Готово е... го-то-во Одсега па натаму ти си мртов за мене, не постоиш.. Те мразам... не сакам да знам ништо за тебе... Ќе заборавам се, дека си постоел, и твојот глас и насмевка и се'.... Всушност не, не те мразам... те жалам... затоа што ТИ изгуби МНОГУ повеќе од мене можеше да бидеш безусловно сакан, да ја добиеш целата моја љубов.. а сега си сам, а верувам со такво понашање никоја нема да те трпи... ја избра неа... ако де, ама она избра друг... тебе не те рецка... Сега ја немаш ниту неа, ниту пак мене ќе имаш некогаш повторно... А мене кога тогаш ќе ми помине, ќе се најде некој што ќе ја излекува ранава... И да ти благодарам што ми ги отвори очите, ти благодарам што ми покажа каков маж не сакам во мојот живот, што ми покажа дека од оние "фините" треба да се чувам, зошто тие фино заебуваат, фала ти што ваков Голем Празник ми честита со "убава вест..." Идиот...
Знам дека кога ќе ме искараш за нешто, после ти е жалче и ме прашуваш дали правилно си постапил. Не грижи се ти за ништо, знаеш дека се е во ред.
Уште отсега си го замислувам денот кога ќе си дојдеш и кога пак ќе те гушнам... Јас без тебе не постојам,а сега толку страшно ми недостигаш,и знам дека преска те растажив,ама тоа е премногу сум слаба на тебе,ама ќе поминат и овие денови,иако многу на број..Те сакам!!
Се надевам дека еден ден ќе сфатиш каде грешиш ти, а каде јас. Лесно е знам кога некој ти ги исполнува желбите, кога некој силно те сака и се обидува да не те повреди на никој начин, кој знае да те ислуша во секој момент. Но, најтешко е кога таа личност сето тоа го искористува за своја цел, кога зема а не дава. Боли, многу боли...
море КУКАВИЦО, 99% дека регистрацијата што почесто доага тука си ти и тоа баш кога јас поминувам каква конциденција нели -како не проверив за 100% да си бидам сигурна во к в кога те видов ама бев во шок, мозокот ми се блокира, дамла ме удри ама ако не почнам јас тебе да те следам, незнам ти мене ама и јас тебе има да ми платиш и тоа со камата
За се се лутиш.... и немој да мислиш дека ќе трчам по тебе помина тоа време кога се плашев дека ќе те изгубам..сеедно ми е веќе!
Пиј пичко сам дома. Патетика левел 43534632463453 си станат. Пичка ти материна, се така да пиеш сам, без другари ќе останеш по тој пат по кој си тргнат.
Читав пораки до сега во стариот телефон од зимата 2010/2011.. Се гледа колку си бил затрескан у мене на почетокот Коњу скапан, сега по потреба ми пишуваш само! Нема више слатки пораки од тебе, нема више пораки за добро утро, за добра ноќ, рандом пораки за да знам дека ме мислиш, нема више срце мало, мила моја, убавице моја, единствена љубов моја, те сакам многу, ми фалиш.. Нема више такви ствари сега сите пораки ти се: Ќе доеш? Кај да те чекам? Еј, стигнав јас. Врти ми кога ќе станеш, Ќе дојдам после. Те чекам. Врти ми кога ќе видиш поракава. Кога ќе стигнеш, титкај ми... Срце у порака? Шта је то?! Ти ебам тоа... КОЊОТ.
Postoje oni od kojih ne možete otići i oni kojima se uvijek vraćate.Postoje i oni od kojih ste otišli,a oni još uvijek nisu otišli od vas.Gdje tebe da smjestim? U one od kojih ne idem ili one kojima se uvijek vraćam?? Дај одлучи се веќе еднаш
мизерио една,глупаку еден,ти уопште знаеш ли како треба да се однесуваш со девојки абе ееееј,никакво понашање,никаква почит,ни здраво ни како си,ништо,вака ако се однесуваш ниту една нема да сака да биде со тебе бе,или пак можеби со мене само така се однесуваш ,ма ни другарка не би била со тебе а камоли девојка