Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Незнам што би правела без тебе мило, преубаво ми е, пресреќна сум. И на секој збор би додавала суперлатив, но да не досадувам ќе бидам кратка.
    ТЕ П Р Е С А К У В А М

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Јас тебе еднаш да те имам, ветувам дека никогаш нема да те повредам, и дека ќе те чувам како капка вода на дланка... Јас скроз го загубив умот, седам и размислувам за тебе, размислувам како би ти ја галела прекрасната коса и како би те гушкала. Уште кога дознав колку си бил нежен и внимателен, уште толку се затрескав :inlove: Ти си убавец, и ќе најдам начин да дојдам до тебе, макар каде сакаш сокриј се :wasntme:

3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Вчера кога ме гушкаше под стреата, а јас кенкав за скршениот чадор, и се запрашав, дали секогаш ќе биде вака, дали ова, дали она...

Ја имав твојата топлина, и сигурност. Незаменливо чувство на Нас. Дека ќе си бидеме, и нема што да се мозга тука.
    Те љубам. :*

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сакам така :!: да бидес на моја стана пред нив :^) инаЧе тие ке поЧнат да газат :!: ама нема да дозволам :* :* те сакам

6. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Сакам да си ми стариот, сакам да си мил, да си нежен, да си внимателен.

Но не премногу сум бесна
    Оди.

7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

Прикачени фајлови:

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Само биди блиску до мене секој ден. Како денес, денес твоите сини очи ме погледнаа. Секој момент со тебе за мене е како магија. Најголемо богатство, нешто што ме одржува жива, нешто што ја одржува насмевката на моето лице. Ти си единственото нешто за кое сонувам, дури и будна. Само на тебе мислам секој момент. Сакам да го чувствувам твоето присуство до мене. А твоето присуство во моето срце е вечно, тоа чука само за тебе. Те сакам! :inlove: :l:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    види види господинот манекен се вклучил :D
    што се однесува до мене можеш слободно да се исклучиш и никогаш веке да не се вклучиш ама на семо на ф.б. туку и од живите бе гнасо една нарцисоидна :puke:
    вчера да ме видеше само од некоја страна каква бев-насмеана, расположена, ке си речеше не е истата девојка што значи дека можам и без тебе во овој живот :)

10. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Сакам да си до мене,да ме гушниш и да ти спијам на градите.Ми фалиш овие денови,мразам ко ќе не си до мене,ја мразам и празнината после расправијата... ;(

11. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    :*

Прикачени фајлови:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сликата си кажва се, ама обожавам ко ќе ме гушниш и бациш како преје, немој да ме повредваш само, те молам !

Прикачени фајлови:

На tweety26 и ChenoaBi им се допаѓа ова.
  13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Сакам да е мојата половина… да го знам.... да е мој и да е свој истовремено... сакам да е љубопитен, да се интересира и да ме прашува... колку и да сакам да не кажувам... сепак да не се сомнева... сакам да можам со него да сум искрена, сакам да го имам него, се она што ме привлекува кај него, а да не знам што е тоа...дали неговиот шарм, интелегенција или љубовта која ми ја дарува...сакам да ме сослуша...не мора секогаш да ме разбира, сакам да ги краде зборовите од мојата уста а да ми ги подарува дланките на мојат врат... сакам.......... :l:

14. ChenoaBi

ChenoaBi Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Те сакам, те сакам, те сакам, те сакам, те сакааам :l:
    Не верував дека ќе можам повторно да сакам некој после мојата прва љубов што траеше со години, се додека не се појави ти...Ми недостигаше ова лудило кое ме обзема полека но сигурно.Признавам, на почетокот се противев, но не можев и понатаму.Чувствата се родија...Се заљубив во твојата внимателност спрема мене, во твојата насмевка, твојата ведрина, твоите преубави блескави очи, твојата добрина, твојата грижа спрема другите, твојот најубав глас...Се заљубив како петнаесет годишна тинејџерка...Couldn't help it...Што сака нека биде... :l:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    те сакам..

16. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    :nod: :nod: :nod:

Прикачени фајлови:

17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Некако неможе да се погодиме на иста фрекфенција... преска дури на моменти беше awkward... а и двајцата се трудиме... јас не ги сфакам твоите шали, ти не ги разбираш комплиментите што ке ти ги кажам. А ми се свигаш...многу! Знам дека и јас тебе. Братучетка ми што е 3 години помала ни се смееше на муабетот. Незнам зошто неможам да се опуштам пред тебе како што сум пред другите? Почнувам да се прашувам дали е точно она "Спротивностите се привлекуваат"?! :D

http://www.youtube.com/watch?v=kPQGWVIt0XE

18. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Знаеш, викаат дека неблагодарните ќе сфатат што изгубиле откако ќе престанеш да им удоволуваш и простуваш. Ама тебе, тебе ти е толку сеедно за тоа што јас го правев за тебе..
    И после толку време, ме боли.
    И пак, морам да ги лажам.
    А каков избор имам?
    Сфаќаш што направи, нели?

19. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    А да дотрчаше сега до мене да ме гушнешни да ми кажеше колку ти значам??? :geek:

20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    волимте :* а бре сто да се прави кога те сакам а ;) срце не се може да се нареди несто :)