Абе алоо! Го симна филмот или да чекам уште? Без сон ме оставаш. Мрш таму. Па уште кучето да ми го грицне газот. Ааааа.
срекен роденден бивши се најубаво ти посакувам гледаш, и покрај се сум човек ти честитам роденден и ако ти со мене ептен на крајот испадна нечовек ама има Господ гледа се
што ти е проблемот бе волу еден недозреан во паметот ти пишувам срекен роденден а ти остави ме на мира не сакам ти да ми честиташ-ко да ке те колам па сакаш да бегаш бе бог да чува и да брани(смајли што се крсти) не си ги кревај акциите па после ми пишуваш прво ми честиташе бебето што е во стомачето-мегу редови кога со тебе не ми успеа да имам дете со друга имам-е добро де-со една таква пропалица ко ти ги жалам и мајката и детето најискрено ти пишав со срека а кога ти кажав дека знам е од каде знаеш-ако подобро размислиш ке ти текне ама ти не можеш да мислиш, бидејки паметот ти е испиен од толку алкохол-тоа е проблемот што ме тераше да ти честам роденден на ф.б. не ми е јасно-знаејки каков си да ме фати некој со една метла па удри мавај да ми дојде паметот за да не бидам толку добра кон таквите ко тебе
Е немораше да ме рзбудиш во 8 сабајле за глупости но не е важно јас си продолжив да спиам одкако ти кажав тоа што ме праша
Овие денови беа едни од најубавите секогаш кога си до мене е најубавото време од мојот живот...Толку ми беше сладок додека спиеше но за жал неможев долго да уживам во таа глетка бидејки ме опива твојата топлина и заспивам до тебе ... сакам цел жиивот така да те гледам како си до мене среќен радосен и зањубен.те сакам најмногу од се
... ти благодарам што дојде и не ме остави да тагувам сама. Поделената тага е двојно помала, тоа не е само обично клише. Чиста вистина е.
Лудо срце лудо те жели, на дане љубав не зна да дели, лудо срце још че да луди ако без твоих усана се буди! Срце лудо је! http://www.youtube.com/watch?v=RkCfpF92Gew
отварам прееска ф.б.-што да видам си ми пишал ти како си, како ти е со дечкото СО КОЕ ПРАВО МЕ ПРАШУВАШ арно ти пишав уживам во животот и уште френд реквест си ми пратил-абе дали си ти нормален, и што очекуваше да те прифатам имбечиле тотале ете тоа си ти арно ми рече една другарка 5 пати размисли пред да направиш нешто згрешив овој пат и си признавам ти сакаше да бидеме пријатели, јас ти кажав отворено да не ми глумиш лицемерство и останувам на тоа-доколку ти беше нормален и не дознаев дека си со друга во врска лани веке година дена-а мене ми глумеше лудило дека ме сакаш кафиња-мафиња и сл.уште звезди да ми симнуваш фалеше а јас па поверував дека ти дошол паметот можеби и ке бевме пријатели, сепак немаш лоша душа само што немаш мозок и импулсивен си и тоа премногу реално