Ќе ми платиш за ова.И тоа со доживотна камата.Со опуртунуитетен трошок од што ќе ме изгубиш мене.Со маргинален трошок од губење на најдобрата јас и другарот што го имаш во мене.И сега ти ќе го осетиш законот за опаѓачки вредности на себе. Кога до сега се беше одлично,а од сега ништо од тоа нема да имаш.Вкупните трошоци ќе ти бидат еднакви на се,а приходите на ништо,нула.И кога ќе направиш на крајот биланс на состојба,ќе видиш дека си во минус,неповратно.Жал м...и е? Не. Цркни.
Сношти си поминав многу убо, и дека секој убав момент поминат со тебе свајќам дека неможам без тебе, и дека те сакамммммммммм најмногуууууууууууууууууу дебел еден
Срце ај да не се караме - згрешив.Знам дека сношти пред очи не ми се гледаше.Јас сум виновна!Не треба да го дозволувам тоа.Не ми беше намерно и не сакав да те изнервирам.Сама си правам будала од себеси. Признавам:не сум светица и не сум безгрешна.Сепак те сакам и извини.
уфффффффф после караница тоа што се деси со тебе никогаш поубаво не ни било,вредеше цела вечер да се караме за на крајот да се деси,од каде таа страст бреееееј???????
На располагање сум. Ако ти требам викни ме aко не ич не барај ме. Сега барем знам на што сум. Имам само 1 капка надеж во мене. И една огромна желба да видам што ќе се случи. Како си сакаш твое право. Јас повеќе не молам.
Te sakam i edvaj cekam da te vidam mi trebas poveke od se , posebno deneska zosto se custvuvam smaa , tazna, te sakam beskrajno, samo ti so do mene koga site me ostavaat i si zaminuvaate te sakam sonce moe edvaj cekam da te vidam i bakam
Зошто толку ужасно правиш да те сожалувам ?? и јас па и другите ??? така постигнуваш само да ме иритираш и да те мразам ... прекини со лигавење имаш 21 година човеку ... да не треба лигавче за роденден да ти купам ???
оди бе ајде мене најде да ме моташ???? ама овој пат ич не се ни замарам дали си ми објаснал што и како е!!знам дека нема ништо, а и нема потреба да се лутам, ама за се цело време јас да сум крива на крај НЕМОЖЕ!! и фала паметњаковци не ми требаат
Имаш мани, ме нервираш... Ама премногу те сакам! И кога ќе помислам што се правиш за мене, немам сила да ти се лутам! те сакам!
Малку е само те сакам, нели? Епа морам да ти признаам дека денес без оглед на тоа што бев преморена, денов ми беше прекрасен и ми помина како да бевме заедно 2 часа, а не 20. Сакам на ова да остани... навистина те сакам!