Од сабајле страшно те мислам. Ти си силна личност . Ти тоа го можеш. Што и да се случи не е толку важно колку што си важен ти. http://www.youtube.com/watch?v=iuZCFhr0Crk
те видов прееска на ,состанокот, не ми е јасно што се замишљаш дека си ако си манекен не значи дека си господар на светов бе или се правиш фраер што си одговорен на избирачко место и да ти кажам искрено не си нешто спешл така да форгет ит бај д веј сокриј си ги акните на вратот што ти се-многу грдо изгледа
.. И двајцата знаеме како е, кога врне, душата ни врне. Кога грее сонце, и душата ни грее. Ама ти си моето најголемо сонце. Ти си сонцето на мојот живот.
Остана. Друштво да ми правиш остана. Ооо душо моја, немој. Оди, летај, јас сум ветер немирен, тешко застанувам на едно место. Во овој замок мој ладно ќе ти биде.
Ме извади од такт денеска, уште еднаш ако изреагираш вака непромислено и незрело за глупост, сериозно ќе размислам за нас...
За да некој човек се разочара и му се скрши срцето, потребно е секунда.... или пак помалку од секунда..... кај мене изгледа беше помалку од секунда...... Да, ете сега знам зошто никогаш порано не ми даваше да чепкам по твојот стар компјутер, и по мејлот..... сега знаммм.... Немозам да се смирам, плачам веке пола саат... Ахх зошто ти го отворив мејлот..... ненаев, незнаев се колнам дека на gmail можело и слики да се чуваат, целии албуми...... аххххххх цели албуми од неззз вкупно 2000 разни слики, фамилијарни, друштво, фудбал....и ТВОЈАТА НАЈГОЛЕМА БИВША ЉУБОВ. Гушнат со колешка ти, .......... ....... Само од мене нема ниту една слика... немаа......... Неможам....мислев најсреќни сме, најмногу ме сакаш, се би сторил за мене.............. сакаш се со мене......... ама сега гледам кој толку многу сакаш ти....мене сигурно не Ме боли..... се ме боли..... а со штооооооооооооо ли заслужив, со тоа што секоја секунда ја споделувам со тебе, со тоа што имаш потполна контрола врз мене???????????????????????? ВФрз сите мои мејлови....профили..групи............................
I don't have wanderlust for foreign countries or strange cities or undiscovered lands. I have wanderlust for you. Can I chart my way across your ribs, weave inbetween your lungs, travel across every mountain and valley until I come to rest in your rivers? I'd be good to you, I promise. And I would always come back to visit, again and again.
Значи кгоа си пијан немаш осет ич, рацеве ми се со модрици, шо милист ќе беше. Задевај ме ама со осет, ама ај за џабе зборувам јас. Те сакам и кога си пијан. Добра ноќ
Прекерасно помината ноќ со тебе алкохол музика играње итн едноставно кажано совршено беше а крајот мммммм никогаш нема да го заборавам I love you ........ <3
Ми го скрши срцево. сите мои соништа, ме скрши мене....... .Зоштооооо.....оооооо душава ме болиу, ко да ме убил некој. Фалаааа ти многу, свакам што значи некој да сакаш. Свакам тогаш и сметки огромни на моб може да се прават..... а за мене немој ни една бесплатна минута да потрошиш......немој...... За нелој кога сакашч наогаш пари и надвор од границава да појдеш, за мене немаш пари нафта да ставиш да се видиме и одбиваш од мене а претходно не одбиваше.......... Што се случи со тебе? Што?ж? Немај гајле, јас додека се превртувам во кревет, липтам од плачење ти спи си фино, ,,, ии мирно, знам ке кажеш е што направив ? Е што направи дее? [*] Те поздравувам со песна од каролина.ова срце знае...
Среќен пат и убав помин . Многу ќе ми недостигаш тие неколку денови, не сум навикната да бидеш далеку од мене. П.С - Те сакам. П.П.С - да не заборавиш да ми донесеш поклонче, малечко некое.
вчера беше момент на слабост.. денеска е поинаку..час те сакам,час не.. и која е златната средина? инаку..знам дека си добро,иако вчера не ми изгледаше баш така.. и да,сегашниот ми пиша порака..колку ли беше само романтична да беше и ти како него,можеби ќе беше подруго.. да не полемизираме шо би било кога би било,решив да му дадам прилика,ако успееме ќе ми биде мн мило,ако не..тоа ќе значи дека не си заборавен.. минато си одамна,само уште од мислите да те исфрлам..