Среќна сум покрај тебе. Никој, никогаш нема да го смени тоа без оглед на ситуацијата во која се наоѓаме. Знаеш дека те сакам, знам дека ме сакаш, тоа ни е доволен мотив..
Ми фалишшшш, најмногу те сакам и сакам да сум до тебе.... како и да е, колку и да згреши пак те сакам најмногу...
Кога еднаш веќе ќе се јавиш? До кога мислиш да чекам???? Тоа твое деновиве веќе го сонувам, јави се ајдееее ....
Втор пат неделава ова ми се случува..и премногу е за мене. Таа дупка што ти ми ја направи никој никогаш нема да ја пополни! Не смеам да мислам на тебе, не смеам ниту да се сеќавам...ама у п.м многу ме заболува кога ќе се сетам на се... Никој на светов не знае како ми е..само јас си знам и веќе долго време си ја голтам болкава. Немам на кој да кажам, а нема ни кој да ме разбере. Никогаш не се каам за моите одлуки, ама секогаш едно прашање ќе ми се враќа: Што би било ако те изберев тебе? Не треба вака....не смеам... Те мразам! заради се што направи , и уште повеќе заради се што не направи. Те мразам, кукавицо!
Shed a tear 'cause I'm missing you, I'm still alright to smile Boy, I think about you every day now. Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease There is no doubt you're in my heart now... ...all we need is just a little patience.
Идиот си.Држи ми инает,ама и јас така со тебе.Не ти попуштам па што сака нека биде ! И не ти се јавувам,не планирам да те молам. Мислиш лесно ми е мене?
Би му кажала да не ми се појавува пред очи затоа што не знам што се ќе му изнакажам,не сака да знае колку го мразам во моментов!
Убав си беше прееска шо ми те фркна сега? А прееска шубо ми ги стопли рачињава. Ако положиш ќе имаш некакво пријатно изнанадување од мене. Ех сега не ти кажувам што. Ај ај оди учи си....
Зошто кога мене ме фаќаат палавковците ти си така смирен и ме омекнуваш, а кога тебе те фаќаат јас те носам на облаци, и си мек ко памук? Еееј, дефинитивно важи она старото, за секое грнче има поклопче...мааа дај бе, не ти е во крвта да бидеш толку нежен, немој сега на 24 да стануваш...ме буниш...
А не ми е јасно што замараш други за твоите проблеми? Зошто сакаш други да те спојат со мене?! Веќе готово е . Тапа фраер си. Ае чао!
Многу ми недостигаш! Ама многу,многу,најмногу...во сабота цел ќе си мој...душичето има да ми ти го извадам.Има да плачеш од толку внимание! Ама што правиме што сега сакам да те видам....
Дај бе јави ми се и смеејќи прашај ме некое прашање од моја област, од крстозборот. немој утре да ми откажеш, знам лут си, ама те сакам бе гомце. Па три дена нема да те видам, ќе си одиш, нескам лут да одиш.