Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Еби си матер, ќе пукнам ама нема да те барам, и седи офлајн цело време, ако се ставиш он случајно да не ти пишам.

2. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Незнам како уште би искажала што чувствувам за тебе...среќна сум што те имам! :inlove:

3. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Не знаам како да почнам :D
    Се радувам на тоа што се трудиш, се менуваш, таков те сакам бе сонце...
    Дали би се борела за нас!? Оо да, не те пуштам јас тебе така лесно. Нешто длабоко во мене ми вели дека ќе успееме и покрај целиот тој страв.
    Горда сум на тебе, ова е огромен успех! Ама ова е само почеток, ќе успееш и ќе ја имаш кариерата од соништата. Јас ќе сум тука за да те подржам, да ти бидам и утеха после секој пораз и секоја победа да ја славиш покрај мене. Немам зборови да ти кажам колку се радувам за тебе, ти си прекрасен во секоја смисла на зборот.
    Биди ваков каков што си сега, нашево почнува кон сосема друга патека да оди. Чекор по чекор, ќе успееме и ти и јас во сите наши соништа и цели.
    Те сакам, онака детски, искрено, чисто. Ти си првата мисла наутро, последната навечер. Сакам да спијам покрај тебе, да се будам покрај тебе, да шетам заедно со тебе, да ми читаш стихови од песни, да ме караш кога се нервирам за беспотребни работи, да ме гушкаш кога плачам.

На Hopeful, Doozy, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Ги прочитав нашите разговори (мал дел) колку тага има во нив...ми се насолзија очите
    низ што сме минувале... ;(
    Имам едно спакувано “извини”за тебе!Ќе почекам да го отвориш па веројатно ќе исчезнам.
    Заслужуваш да си среќен љубов моја ,нас тоа премногу тешко ни оди :(
    Ти знаеш колку го љубев твоето срце,а го изгубив.

Ама бадијала велам да беше како што не беше. Нека се радуваат сега душманите на нашата разделба, а времето ќе каже што готово е, а што не. И да оди се во бестрага, секако за таму сме ние двајцата...Или сепак не?

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Благодарам за 3те години по ред уништување на денот кој мнн ми значи ...Знаеш разбирам јас се, само себе си неможам да се разберам...Идиот невиден сум ...

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.343
    ДАААААЈ [​IMG] ги добив ЈН...а ти кажав колку те сакам денес ^_^

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.635
    На шанк со пиво, суво грозје и Cesaria Evora. Јас и ти.
    Да.
    Би уште еднаш.

:)

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    замислувам као би било јас и ти :inlove: сами двајцата да си живееме а ;)
    :!: бас убаво би било се по мео и твое :)

9. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Не можам да опишам со зборови колку те сакам. Сакам да траеме засекогаш засекогаш.

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми е јасно што се замислуваш М :tmi:
    ако сум те прашала некоја информација каде нешто се наога, значи дека на тебе ми текнало да те прашам -најблиску си со работно место до таму, и претпоставувам дека знаеш :fubar: а не да ми се правиш паметен-ти на мене :fubar: а со кој памет пред неколку месеци јас се плеткав со тебе, е тоа не можам да го сватам :swear: :fubar: навистина луда глава :x ама за срека му припагаш на минатото :) и пази да не налеташ на мене :!: а каде што сум тргнала таму ке стигнам ми кажал ти или не, не сум јас од круша падната :fubar:

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сто сме досле до питаЧки стап а памет никаде ти е,алал да ви е и тебе и на тато твој :^)
    1.тебе оти работис и сите пари он ги ужива.
    2.оти е паметен на женет син да му зема пари,и не тоа потреба туку онака те цеди и цеди без да забележис.
    :clap: :clap: :clap: :clap: едно браво за двајцата,а највеке за тебе оти си на прво место и така убаво те седлат!.

12. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Ne traži savršenog, traži jednako ludog kao ti.♥ :D

На Angel4eeee му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ми требаше да додадам еден дебил ко тебе за пријател на ф.б :fubar: е ајде де мумија, статуа :puke:
    и после другар ми ке се чуди како ваква девојка е сама, не е за чудење туку е за крстење работава :D -мој живот -мој проблем и точка :)

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да ја видиш љубовта што во мене грее за тебе. Погледни ме, кога од моето скриено катче и се восхитувам на твојата убавина, на твоето совршенство. Те сакам! :inlove: :l:

15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ти не разбираш како функционира женскиот мозок.
    Мене ми фали заштита, ми фали да кога некој ќе ме навреди, застанеш пред него и кажеш - Еј, чекај, не можеш ти така со неа. Не дека јас не знам на вербален начин да му вратам соодветно, далеку од тоа дека сум слабак, можам да бидам многу остра и да направам да се покае за тоа што го кажал. Но - некогаш сакам да бидеш малку повеќе маж. Не ми е гајле дали ти е другар, брат, познаник, имаш должност да ме заштитиш.
    Кога некој ќе каже нешто лошо за тебе, а е неправедно, знаеш ли дека како лав му скокам? Подготвена сум на секој начин да те одбранам. А ти само мирно стоиш настрана, па уште другиот се обидуваш да го оправдаш и одбраниш, зашто имал домашни проблеми?! Чекај бе, мене не може некој да ме нарече плитка или да ми вели - што се замислуваш ти, а прв почнал со арогантно однесување. И сега зашто типот имал проблеми (гарантирам психички), јас треба да го сфатам. Додека цело време се обидувам да бидам културна и да не вратам на тие негови спуштања, а на крај и пцовки, ти најде него да го браниш. И после тоа што сум рекла дека маж ми треба, значело тепач. Немој, молим ти се.
    Па и јас не сум некоја жена, не ми е гајле како ќе испаднам во туѓи очи, да се претставам со својата нежност и чувствителност, туку напротив покажувам заби и ако некој направил да ме боли, нема да се двоумам да го направам истото. Ете, не сум тепач, но треба да покажеш каде ти е границата, да заржиш кога е потребно, а не да ќутиш и трпиш туѓи навреди.

Не кажав дека си п****, но ако се пронајде во тоа, извини.

На MandyLane, Primavera, Miss.Ricci и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Те сакам.
    Обожавам кога ми кажуваш дека сакаш СЕ да правиш со мене, ама не многу често го покажуваш тоа.
    Небитно, остани си покрај мене. :l:

На ilipili, QueenN и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  17. anna.jerry

anna.jerry Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    те сакам:) ама никако не можам xD

18. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    34.790
    ме нервираш :/ а ми требаш ти и подршката од тебе како до вчера

19. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    така ми направи , сонце мое !

На donna.17, Miss.Ricci и Libera им се допаѓа ова.
  20. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Експлозија чувства, малку време. Ми фалиш, ми фалиш, ми фалиш! Не ми е доволно времето што го поминувам со тебе. Сакам уште! Сакам да си се сакаме со сонцето. Да оставаме зраците љубов да се впиваат во нас, без никакви ограничености.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.