав а ти го свати поинаку ..
извини ако те станав од спиење ама многу сонливо звучиш убавецу изгледа дека јас сум по темпераметна а ти си посмирен-или така изгледа ете го направив првиот чекор
Најмил мој Знаеш дека најмногу те сакам Извини што те исплашив со мојата априлска шега ама тоа е. Друга год. Не верувај ми толку Те сакам и секогаш сум тука да те подржам во се.
Кога сум во твоја близина мислам дека срцево ќе ми излета. Сакам да знаеш дека те сакам најмногу и дека ме правиш најсреќна!
Преубаво беше да се пие кафе и седи покрај тебе на овој убав сончев ден незнам дали беше инспириран од денов дека ден на шегата ама ме изнасмеа
убавеџу мој те сакааааааааааамммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм