Ако някоя жена теб те промени аз ще я поздравя, но не е родена тя вече знам това.. Дълго с теб съм била! С едната си ръка ме галиш ти, а с другата стискаш да ме заболи цяла притежаваш ме на такъв не се казва "НЕ". Хайде, целувай като луд и не ме изпускай този път даже да бягам ме върни.. Правена съм точно за ръцете ти! Хайде, целувай като луд и не ме изпускай този път знаем отдавна, аз и ти.. Правена съм точно за ръцете ти! Виждам как трепериш ти, как изтръпваш ти от целувките ми.. Сякяш с тебе никога, никоя жена нежна не е била! Но с едната си ръка ме галиш ти, а с другата стискаш да ме заболи цяла притежаваш ме на такъв не се казва "НЕ". Хайде, целувай като луд и не ме изпускай този път знаем отдавна, че си ти.. Правена съм точно за ръцете ти http://www.youtube.com/watch?v=dQNZSB03 ... =endscreen
Би ти кажала дека ме радува твоето обидување да се залудиш во природата. Јас сум со тебе бидејќи знаеш која сум. Знаеш дека ниту една слика која ми е на фб или пак ниту една моја реакција која ја правам било кога и било каде е лажна. Знаеш дека се што правам во мојот микро космос е вистинито. Ме познаваш колку сум мрзлива, лута, нервозна, вулгарна и штедлива. Но тука сум и јас културната, убавата, својата, природната, детската, нефолирачката, болно искрената и ничијата. Јас се гордеам со мојата маленкост и со моето лудило. Само тебе ти дозволив да ме видиш во моето вистинско светло. Само ти знаеш која сум и само ти ја гледаш мојата болка. А сепак се прашувам дали сакам да сме тука заедно или сакам да сум таму сама?
Ај не претерувај вака касно тебе ти текнало да јадеш и ни помалку ни повеќе макарони да бев кај тебе ќе ти направев , но вака подобро немој сам да правиш да не ја запалиш кујната иди купи си нешто пубаво ќе биде
...И знам дека посакуваш да имавме поинаква судбина.Да не згрешевме.Не, не те обвинувам тебе. Јас сум крива.Ти си мојата љубов.Ти си мојата среќа. Незаменлив. Еден. Единствен. Неповторлив. После тебе не сакам друг. Не можам друг. Не успевам.
Ти благодарам што ме трпиш покрај сите испади и глупости кои несвесно ги правам, а најмногу за тоа вчера. Ти благодарам што денеска направи да сфатам дека си со мене поради тоа што сум јас кога откако сум со тебе. Незнам што би правела ако те изгубам некогаш несвесно поради некоја несакана грешка, знаеш дека за се до сега и за ова последново многу се каам и ми е жал. Сакам кога ќе ме гушнеш и ќе ми кажеш дека сум твоја и кога ќе ми го бакнеш челото и знај дека најубавото место на светот за мене е твојата прегратка. Мојата глава на твојата лева страна од градите. Ти благодарам што ме сакаш и што ме правиш најсреќна на светов. Те сакам
колку и да бегаш-џабе ти е , пак еден ден ке налеташ на мене истото важи и за мене-колку и да бегам од тебе пак еден ден ке налетам на тебе-угоре високо, удолу длабоко како можеше еден женкар со ненормално однесување Господ да ми стави на патот и што е најлошо многу слични карактеристики на дечкото со кој бев најдолго заедно и едвај некако успеав да го заборавам, и да си го продолжам својот живот-дали е некоја магија, дали трите наречници така одредиле дека треба да биде првата нок од мојот живот
Дека го сакам најмногу од се и каков и да е.Му благодарам за тоа што е со мене и што ме подржува во се.Животот не можам да го замислам без него и тој го знае тоа.Ете го сакам,мирни сме си и двајцата и затоа си патиме ама затоа ке има и крај и ке бидеме засекогаш заедно.Одваи чекам аххх.Знам дека е сиромашен но не сум матеијалист доволно е да биде богат во срцето како што е и до сега. Нека продолжи така и на нашата љубов ке и нема крај. Срце мое
Ooоо не ми се верува дека конечко ке бидеме заедно конечно ке се допреме ке се прегнеме и да си кажеме еден на друг колку е тешко кога сме еден без друг.те сакам најмногу од се и те чекам да пристигнеш./...те скаммм
Каде бе маче? Мјаукаш на погрешна врата, газдарицава чувала десет години мачки. Ако давала на секоја мачка што и се мотала во дворот јадење, десет просечни македонски плати не ја вадат за храната што треба да ја даде. Остај што знае и што расипана сорта се мачките. Ќе дојде, ќе ти поквачи во скутот, ќе ти квичи пола саат, саат, и три додека не ти се смачи тебе и од мачето и од животот и на крајот, и даваш јадење. И после тоа ќе си оди, а фала ќе ти каже кога ќе роди врбата грозје.
Мислам дека ги забележуваш моите сигнали. Сакам се да ти кажам, се да ти признаам. Срцето најбрзо ми чука кога сум до тебе. Не знам како ќе реагираш ако ти признаам дека сум вљубена во тебе, но верувај во мене. Ти си најубавото нешто што ми се случило во животот. Во моето срце е врежано твоето име. Зависна сум од тоа да бидеш блиску до мене, ми требаш како воздух! Ги имаш најубавите сини очи на светот. Те сакам!
шо да му кажам..кога не ни знам кого сакам.. минато..остави ме на мира веќе,ако е крај нека е крај..сегашност..потруди се малку
Злато мое,пријатно изненадуваш понекогаш..Те сакам најмногу на цел свет и секогаш ќе те сакам.И оној ден кога ќе ми станеш сопруг,и оној ден кога ќе имаме дечиња..внучиња..кога ќе сме стари и ќе се држиме еден со друг ..
не ми е јасно што се замислуваш дека си за да ми кажуваш што е добро за мене а што не-ке ме следел тој се исплашив немој гакичките ми се тресат-глупак и тоа пази ,другар, и ај после некој нека ми спомне зошто нема дечко-за вакви љубоморни испади-има да го згазам со земјата
Вечерва сфатив дека сум (левел1) во смислување на лаги. Незнам зошто толку многу се оптеретував со тоа да ја одбиам твојата покана за излегување. Кога едноставно можев само да прифатам. Што ме натера да изреагирам така....
Готово е ставам крај на се. Губре едно господ да те казни! Нека е проклет дено кога те видов... Фала богу што си далеку од мене иначе сега да беше тука верувај имаше да те залепам една и да те боли толку денови колку што те сакав, и со камата ! Страмота немам зборови... Се надевам дека еден ден ке се опаметиш, за греота се и тие другите девојки што те сакаат... Незнам како ке те заборавам ама после тоа ке барам излез... Ако им правиш на сите така верувај сите ке те плуват и на крај ке те избањаат. Толку губре едно, ама да знаеш еден ден мн лошо ке ти вратам!!!
Ти си мојот ангел чувар. Секогаш засолниште наоѓам во твојот поглед, во твојата прегратка. Кога животот јако ќе ме удри, ти си тука...светла точка. Барем посветол си од суровата реалност во тој момент. Не знам да ги дефинирам многу работи во врска со нас. Само знам дека ти си душа од човек. Другото осцилира, и останува на времето... Фала ти за посветената песна. Точно пее Тоше, Јас немам никој свој Песнава, зборовите ме погодуваат...ненормално http://www.youtube.com/watch?v=_pJ3eCjMOzo