Успеавме да се потскараме на скајп. Браво, секоја чест. Место порака за добра ноќ, работава... Рибо мутава...
Дали е можно да ти е толку мал IQ?! Глупав. Смотан. и тако даље.. Само не ми се верува зошто не свакаш дека сеуште пишувам... И на тебе... Тоа е. Ќе сватиш некогаш. ајт.
Те мразам. Ти си најголемиот лажго,преварант,идиот,кретен,клошар,коњу еден глупав... Не доаѓаш? Е ќе видиш другиот викенд дали јас ќе дојдам. Сега дури јас ќе почнам поинаку да играм. Ќе ти паднеше гордоста ако го направеше тоа нели? Вол! Те мразам од дното на душата,до вечер ќе те мразам двапати повеќе отколку што те сакам сега.. Се ми уништи,сите планови! ГУБИ СЕ! И УМРИ НЕКАДЕ САМ!
Епа гомце невидено си.......најголемо, и пак неможам да те мразам и да не мислам на тебе. Кога ќе се јавиш кога ќе почнам со работа? Кога по цел ден ке бидам зафатена? Или пак кога веќе ќе се договорам за во град. И зошто воопшто уште мислам на тебе???????? не сакам да те сакам па......
Ајде оди во пи*ку матер и види дали сум таму па врати се и кажи ми и не замараај .... и не се жали наоколу дека е готово ... епа е сам доведе до оваа ситуација ... ај поздрав мња бе глуп еден .
Не би му кажала ништо .. само би му акнала некое тафче од глава .. Може и сукало .. што било само да е нешо тврдо
Е сега му кажувам ...Нисам крива шта сам као ватра жива Ај виново црвено криво е ...Е ми вели квалитетно било .Што било постаро тоа било повкусно...Па ај реков да го пробам Но добро е... си ја знае жената, пали и гаси истовремено Ај изгледа ме здрви квалитетот
Море клошар еден, зарем мислиш јас пасам трева а?! Си згрешил........оди у пичку матер, немој да си ме барал уште еднаш! Земи си ги другарите, со нив тие поубо, епа тогаш создравје да си ги носиш! Исклучувам телефон, на мсн и фб сум недостапна, а ти умри, оди со кого сакаш ме боли газот, за тебе, од толку лаги те замразив, само чекам да видам до каде можиш да одиш ама лончето се прелеа бате...... оди у к*****........ ете си имаш ку*** да си се дружиш со ними хаха
понекогаш би му кажала те мразам исчезни од мојоф живот замини за секогаш,а понекогас кога се сетам на се убо шо поминафме ми се иди на колена да го молам само да проживем такви чуства со него....ЉУБОВВВВ СЕ ЗА НЕА!!!
Здраво, се знаеме? Зарем е можно од толку МНОГУ... само на тоа да останеме ? Ти си сакаше така..... Утре ќе ме видиш.. Пицната, од глава до пети.. Ќе видиме кој-кого ќе бара
Добра ноќ цуци Ќе ми спиеш сега самичко после толку долго време ама па што да правам бе кога ме викаш во ниедно време па и јас прв пат НЕ да ти речам ахххх
Душа моја,колку брзо ни помина вечерва,те сакам до мене сега да си се галиме под ќебето,да си се гушкаме...
Ми требаа цели 24 години да те најдам. Плачев секој божји ден, мислејќи дека сум родена несреќна. И жртвував се' за тебе. И вредеше секој момент, Диме. Ти си мој и јас сум твоја. п.с. беа потребни надчовечки напори да нема ниту една правописна грешка во оваа исповед, зашто бевме на Виноскоп досега. Ама неосопорен факт е дека - не дишев додека не те видов тебе...