Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Знам дека можеш среќо моја.Верувам во тебе и знам дека ќе успееш.Воедно благодарам за прекрасната вечер :P Те сакам !

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Ти си се што отсекогаш сум сакала. Има да те имам :D :inlove:

На tweety26, Angel4eeee, La.Reina.Del.Sur и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Човек, ми недостигаш. Не како некој со кој да се потиш навечер од што неможете да се наситите, ми недостигаш општо во животов. Не се знаеме од вчера, две години сме веќе...

И зошто те нема сега?

Ле ле. Ќе се мрднам.

На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    многу ми е лосо за тоа сто никогас не сакас да ме послусас :( а јас секогас тебе :^)

после 3 год врска и скоро една год брак :( не сакам се усте да ги правис тие неубави работи :( ме повредувас да знаес :( неубаво ми е,а можес и да унистис и други работи сто ги имаме

5. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Едвај чекам да ми ги видиш очичките како вљубено те гледаат тебе, како ти да си мојата втора најљубена глава. И си ми!
    Си ми донел коренче од моето најубаво цвеќе. :D Сега цела соба ќе ни мириса на љубов.
    Ти го љубам челото, ти го љубам, ти го љубам. И знам дека еве многу одамна не си го слушнал тоа те љубам од мене. Ами тешко ми е лично да се отворам, иако веќе добро го познаваш говорот на моето тело, па знаеш како треперам покрај твојот поглед.

На ilipili и tweety26 им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ова е втора година како ме познаваш година-две си само постар од мене-не можам да сватам ЗОШТО ме загледа неколку пати завчера :?: и не кажа ништо :doh: сменета сум јас-однесување, гардероба ама и ти некако така ми делуваш :!:
    или можеби не ти се веруваше дека тоа е истата девојка-поспонтана,насмеана а сепак тврдоглава и си тера по свое :D само се прашувам што бараше и ти и цела екипа на медитација заедно со нас-ние сме веке напредни-ова ко намерно да не можам да те извадам од паметот :D да си бидам искрена од секогаш си ми се допагал само ете и двајцата чекориме по ист пат а неможеме да се запознаеме-судбина

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Се борам против тоа затоа што те сакам и заради се` она што го проживеавме.
    Му пркосам...но ФАКТ Е...

Се менуваш. И ако е за стално, мора да ти кажам дека ич не ми се допаѓа...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сакам како што си замислувам така се да испадне. Да биде еден убав викенд со прошетки и многу љубов. Сакам многу сакам :inlove: :*

9. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Сакам да ти кажам дека ти верувам.Ама ако ме излажеш нешто готов си.
    Затоа што ја те немам никад излажано ниедна секунда .... Никогаш. :fubar: :fubar: :fubar:

10. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Ти треба подршка?
    :* !

11. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Мислам, реално ја заслужуваш ладнокрвноста од моја страна.
    Ти дадов прст, ми зеде цела рака. Пак јас душевно оштетена! :|

На Hipster, Miss.Ricci и vitomir им се допаѓа ова.
  12. supermario

supermario Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Јас би и кажал...Љубов моја толку долго време помина од како сме заедно,толку љубов толку хемија помеѓу нас..Секое утро ми почнуваше со тебе,секоја вечер до зори заспивав со тебе,тешко ми е да се одвикнам неможам ни за секунда да те извадам од глава,а камо ли од срце..сети се само на сите најубави моменти имаше и лоши знам ама не биле намерно направени од моја страна стварно (како што ме кривеше) незнам зошто така сум постапил,али ми беше страв да не те изгубам незнам стварно..одам и седам на нашето место сам и го враќам филмот назад во најубавите моменти од мојот живот кои што ми биле со тебе..но дојде до тоа што дојде уште не ми се верува дека те немам до себе,кај и да одам све ме потсеќа на тебе знаеш сум ти зборел за тоа :)..колку само те сакам знаеш дека све би направил за тебе..ама кога ти веќе одлучи така така нека биде што можам да направам после тоа..ништо..знам дека сакаш барем другари да бидеме ама јас неможам така разбериме како да го поднесам тоа,затоа го избрав ова срањево да се разделиме целосно..Колку што те сакам толку и среќа ти посакувам во животот а тоа е ПРЕМНОГУ!!! Јас ќе одам далеку од тука барем таму да ја најдам среќата..знаеш..штом дојде до ова јас неможам веќе тука,кога поминувам низ центар во секоја девојка те барам тебе со надеж да те видам иако знам дека ќе ми биде дупло потешко ама знаеш дека сакам да те видам тоа и ти го зборев ама ти несакаше..тоа е тоа..се откажувам од тебе целосно а највеќе сум се плашел од ова..никогаш не сум сакал намерно да те повредам ама незнам зошто сум го направил тоа..ЉУБОВ БИДИ НАЈСРЕЌНА,НАЈДИ ЈА СРЕЌАТА ГО ЗАСЛУЖУВАШ ТОА..ТИ СЕКОГАШ ЌЕ ИМАШ ПОСЕБНО МЕСТО ВО МОЕТО СРЦЕ..ТЕ САКАМ ЗЛАТО НЕ ГО ЗАБОРАВАЈ ТОА..со тешко срце..Збогум..

На Ema.Sk, AloneM и Libera им се допаѓа ова.
  13. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    1.160
    Додека зборевме за тебе се потсетив зошто те сакав. Незнам зошто го кажувам во минато време. Можеби зошто сакам ова побрзо да заврши, да заборавам дека некогаш беше дел од мојот живот. Уште неуспеав да се исплачам на раат, ги стискам солзите во мене. А многу болат...

14. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    :D

Прикачени фајлови:

15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Твојот парфем остави белег врз моите сеќавања...
    Колку и да те заборавив,секогаш кога случајно ќе го осетам тој мирис,те замислувам се исклучувам и губам...

На teddybear, Miss.Ricci, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Остатоци од твојот парфем на мојата облека колку е преубаво чуството кога ќе дојдам дома и ќе сватам дека сеуште мирисам на тебе ,уште да ми се јавиш за добра ноќ и мирно ќе спиам те сакам душичке

На Hipica и anichka94 им се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И велам, по не знам кој пат, најдобар начин за да привлечеш нечие внимание е да престанеш да и обрнуваш внимание на таа личност.
    А јас не сакам да привлечам внимание, не сакам да те натерам да сфатиш дека доста често знаеш да ме повредиш. Сакам сам да го знаеш тоа, сакам сам да чувствуваш и да не се обидеш да ме расплачеш или повредиш.
    Гордост-ја имаш во изобилство, а јас не сакам да се свестиш откако јас ќе оладам. Што би ми значело твоето освестување тогаш? Тогаш кога нема ни да ме интересира нешто во врска со тебе?
    Не сакам веќе да зборам затоа што кога и да се пофалам за нас, ми тргнува нешто наопаку па вечерта ми завршува со солзи. Не сакам да зборам ни за тоа дека ќе престанам да се замарам со тебе и ред други работи. Нема да зборам, ќе постапувам!

На ilipili, Hipica, anichka94 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Тишината кажува се.

19. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Едвај чекам да дојди 27ми за да те видам :inlove:

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Ме радуваш и исполнуваш.
    Убаво ми е кога ме будиш за да не задоцнам некаде, убаво ми е кога ќе ми се јавиш изненадно дека тргаш накај мене и ќе се појавиш со лесковачка :lol:
    Вчера бев лута и бесна, но кога ми се јави дека веќе си тргнат и кога те видов како ме гледаш се стопив. Љубов е! Знам, чувствувам! Обострано е, за среќа.
    Не можам со зборови да опишам колку многу сум среќна, заљубена, ниту пак како те доживувам.
    Утре има да се стопам во твојата прегратка и да те преплавам со бакнежи.
    Фалиш!

На ilipili, Hipica, AloneM и 4 други им се допаѓа ова.