Ајде љубовче јави ми сееее... Па знаеш дека тебе ти е ред да ме побараш те чекав 3 месеци и сега коа си конечно во Скопје само на фејс ме провоцираш Ајде пушти срце знаеш дека нема да те одбијам
Вчера издржав на пијано да не ти се јавам. Е нема. Денас имав прекрасен ден. Сега ќе си седам на тераса, ке си гледам звезди, со чаша Сира во рака и ќе кулирам со Массиве Аттацк. И не сум депри да знаеш.
Правиш да се чувствувам депресивно,со тоа што мојата љубов е невозвратена. Сакам да знаеш колку многу те сакам. Да ми ја возвратиш љубовта ќе биде доволно да се чувствувам најсреќн6о.
ако со Д ти З не сте се обложиле кој ке ме добие мене-глава сечам знам дека сум мета на цела глутница, свесна сум за тоа. а ти В, џабе ти се покани на кафе и се по ред-ти си минато и заминато, не ми глуми пријателство-веке не сакам да знам за тебе-кај ми беше паметот додека бев со тебе ех...за срека не беше многу долго
Сакам само едно мало ќоше во градината за нас. Зеленило и цвеќиња. Две столчиња, маса и чаши за вино. Светлина од фенерчиња. Доста ми е од карања, лутење... Еднаш да се потрудевме да ни биде убаво. Еве тука...
Многу те мислам, многу сум загрижена. Незнам дали ќе те дочекам вечерва. Се надевам ќе заспијам и утре нема да ме разочараш
Понекогаш сакам да ти пишам, да те прашам како си, дали и тебе деновите ти се пусти а ноќите долги како и мене.. десет дена како десет години... Знам да вклучам чет да пишам нешто и наместо ентер да кликнам делит, знам да го свртам твојот број, очајно да ми недостасува твојот глас, и тогаш ќе се сетам, дека тебе всушност ти е сеедно Да ти бев барем малку важна, ќе се јавеше, ќе пишеше а ти ништо
Ти благодарам за се, само ти си знаеш зошто. Додека го чувам твојот подарок до мене и мислам на тебе, си пуштам една од нашите песни и јадам чоколадо. Би требало да спијам или пак да правам нешто корисно, но јас сум толку проклето заљубена. Мислев дека после 3 години ќе ме напушти тоа чувство на заљубеност, но не, едноставно не сака да ме остави на мира. И ете ме мене, во 6 часот наутро, пишувам на форум, ја носам твојата дуксерка на мене и засрамено ја мирисам по којзнае кој пат вечерва. Како да не можам да ја оттргнам од мене. Уште многу малку и повторно ќе те видам, поминаа неколку саати од нашата средба, а мене ми се сторија како неколку векови. Немаш поим колку ми недостасуваше изминативе денови, а сега си повторно тука, до мене. А јас неверојатно многу те сакам!
Смир Што ќе правиме бе ние и двајцата со роговите? Спојлер Да не знаеш кога е обична караница а кога е бура пред развод? Ама добро е. Си признаваш грешка. Тоа е веќе чекор напред за разлика од лани.
се надевам дека ке испаднат нештата како ние сакаме и дека конееечноооо ама навистинаа конечно ке ми дојдеш тука за Сталнооо !!!!!!!!!!!!
Бар јас имам потреба, од тој сон убав да не се разбудам http://www.youtube.com/watch?v=hFU01ItEF34 Гушка најголема!