Згрешив што дадов шанса. Пред три месеци, пред две недели. Сакам да сум сама. Сфати и продолжи понатаму. И мене ме имаат повредено, и ти ќе повредуваш..
И зошто си сега ваков, зар до тој степен дојде нашата врска да си љубомориме за фејсбук. Ми кажа дека ти смета и еве веќе не се вклучувам доцна навечер не седам долго јас и кога сум вклучена само се договарам за утрешниот ден за факултет што како и толку. Тоа е се. Знам дека е тоа љубомора и еве се ствам на твое место, но дај веќе да не си вршиме притисоци еден на друг. Не можам јас вака, затоа што сега ќе ми се јавиш и така ладно ќе ми посакаш добра ноќ како демек еве се е во ред. А утре и задутре се додека не се видиме ќе се повлечеш. Секогаш правиш вака, па зар до тука дојдовме, и не сакам изговори утре демек немав време, имам проблеми, јас се тоа сфаќам ама да се нема бре 3 секунди за еден проклет сигнал, бар да знам дека си помислил на мене. Нас пак ќе ни треба еден отворен разговор да ја средиме работава со тој фб... Дали ти имаш доверба во мене, дали и кога си лут пак ме сакаш, ако да, тогаш не се оддалечувај од мене, не сакам да се продлабочи ова, а реално смешни сме, 3 години во врска, а за глупости се лутиме. Јас сакам проблемите навреме да ги решаваме, подобро викај на цел глас, кажи се што ти смета, само не прави вака, вака е најлошо, ме ставаш да се запрашам каде води ова?
Понекогаш мислам дека си љубоморен,себичен и лош,и избувливо ти се лутам но само послем пет минути сваќам дека се што правиш го правиш за мене .Затоа што ти е грижа ,затоа што ме љубиш и секој ден одново и одново ми ја предаваш душата ,на мене .Мој си ! И мирна сум ,знам дека си покрај мене . ПС : Признај дека сум поубава од оние две што ги мањачевме прееска
Нашиве муабети немаат крај а да си дојдеш ти кај мене и да си муабетиме а не вака на фб не е интересно
Ајде бре човече, мислам дека секогаш кога треба да испаднеш со мене си бавен и те чекам 100 саати а ако треба да испаѓаш со друг си брз, оти така
сонце мое абе веке не ти се јавувам кога ти го слушнам гласчето повеке се растужам за тебе ајде веке дојди си еднаш те сакаммм
свакам јас зошто си ти Д тажен, и мене ме растажуваш, да знаеш -заљубен си во мене ама јас каква што сум периодов, на сите корпи им мавам па сите се кој од кој -освен на тој што навистина ми се допага премногу комплицирана сум за женско знам а од партија се шушкаше вчера дека јас и ти сме заедно
Тука се пронајдов, затоа што е вистина, тоа сме ние, Јас и ти и се мразиме, и се расправаме, и се лутиме еден на друг, и се разделени...и знаеме што сакаме но сме ремногу инатчии да го кажиме "Mogli su oni jedno bez drugog.. Dan, dva, mjesec, mogli su čak i duže, jer teški su to karakteri. Ista narav, isti ponos. Svetili su se jedno drugom, mrzili se.. Mogli su da opstanu jedno bez drugog, mogli su pronaći neke nove ljubavi, ali oboje su znali da samo zajedno mogu sklopiti cjelinu. Samo zajedno mogu pronaći sebe. Uprkos svemu, samo kad su skupa, čuo se onaj iskreni smijeh, dugi uzdah i duboko "Volim te."
Денес ги избришав сите твои пораки и сите наши слики... сеуште немам храброст ама ќе соберам и ќе фрлам се што ме потсеќа на тебе... изгравираните чаши за двегодишнина... фотографиите.... мечината ќе си ги чувам... ми значат премногу... проклето те сакам..... ама морам да бидам јака и да те заборавам....
можеш да одиш каде сакаш со која сакаш..прави сто сакаш не ми е галје едиственото чувство кое го имам за тебе е презир и одвратност .Се покажа каков навистина и си иако не те сакам сепак успеа многу добро да ме оцрниш но јас памтам и ке вратам, кога тогаш ке те средам..нема така тоа да остане ѓуре некое..ке те средам јас тебе ке ти дојде крајот, ке се спуштиш ти на земја...кога тогаш ке паднеш.. маму ти ј**ем ..
Те поздравувам бивши, ти ја посветвам ситуацијата само во контекст обратно http://www.youtube.com/watch?v=GZVJ6XuPDo4
Ова важи за сите симпатии, сите што ме симаптизираат, ме симпатизирале и ќе ме симпатизираат, да си знаат чисто онака или баш со некои подлабоки намери. Никогаш во животов нема да трчам по машко, ако сака да ме освои, ќе се потруди околу мене, ако не, не ни било пишано и тоа е тоа.