И после се пак си истиот , пак си тука да ми пружиш љубов и да ме правиш да бидам најдобра што можам да бидам . Во моево срце секогаш имало љубов за тебе и ќе има , и се ќе дадам да те држам цврсто во маките и да чекорам со тебе ,секогаш сум тука за тебе http://www.youtube.com/watch?v=vGb6oiLcNDA
Мислам дека тебе ни Жаре-бербер не те шиша повеќе Дури и ’’двојче’’ да ти даде некој (јас) е преголема активност и трошење енергија. Полека стана тотално небитен за мене. Дури и како пријател/познаник/другар или како и да сакаш да се наречеш. Не, бе не.... може со 0.1% да те ’рецнам’ Мислам, тој 0.1% не е од емотивен аспект неведен, туку е заради што стоиш некако на земјава па ја балансираш живата со неживата матрија....нели секаде мора да постои еквилибриум. Рамнотежа. Или како што би рекла една професорка, хомеостаза. Оф, меѓунас нема ни основно почитување а јас спомнувам еквилибриум....fu*k off
дека е копиле невидено конечно се одкри под таа маска фала ти на се уништи ни ги животите и на мене и на детето
вчера сите собрани во еден од штабовите-од другите месни веке беа дојдени, само од нашиот мислев дека сум јас и таман и реков на едната девојка изгледа сум сама од кај мене и те видов тебе од позади-таман работа да се свртеше од напред, да не ти го видам лицето, ама пак те познав -следниот пат стави си маска Зоро стајл, или ископај си една дупка под земја и пикни се внатре кога ке сум ти во близина-бог да чува и да брани до толку претера што дури и претседателот ти рече да останеш-сепак имаш некаква улога во партијата а најдобро ти беше кога си му кажал на другар ти да ти каже што блуза/маичка носам на мене, која боја а ти свртен со грб-понекогаш се прашувам дали си ти воопшто нормален
Се што имав да му кажам му кажав денес преку телефон.... Одваи чекам да дојде вторник можеби тоа ке ми биде многу тежок ден ама крајот ке биде многу убав
срцето ми е распарчено..не знам шо чувствувам кон тебе... предизвикуваш ми болка,тага,разочараност,постојано си ми во мислите..зашо? нејќев да завршеме така,имав големи очекувања од нас.. прв си шо направи да се чувствувам така,слабо..воедно и бедно,немоќно сакаш ја нели?епа тогаш зашо беше со мене,ми даде лажна надеж.. убави времиња беа тоа,бев...среќна навистина можеби недоволно покажував,се плашев дека ако покажам дека сум среќна значи дека сум и слаба личност.. срцето ме боле знаеш ли..навираат ми солзи во очите..прв си и во тоа беше тотална спротивност од се шо сакам кај машко,а успеа да ми се вовлечеш под кожа знаеш,мислам дека те сакам.. молам те,кога е крај нека е крај..не ми давај такви надежи,ако нешто барем малку ти значев,остави ме на мира.. не сум себична јас,ви посакувам се најдобро на тебе и женска ти..надевам се дека ќе сте среќни..тебе посебно ти ја посакувам целата среќа на овај свет..можеби не заслужи тоа да ти го посакувам.. а јас..јас секако ќе преживеам,од љубов не се умира нели знаеш,завидувам и,посакувам јас да сум таа,да сум со тебе.. и се испразнив тука..а овие зборови никогаш нема да ги знаеш..некои работи едноставно треба да се закопат длабоко во душата,и за нив не треба да се говори.. пс,ако е збогум,тогаш засекогаш збогум..секогаш ќе имаш место во моето срце..