Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Среќен 18ти роденден !! Секогаш да бидеш весел, среќен и насмеан, да немаш грижи и најубав помин во Измир. Те чекам да си дојдеш, па да прославиме. :$ Те сакааааам :* :inlove:

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Почнуцам да се оладувам со тебе...Нема да те молам,ништо од тоа...
    Умре "пријателката" која секогаш беше овде за тебе...
    До сега издржувам,за натаму ке видеме...Кога ке видиш дека не сум повеке таа на која што си навикнат...
    Ке биде забавно. :)

3. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Премногу те сакам.

4. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    На тебе некој комшија со кирамида да не те мавнал сабајле :?: ?! Што ти е денес на тебе бе :@ ! Во еден момент ме изнервира :fubar: , а во друг ме расположи :rofl: . Сабајле се чувствував ужасно, ако не беше ти цел ден ке мислев само на лоши работи. Инаку многу си откачен мноооогу, алал да ти е :rofl: ! Хахахаххаахахаха лелее неможам да поверувам, инаку ја сум таа што ти глумам дека Марио ми треба на тел :lol: :lol: :lol: Те сакаааам!!! :* :hug:

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    самиот си призна дека 15 девојки до сега во твојот живот поминале вака или онака, ниту една не си успеал да задржиш Д а сега мене ми велиш те сакам каква што си-за што ме сметаш ти мене бе :fubar:
    јас нема шанси да бидам со тебе па што сака нека биде :!: и немој мене тие финти :!::fubar:
    ист си ко З ама ист-бре ко иста мајка да ве роди :x тој 24, а ти 27 :clap: таквите ко вас НЕ СЕ МЕНУВААТ
    и немој мене да ми мачкаш очи дека сакаш некое пристојно девојче за себе оти такво со тебе може да си го извлече подебелиот крај , и ништо друго:!:

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Камо да можев среќа да те наречам. Колку пати сум ја имала оваа тага и разочараност во себе. И сето тоа заради тебе, кој незнае што треба да цени. Не те молам за ништо повеќе :(

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  7. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    I love jou Idiot :*

8. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    1.160
    Уште од сега знам дека за неколку години ќе посакам да се врати времето. Да можам пак да бидам покрај тебе, онака безгрижно да седам до тебе и да те молам да ми дозволиш да ги стискам црнките на твоето лице. Да ти ги осеќам повторно очите на моето тело, како ме гледаат без да трепнат. Да ми повторуваш неколку пати едно по друго дали знам колку сум убава. Да ми кажуваш дека се гордееш со мене, дека си среќен што си ме запознал и дека несакаш никогаш да ме изгубиш. Дека сакаш животот да го поминеш со мене и сите да ни завидуваат. Ќе посакам, ама и сега знам дека тоа време не се враќа никогаш.
    Само ти успеа да го разбудиш најдоброто во мене. Мразам што ми недостигаш премногу во овие моменти.

На Ammy.Lee, Divinebutterfly, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    :l:

Прикачени фајлови:

10. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Дека многу ми недостига, и постојано мислам на него :inlove: Дека се' би дала да го вратм времето назад и да сменам некои работи. И на крај би му кажала дека многу го сакам :inlove:

11. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Иако велиш дека се грижиш за мене,дури и понекогаш го покажуваш тоа,почести се моментите кај што си незаинтересиран за мене.И тоа многу ме боли..Кога очекувам твоја подршка ти ми лупаш в лице 100 критики.Но ако,се сум издржала и ова ќе го издржам и знам дека ќе помине..Но ќе дојде и мојот ред,твојата болка !

12. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    Многу ми недостигаааааш

13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Дишем за тебе! :l:

14. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Ти простив за се, заборавив, не ми беше важно што ме повреди безброј пати... и покрај се што ми направи јас гледав кон подобрата страна, ти дадов толку шанси, мислев ќе се промениш... и секој пат ти го докажуваше спротивното..
    Ти со тоа што си, нема да се смениш никогаш..
    Не вреди да кажувам погрдни зборови, затоа што и тие се преблаги да те опишат.
    И сега се срамам толку многу, се срамам од себе си.. зошто јас испаднав поголема будала од тебе, зошто ти верував... мислев стварно ме сакаш..
    Ех која будала сум била, светска!
    А највеќе се срамам што успеав да те засакам, и тоа толку многу што си дозволив да плачам за некое небитно суштество како тебе... ти си едно големо НИШТО!
    И сега збогум создравје, терај си по патот... и немој ни за секунда да си наумил да ми се вратиш и да ми се лигавиш оти дури тогаш ке ми го пукниш филмот...
    Продолжи си со барањето следни жртви, па можеби ке успееш една од нив да ја задржиш со тој памет и тоа понашање... само која уште поголема будала би била таја не знам...
    И се надевам ќе најдиш некоја шо ќе те сака како мене, со среќа во потрагата... само чисто се сомневам оти на такво лајно како тебе ни муви не се лепат.. со извинување...
    Ајде чао пријатно!

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Femina...1

Femina...1 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    28
    Пак сум сама дома 8) Дојди да ја превртеме плејлистата уште 2-3 пати :* :inlove: :inlove:

16. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Е ај да не те сакам......

17. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Премногу грешки правам ..
    премногу те нервирам..
    и тоа се за ситници..
    понекогаш кога ќе се замислам си помислувам Па добро , како ме трпиш толку време?!
    И покрај сите нервози пак сакаш да бидеш до мене , пак сакаш да ме бакнуваш , пак сакаш да ме прегрнуваш
    Ми даваш 1345670654 шанси да се оправам и да бидам таква каква што ти сакаш!
    Единствен си , го знам тоа! Ретки се луѓето како тебе во ова време ..
    Не сакам да те изгубам , не !
    Нз што друго да кажам освен да му се заблагодарам на бога што ни го вкрсти патот.
    ТЕ САКАМ :l:

18. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    лигушче мое ти благодарам што си секој момент со мене те сакам најмногу од се :inlove:

19. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  20. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Да не си ти јас немаше да ги преживема овие денови,секогаш си бил тука да ме крениш,да ме свестиш и покрај се остана со мене. Ме боли кога сум ваква и кога те туркам од себе,но ти по не знам кој пат ми докажа дека никогаш нема да ме оставиш. Фала ти за се што направи за мене мил мој.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.