Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Ми го скрши бре срцето
    Подобро у глава да ме пукаше
    Ова не се издржува
    Време проаѓа, но болкава останува

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Врати се, ти останаа соновите кај мене...

На thelittle17 и Ingvild им се допаѓа ова.
  3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Обожавам кога наутро ме будиш , кога првото нешто што го слушам е твојот глас.Кога ќе ми кажеш дека денес ме сакаш и дека ти значам повеќе од вчера а помалку од утре.Ти благодарам што си тука.Те сакам бескрајно многу !

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  4. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Ти како да ме читаш од негде. Мхм? :hug:
    Мече :)

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сто убаво се лигавиме наутро :^) знаеме дека треба да станеме али не ни се станува од креветЧе :$ :$ па така си се лигавиме и лигавиме додека се разбудиме убаво :lol: како бебиња сме :* :*

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Ебете се, сите тројца.
    Ќе си најдам нова жртва јас :wasntme:

На kikav и Ingvild им се допаѓа ова.
  7. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Прости ми за зборовите што ги кажав и што не ги кажав..Премногу те сакам :*

8. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Знаеш што... само заради тоа што во овој момент не можам да ти го кажам следниово, не значи дека подоцна нема да ти биде кажано..
    Едноставно ме изморуваш, ги потрошив солзиве за тебе. А чувствава почнуават да гаснат. Жал ми е, тоа се придобивките на тоа што на самиот почеток ти размислуваш за крај. Немој да мислиш дека сакам да прекинеме. Супер ми е со тебе. Но, еднастовано ПОЧНИ веќе еднаш да не размислуваш за тоа што и како ќе биде. Дај му значење на твоето те сакам. Нема да те повредам, ти ветив.
    Имам лимит и принципи, што буквално никогаш нема да ти дозволат да ме прегазиш.
    Дали го сакаш овоа, јас и ти заедно? - јасно се изјасни дека сакаш, дека тоа е тоа што ти треба. Никој не те присили на овоа. Ти беше иницијатор играва да започне. Ми требаш ти, а не твоите предрасуди.
    Ќе можеш ли да ми образложиш каде води твојот разговор..? Ако сакаш да го уништиме овоа, немој да размислуваш. Ајде. Ќе те поддржам во твојата одлука. Ќе го прифатам поразот и залудно изгубеното време потрошено на тебе, бидејќи јас и ти никогаш не постоевме.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Тебе луѓето џабе би се труделе да те сменат, кога ти не се мењаш кога другите сакаат,како сончоглед кој се врти каде сонцето изгрева,каде што му е поубаво и посветло.Се вртиме во некој круг од клише во кој среќата и убавината траат кратко, а гордоста и тагата долго,круг во кој брзо ги поминуваме среќните денови на врвот,а дооолго се задржуваме на дното од тажните, денови кои ги враќаме старите бедни почетоци назад и менуваме само мал дел, а мислиме дека сме смениле се,или сепак ништо,но доцна сфаќаме бидејќи кругот го движи својот тек а јас и ти сме заробени таму,каде мечтаеме по стрите почетоци кои нема да ги вратиме никогаш,за кои мслиме дека се трудиме доовлно,а не се трудиме воопшто.Навидум се е добро,како убаво спакована кутија за подарок,а внатре празна.Имаме се,а всушност немам ништо.Лажни надежи,каења,ветувања.. И ете пак сме назад во бездната која нема почеток и крај, еден дел ти припаѓа на тебе, еден на мене,тие делови никогаш нема да припаѓаат на друг,иако некогаш нема да сакаме да си го признаеме тоа,а и двајцата добро ќе го знаеме. До некои подобри денови, а дотогаш кругот е све што ни преостанува.

На Lining му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Една ноќ , ќе ти не достигам премногу ,ќе ти недостигаат моите темни очи кои за тебе се најубави, ќе ти недостигаат песните што сме ги сакале и местата на кои што сме биле.
    Ќе ти недостигаат нашите разговори, скриени погледи ...можеби веќе и ти недостигам.

И тогаш ќе простам се, и ќе побарам да ми простиш.Зашто само вистинските љубови трпат, тагуваат, болат ,тажни се, се сеќаваат и никогаш не забораваат.

Ти ќе се вратиш еден ден овде. Ќе бидеме сами.
    Ти ќе се вратиш, јас ќе дојдам. Ќе се насмевнеме. И нема да треба ништо повеќе. Нити помалку.

...и знам дека посакуваш.

Знаеш, после милион секунди оддалеченост, сакам со тебе да ја поделам близината и тишината. Да ги испреплетам прстите со твоите, да ти ја доближам насмевката и да го впијам мирисот на твојот парфем. И да те бакнувам. Долго. Се додека со бакнежите не ти ракажам колку ми недостигаш кога си одиш.

На Asja, xoxo.Martina, crazylady и 9 други им се допаѓа ова.
  11. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Знам дека и тебе не ти е сеедно и дек и јас ја претерав,не сакам да те обвинувам за ништо ама не ми е јасно зошто секогаш мора да чекаш до последен миг за се.Ако се одолговлекува нештото не може да се сопре,мора да се направи сега или тогаш...Се надевам само дека се ќе излезе како што треба и на крајот ова ќе биде само лошо сеќавање како многу други до сега.

12. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Ме напушти мене, го напушти градов.. Оставаш пустош.

13. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Како ја издржува телото твое сета таа љубомора што ја имаш јас не знам! :x Физички ќе се исцрпиш, ќе те испие, за психички не ни правам муабет. Абре не сум Анџелина Џоли човече опушти се..
    Не прави да те замразам :x

На Mrs.Cuper, t.i.n.k.e.r.b.e.l.l и kikav им се допаѓа ова.
  14. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Малечок а голем, само мој. Знам дека сум толку тешка. Знам дека сум себична. Сакав овој Велигден да е наш, да сме заедно. Само некогаш не гледам колку и ти си растргнат. Неможам да знам како ти е, јас имам мое семејство, ти твое. И двете се проблематични на свој начин, едното повеќе од другото. Сигурно боли тоа што ти го правиме несвесно, јас, мајка ти и татко ти.

Многу си убав во жолтиот џемпер.

15. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Веке немам зборови со кои би ти кажала колку ми недостигаш....Душава ми е испиена од тага и копнеж по тебе, дали знаес дека по цели месеци живеам за да бидам само неколку дена со тебе ? едвај чекам да престане ова и конечно да се прибереме да бидеме заедно до крајот на животот конечно да престанат овие раздлеби и маки ....ми требаш премногу те сакаммммммммммм

16. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Се возикам со тебе наоколу, си шетам низ твојот стан. Понекогаш се прашувам зошто и двајцата се измачуваме и кој ќе го повлече чкрапалото. И знам дека сите твои „случајни“ допири не се толку случајни. Ни моите не се.

17. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    I can't get you out of my head

Ми го скрши бре срцето ;(
    Срам да ти е

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    не е фер :x не можеме нисто од таткоти имајкати :!: иако сам призна ти ми изгледа како да неможес добро да сватис или пак не сакас несто да направис :^)

а сто убаво ни е нас двајцата сами :inlove: ама сами де ние двајцата :$ :*

19. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    еден ден ќе се вратам и пак ќе се сретнеме.

На ChenoaBi и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  20. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Сега си како коковче искубано, мазно. :devil: :*