Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Згрешив што дадов шанса. Пред три месеци, пред две недели.
    Сакам да сум сама. Сфати и продолжи понатаму.

И мене ме имаат повредено, и ти ќе повредуваш..

anichka94 likes this.
  2. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Мило ми е што сфати дека не е со во нервозата и што се подобрија работите меѓу нас.

Divinebutterfly likes this.
  4. tweety93

tweety93 Истакнат член

И зошто си сега ваков, зар до тој степен дојде нашата врска да си љубомориме за фејсбук. Ми кажа дека ти смета и еве веќе не се вклучувам доцна навечер не седам долго јас и кога сум вклучена само се договарам за утрешниот ден за факултет што како и толку. Тоа е се. Знам дека е тоа љубомора и еве се ствам на твое место, но дај веќе да не си вршиме притисоци еден на друг. Не можам јас вака, затоа што сега ќе ми се јавиш и така ладно ќе ми посакаш добра ноќ како демек еве се е во ред. А утре и задутре се додека не се видиме ќе се повлечеш. Секогаш правиш вака, па зар до тука дојдовме, и не сакам изговори утре демек немав време, имам проблеми, јас се тоа сфаќам ама да се нема бре 3 секунди за еден проклет сигнал, бар да знам дека си помислил на мене. Нас пак ќе ни треба еден отворен разговор да ја средиме работава со тој фб...

Дали ти имаш доверба во мене, дали и кога си лут пак ме сакаш, ако да, тогаш не се оддалечувај од мене, не сакам да се продлабочи ова, а реално смешни сме, 3 години во врска, а за глупости се лутиме. Јас сакам проблемите навреме да ги решаваме, подобро викај на цел глас, кажи се што ти смета, само не прави вака, вака е најлошо, ме ставаш да се запрашам каде води ова?

5. sunfemina

sunfemina Популарен член

Никогаш не те заборави... :doh: a ти неа? :?:

6. anichka94

anichka94 Популарен член

Во среда..ќе ме галиш дури предам,стуткана во скутот..

7. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Понекогаш мислам дека си љубоморен,себичен и лош,и избувливо ти се лутам но само послем пет минути сваќам дека се што правиш го правиш за мене .Затоа што ти е грижа ,затоа што ме љубиш и секој ден одново и одново ми ја предаваш душата ,на мене .Мој си ! И мирна сум ,знам дека си покрај мене .

ПС : Признај дека сум поубава од оние две што ги мањачевме прееска :wasntme:

8. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Ах леле човеку, младоста ми ја зема! :(

9. homealone

homealone Популарен член

Нашиве муабети немаат крај а да си дојдеш ти кај мене и да си муабетиме а не вака на фб не е интересно

10. m.i.g

m.i.g Популарен член

Душичка си :inlove: :*

11. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Ајде бре човече, мислам дека секогаш кога треба да испаднеш со мене си бавен и те чекам 100 саати а ако треба да испаѓаш со друг си брз, оти така :^)

12. Nana19

Nana19 Популарен член

сонце мое абе веке не ти се јавувам кога ти го слушнам гласчето повеке се растужам за тебе ајде веке дојди си еднаш те сакаммм

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

свакам јас зошто си ти Д тажен, и мене ме растажуваш, да знаеш :( -заљубен си во мене ама јас каква што сум периодов, на сите корпи им мавам :D па сите се кој од кој :puke: -освен на тој што навистина ми се допага :$ премногу комплицирана сум за женско знам :D а од партија се шушкаше вчера дека јас и ти сме заедно :lol:

14. Idonea

Idonea Истакнат член

Ми се чини дека сме единствениот пар кој е по цел ден заедно,а притоа не се скарал со месеци :lol: :*

15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Тука се пронајдов, затоа што е вистина, тоа сме ние, Јас и ти и се мразиме, и се расправаме, и се лутиме еден на друг, и се разделени...и знаеме што сакаме но сме ремногу инатчии да го кажиме :|

"Mogli su oni jedno bez drugog.. Dan, dva, mjesec, mogli su čak i duže, jer teški su to karakteri. Ista narav, isti ponos. Svetili su se jedno drugom, mrzili se.. Mogli su da opstanu jedno bez drugog, mogli su pronaći neke nove ljubavi, ali oboje su znali da samo zajedno mogu sklopiti cjelinu. Samo zajedno mogu pronaći sebe. Uprkos svemu, samo kad su skupa, čuo se onaj iskreni smijeh, dugi uzdah i duboko "Volim te."

16. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Денес ги избришав сите твои пораки и сите наши слики...
    сеуште немам храброст ама ќе соберам и ќе фрлам се што ме потсеќа на тебе...
    изгравираните чаши за двегодишнина... фотографиите....
    мечината ќе си ги чувам... ми значат премногу...
    проклето те сакам.....
    ама морам да бидам јака и да те заборавам.... ;(

17. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

можеш да одиш каде сакаш со која сакаш..прави сто сакаш не ми е галје едиственото чувство кое го имам за тебе е презир и одвратност :puke: .Се покажа каков навистина и си иако не те сакам сепак успеа многу добро да ме оцрниш но јас памтам и ке вратам, кога тогаш ке те средам..нема така тоа да остане ѓуре некое..ке те средам јас тебе ке ти дојде крајот, ке се спуштиш ти на земја...кога тогаш ке паднеш.. маму ти ј**ем .. :@

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

19. Lux

Lux Форумски идол

Ова важи за сите симпатии, сите што ме симаптизираат, ме симпатизирале и ќе ме симпатизираат, да си знаат чисто онака или баш со некои подлабоки намери.
    Никогаш во животов нема да трчам по машко, ако сака да ме освои, ќе се потруди околу мене, ако не, не ни било пишано и тоа е тоа. :hai:
    :hai: :hai: :hai:

20. marama

marama Форумски идол

Љубов, што ако?

Katerinceee likes this.