Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Затоа што ми недостига секој чај што сме го испиле заедно ( приотоа јас терајќи те бидејки не си баш по чајот) а ти со пола уста си го пиел
    ми недостига да ме чекаш со колата во точно договорено време а јас одејќи кон тебе би се заколнала дека срцево ми чука ко полудено
    ми недостига да се нашминкам најубаво пред да ме земеш од дома
    ми недостига да си правиме муабети до 3 навечер
    ми недостига да ме наречеш ''малечка''
    ми недостига да ми кажеш дека сум љубовта на твојот живот и дека секогаш ќе бидеш заљубен во мене
    ми недостига да знаеш се за мене ( а јас да не ти кажам )
    ми недостига да ми пишуваш и преморен и кога ти се спие
    ми недостига да ми преречеш за секој нов тип што ќе ми се приближи не знаејки дека срцево мое е твое
    ми недостига да се грижам кога одиш на работа и кога не си дома со денови
    ми недостига да си бидеме еден на друг тајна - а би врескале колку сме заљубени и колку време се знаеме
    ми недостигаат деновите кои поминаа кога навидм се беше лесно
    ми недостига нашата љубовна приказна нашата бајка нашиот розов свет
    а сега се денови кога се се урива кога ќе бидеме еден заборавен сон -долго сонуван недовршен

заборавени

На Asja, teddybear, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Мојата замисла за љубовта ти ми ја исполнуваш во моментите кога шетаме и јас дрндам некои детски песнички, а ти така без врска ќе ме гушнеш и ќе ме бацуваш по образите како луд. Сигурно сме смешни и на рајата им личиме на глупави. Ама ако кога се работи за тебе, ама ако не е проблем за тебе.
    Еве вакви сме си, цутиме од "Л"убов:

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      99,2 KB
      Прегледи:
      242
    На Hipica, crazylady, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Зошто несакаш некогаш да се соочиш со проблемите? Знам, полесно е да не зборуваш за нив и да се правиш дека си ги заборавил, али тие туку така нема самите од себе да се решат.

4. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    Решив да направиме мала пауза токму поради тоа што мислам дека сите овие расправии доаѓаат од тоа што сме секогаш заедно,па зато малце на дистанца не би сметало,Те сакам срценце мое,и токму поради тоа што сакам се да биде подобро го правам ова :**

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога ке ми текне што правеше ти-кога раскинавте со Ана си се пијанчел до бесвест, кои статуси фрчеа на ф.б. :x-демек леле кутричок јас колку ми е тешко, жалете ме |( а јас ти запалив свека за здравје :fubar:да ти тргне во животот-или сум стварно луда или нешто ми фали :D е на ова кога ке ми текне, стварно заслужувам еден :punch: дента кога палев за сите мои најблиски и сега ти изгледам недостапна, дигната-а кога ке се сетам колку пати дирекно ме имаш одбиено со образложение дека имаш девојка-а тоа кога беше ко свенато растение во штаб, на улица, јас ти викав здраво-ти едвај уста отвараше
    што да правиш, судбина изгледа не ни било пишано да бидеме заедно :|
    барем да бевме на две различни страни од градот а не толку блиску :doh:
    епа затоа пак ке се обидувам за странство и белки овој пат ке ми успее ако сакате не за предавничка за незнам што од партија прогласете ме -не ми е гајле:!:

6. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    И колку и да се обидувам да те заборавам, ти пак си тука.
    Поприсутен од воздух, а сепак отсутен ко плата во државно претпријатие.
    Пробав да те заборавам, да те избришам од мисливе.
    Но, како да заборавам?Што всушност да заборавам?
    Јас и ти никогаш не бевме пар. А се сакавме.
    Тоа ти е инает и гордост.
    Сакам да се карам со тебе, да те провоцирам.
    Сакам да ме замолчуваш и кажуваш дека не сум во право.
    Белким овој пат ќе успее?
    Се сакаме ли доволно за да си ја прегазиме гордоста?
    Те чекам на пола пат, спремна сум да си го прегазам своето ЈАС. :inlove:

На Hipica и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  7. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
  8. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    Времето ќе покаже,се ќе излезе на виделина,ќе почекам уште некое време па тогаш ќе разговараме ;)

9. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Фала ти за се,за сите убави моменти но сега тоа ништо не вреди.Ти ме излажа мене и изневери а тоа ме боли.А јас ти верував многу,те сакав најмногу те сакам и сега ама не се вракам.Оххххххххххх мораше ли вака.Сега си свати дека најмогу те сакам ама касно е :^) не само времето кое го покажуваа саатот ,касно е за нас , иако сакам да ти се вратам назад нема тоа да го направам.Сите викаат се дава една шанса а ја ти дадов 1000 :fubar: само затоа што не можев без тебе. Јас живеам ама без тебе не сум жива.Што ми направи,со тебе сакав се а ти?? :devil: :@ :devil: :^) :( .Кога знев дека си грешен не викав ништо те гледав само вака :?: не сакав да се караме. Ама срце веке ја пукнав :^) . И не ме барај повеке :)

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Jednom kad se vratis, sve ce biti deo proslosti..
    sve, osim moje ljubavi..
    Srce me zaboli, kad se setim da sve proslo je...
    sve, osim ljubavi moje..

На tessi, teddybear, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Многу ќе те гушкам после штом те видам!

Никогаш не сакам да ми недостигаш...

13. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Ма нема везе ти си ми ко мезе..

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ги сакам твоите блескави сини очи, толку светли и прекрасни. Ја сакам твојата руса коса. Го сакам секој твој гест. Ја сакам твојата насмевка, поубава, посветла и потопла од сонцето. Ги сакам твоите дланки. Го сакам твојот лик кој ми го разубавува денот. Го сакам начинот на кој зборуваш, сигурноста со која го изговараш секој збор. Ја сакам твојата увереност, сигурност, држење. Го сакам твојот ум. Го сакам твојот карактер. Те сакам тебе заради тоа што си. :inlove: :l:

15. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Абе зашто не јадеш од моите посни јадења? Ти направив торта со мед а ти не ја ни погледна. Ти само кремчето гледај си го.
    И јас сакам многу ама не може.

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    И не е возможно да не почувствувам вибрации секогаш кога со некого зборувам за тебе.
    И не е возможно да не слушнам песна со длабоки емоции и да не помислам на нас.

Велат се поминува,само треба да си дадеш малку време.Јас дадов многу време,дури и повеќе од што заслужи,ама не добив резултати,не такви какви што посакував.Сеуште си тука,на левата страна,во црвеното гнездо,таму си колку и да го негирам тоа,колку и да се правам шмизла и сменета особа.
    Има многу девојчиња кои некогаш имале ваква љубов и не им успеала,ги знам нивните приказни и еве ги фала богу среќни во нова врска,и одново заљубени.
    Јас незнам каде сум,а незнам дали сум и таму.
    Незнам каде ќе завршам на крајот од оваа приказна,но знам дека на тој крај сеуште не му се гледа крајот колку и да ме боли тоа.

И ми недостасуваш и ти и се што е поврзано со тебе.И твојот глас кој знае да ми донесе спокој,и твојата насмевка со која секогаш ме креваш до небото.Знаеш ми недостасуваат и нашите караници,оние моменти кога забораваме кој сме и што сме и се надвикуваме и се натпреваруваме кој кого повеќе ќе го навреди.
    Ама буквално се.

Чоколадото што сега го јадам посакувам да го делиме заедно,јас неморам ни да го пробам,цело ќе ти го дадам тебе.Ќе те чувам и ќе те почитувам,како што незнаев до сега.
    Знам дека сум со тебе каде и да си,дај си шанса,дај ни шанса.Немаме веќе што да изгубиме.
    Ми требаш,како што на мајка ми и е потребна платата секој 1ви во месецот.
    Ми требаш како што црвените јајца се потребни за Велигден.
    Ќе те чувам знаеш,како свеќата која што ќе ја запалам во црква во сабота и ќе ја однесам до дома за да ја ставам под перница.
    Ете,само толку.

На Asja, ChenoaBi, anichka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    барем еднаш направи нешто навреме :fubar: :envy:

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Аххх, значи ко ќе ми се насмејш лебдам :wasntme:
    Не знам дали сево ова мајтап ти е, или ти озбилно го прајш ова, ама биди сигурен дека нејќам лаги.
    Ми иди да те истепам, ама онака од љубов, една ферска да напрајме, муабетот од преје :D
    Ехх беее, само да те имам :wasntme: хохо, не ти откривам после шо :P
    :* :inlove:

19. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Не сакам да те нервирам со тоа што го мислам и за тоа ќе си го задржам за себе.Ти заслужуваш само убавини,ниту секунда да не си тажен и посакувам еден ден да немаш ни една грижа и да не мислиш на толку многу нешта кои што те прокупираат.Не си од камен за се да трпиш и ништо да не кажуваш,зборувај ми мене викај ми,дери се ,испразни се,секогаш сум овде за да те ислушам ако не можам друго од овде,од проклетата далечина. Се надевам дека се ќе излезе како што си имаш замсилено бидејќи заслужуваш најмногу мило мое,а јас сум со тебе во се и заедно ќе направиме се.Сакам само еднаш да живееш за себе,а не за другите и да си се ставиш себе на прво место.

На ChenoaBi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    можам да замислам како ти е-цела екипа сте ко попарени, ве свакам и искрено жал ми е за вас
    изгледа дека лошото излегло од тебе на виделина-после онаа слика на ф.б. :doh: страв и трепет-да те видам некаде деновиве, има да бегам од тебе жими еден живот :!:
    го жалам цело твое семејство-ова најискрено :!: