Те сакам,извини многу за се ама не сум само јас виновна и ти си (Боже провери може веќе е време заедно пак да се будиме)
Пу,пу,пу скраја да е!!! Ме обзема мајчинскиот инстинкт и љубов...ти си крив што ме тераше да ти ги видам внуците по фејсбукови и слични глупости!Пљук,пљук,пљук...за едно 7-8-9 години може,ама сега хрк,пљук не сакам! Какви се слатки значи...пу,пу,пу да ги какаат кокошките... Се изнаплукав!
Sometimes you love it Sometimes you don't Sometimes you need it then you don't and you let go.. Sometimes we rush it Sometimes we fall It doesn't matter baby we can take it real slow.. Coz the way that we touch is something that we can't deny And the way that you move oh you makes me feel alive..... Кога веќе удривте со стихови да кажувате ...ама ова на некој друг е наменето не на мој бојфриенд
And when you touch me like this and you hold me like that I just have to admit that it's all coming back to me... Ајде доста ти е работа....
...And i can't fake it, the way i could before i hate you but i love you i can't stop thinking of you it's true , i'm stuck on you...
Некако како да ме изгуби уште од мн одамна ,тие твои грешки како да откинаа дел од мене што не може да се врати,и ние еве сме ,времето тече ли тече.....А јас размислувам за крај .Не се трудиш околу мене ,комуникацијата ни е толку монотона и сиромашна .....Видувањата така безлични како да оддаваме трибуте на заљубените денови....Што се случи со нас????Прашувам зошто дадов се од себе а ни тоа не е доволно ....
......Sasvim sigurna sam ja da si moja sudbina Nemoj nitko pustiti da nam ovo unisti Sasvim sigurna sam ja da sam tebe sanjala Nemoj nitko pustiti da ljubav unisti TE SAKAM BUDALCE MOE
оф женички мои зарем треба да се има храброст и можност за да му кажеш нешто што ти лежи на срце на саканиот? тој треба секогаш да е до тебе покрај тебе да ти биде подршка секогаш треба да му кажеш што мислиш и што сакаш!!!! ме изнервира прашањево од причина што моја драга другарка има ваков проблем неможе на дечкото да му се одвори а во врска се 7 години не можам да сватам како во општо опстојува врска без лугево да се отворат и да си кажат што имаат во душата. има многу вакви слуцаеви некогас се прасувам дали лугето всусност знаат сто знаци зборот љубов или некако пари им е попривлечен збор............................................................................................................................
Па ако не е тука и не можеш да му кажеш ќе си пишеш на темава да ти се олесни. Мислам дека нешто не си ја разбрала темава ко што треба.
Da da nie seto ova sto go pisuvame tuka ne e samo toa toa sto nemame hrabrost da mu kazeme vo lice tuku ete vo momentov sto ni teknuva i sto ni lezi na srce da si piseme tuka ako vo toj moment ne sme so nego ili nemame moznost i sl.Inaku barem jas mu kazuvam nonstop vakvi raboti koi isto gi pisuvam i tuka
Se bilo laga i prevara...ti kazav ubavo sto si mislev,mozebi trebase i uste!a ti duso si molcis i samo si molcis!kako nekoj misir!!!ma neka ide sve u 3PM dusata mi se kine i srceto mi place ama nema da dozvolam da go doznaes toa!NIKOGAS!premnogu ti veruvav i veruvav deka ke se smenis,no ti si istiot...neka ti e so sreka so nea i eve,ti posvetuvam eden moj omilen stih: Did you forget about me Mr. Duplicity I hate to bug you in the middle of dinner It was a slap in the face how quickly I was replaced Are you thinking of me when you fuck her? Ova mi bese dobra lekcija!fala ti!
Ме нервираш! И ужасно ме привлекуваш истовремено Незнам шо ти е проблемот? Се срамиш, играш играчки, играш топло-ладно...? Со мене да знајш и да не си играш! Ќе ти плеснам в фаца! Ај ако си толку јак на зборови, премини на дела, па да бараме заеднички јазик во живо, а не по тастатури!
Се плашам да излезам вечер.Се плашам да не дојдеш и ти.Аххх само јас си знам колку посакувам да те видам и да не те видам истовремено.Другарките ми викаат ако дојде биди силна,стисни палци и насмевни се.Однесувај се како да ти е само другар.Па да знаеш и ќе го направам тоа.Не сакам ти да бидеш тој што ќе ја сруши сликата за силна девојка која досега никој не ја повредил....Сепак во мене е останата сета онаа гордост за која ми велеше ти дека е присутна во мојот глас,ја има во моите очи,се гледа во моето однесување.На крајот секогаш само таа останува,се друго се брише.
Те сакам! Па зарем не сваќаш ? Зарем си среќен со неа ? и после сите тие искрени зборови ти не сваќаш Како ли да ти објаснам? како ли да ти кажам ? несериозен еден ! клошарче во зелено , марсовец , говедо ! Како и да е , те сакам сонце убаво , трансер мој најубав , ќе дојдат и моите 5 минути , ќе бидеш мој
Без тебе во мојата прегратка чувствувам празнина во душата. Се фаќам себеси како во толпата луѓе го барам твоето лице - смешно е, но не можам да се воздржам. Само Бог знае колку те сакам!♥ ♥ ♥ ♥ Се надевам ке дојдат и моите 5 мин