Заразна сум, нели? И добро бе, ти требаа осум години за да сфатиш дека без мене ќе поцркаш? Е да, ко некоја болест се провлеков низ тебе уште долго пред да сфатиш Еве ти те сакам, после толку многу твои! (ако е вака кажано, од срце е )
Јас згрешив што те засакав знаејќи од сопствено искуство дека кога некого вистински го сакаш не можеш така лесно да го заборавиш. Погрешив што таа вечер се најдов токму на тоа место веднаш до тебе, што ја кажував секоја можна глупост само за да ја видам прекрасната насмевка на твоето лице. Згрешив што прифаќав да ја направам секоја лудост само кога „те молам, само уште сега“ беше изговорено од твоите усни. Им верував на сите околу на зборовите дека го чувствуваш истото кон мене, а сепак потајно знаев дека не е така. Не те обвинувам, барем знаеш на мене како ми е. Јас сум виновна што се заљубив во тебе, не можам со сила да те натерам да го чувствуваш истото. Не можам да те погледнам во очи. Не сакам повторно да ги видам истите очи во кои се изгубив, а многумина ми велат сум единствената која го чувствувала истото кон тебе. Одамна потајно знаев дека на оваа сложувалка и фалат многу делови, но од твојата страна. Кога веќе ме скрши требаше да ги скршиш и розовите очила кои стоеа пред моите очи подолг период и не ме оставаа да гледам реално. Во мене сеуште тлее мало жарче, а запомни дека од него повторно може да се разгори оган, само ако ти сакаш. Времето лечи се... барем така велат.
Ти давам секогаш право да бираш? Зарем некогаш сум ти го скратила тоа право!?! Работата е што ти не знаеш да го цениш тоа, и не можеш правилно да пресудиш. Не сум јас сега способна да ги поправам твоите дефекти!
Се трудам да ти верувам секој пат од почеток ,но имаш голема способност да ме разочаруваш....пак и пак и пак....
Заслужуваш многу повеќе од мене, заслужуваш поубаво да се однесувам кон тебе, заслужуваш подобро. Не знам зошто повторно и повторно се однесувам исто, иако знам дека не го заслужуваш тоа. И јас те сакам.
Сакам само да знам дали си рамнодушен, дали не чувствуваш ништо, дали ти е сеедно што веќе не постои никаква блискост меѓу нас ?! Дали веќе ме заборави ... или сеуште ги чуваш чувствата за мене ... Не знам дали со леснотија дојде до таа одлука или пак затоа што мораше ?! Мислев дека постои надеж, но секако моја вина е што се надав на празно и што верував дека некои работи можат да се променат. Ти простив, но ти пак ме разочара ... Се надевам дека нема да има нареден пат, зашто крајно време е да и погледнам во очи на реалноста и да продолжам со свои сили како и секогаш. Секое лошо за добро е, што и да е ќе помине!
Жалам што избрзав за некои работи ... и кажав нешто што стигнало до тебе а не требало .. уста алапача сум кога сум пренервозна .. дознав тажна вест и цел ден сум шашава ради тебе .. Жал ми е за тоа што ти се случило знам дека ти требам премногу во овие моменти ама одиме по различен пат ... не си викаме ни здраво .. Сепак од тука плачам со тебе .. ти праќам силно гушкање... Тешко ни е да .. така сакала судбината . Пак си поигра со нас. Не е прв пат . Можеби не е ни последен .. Кој да знае ... Сега за сега ... Један свет је пукао на света два ... е тоа сакав да го извадам од мене зашто ми тежи цел ден .
Несакам да те сретнам несакам да те видам не мислам на тебе како да си бил пред 5 год а не пред два месеца се плашам да те сретнам се плашам да помислам на тебе како да си во мене цел живот а несакам сакам нешто подобро подобро не дошло можеби ќе дојде а можеби и недај боѓе нкогаш нема да дојде ,сакам да си среќен сакам да сум среќна ама проклето тешко проклето тешкооо ухххх колку ми е мачно некако вечерва во чест на таа тешкотија ќе се утешам со тортелини
Уфф ме нервираш...колку би сакаалаа да те мразам за ова што ми го направии...абе глупа сум,ГЛУПАА....ќе ми платиш и тоа скаапо....ахх колку сакам да те мразаааааааааам ама не можам те сакаам повише од самата себе...и ми фалиш многу ама нема да ти покажам...а знаеш дека тоа го правам многу многу добро....Ме остави понижено да се осеќам...ама памти па врати..еј ало кругот се врти... What goes around, comes araund!
абе машко си као мозеш да се срамиш,нема проблем пак јас ке превземам се прва еве сеа ти пишав ке видиш,еееееееееееј ме нервираш кажи веке еднаш шо сакаш со мене .... неее убаво коа дознавам мн работи од твои другари али твори другари ми дадоа до знаење дека ти сакаш нешо со мене и веруј пак јас ке бидам таа шо ке ти даде до знаење јес да ја сум чудна луда ненормална за тебе али знам дека сакаш со мене и знам дека ти значам ама немаш гз за тоа не се секирај цуци сеа си у мои раце и нема кај да ми избегас,срекна сум шо знам дознав некои работи за нас за тебе а тушна сум шо остаи пак вака да помине вечерва.... ми значиш и ке ми значиш не се малце 6 години ....
и денес ќе му пеам ...угаси ме зар не видиш да горим! http://www.youtube.com/watch?v=q98b7eoQ ... re=related
се ближи тој роденден ... ке те видам ... како ке постапиш ке бидеш идиот или ке бидеш срце како што знаеш ... хмм останува да видиме ... Сепак можно е да ми текне да не дојдам или ти да не дојдеш за да се избегнеме ... еее јас и ти две пи8ки .. тралала ајде ке видиме што ке биде ау забораив може па и да не имаме покана за на роденден ... ма сеедно ... Сепак ај мисс ју лајк д десерт мисс д реин ...
Срце мое ајде да одиме да живееме некаде сами- не можам да ги поднесам твоите луди родители и твојата луда сестра
Ноќеска не можев да ти посветам внимание колку што сакав, затоа што бев проклето уморна. Ама затоа вечер.... Вечер ќе те силувам . I want you
Лео Лео !! Забoравам под кожа дека сум те врежала , безпомошно сум ти се предала.. Засекогаш ќе носам жар во очи , од душа ќе ти точам љубов бескрајна ... Засекогаш ќе ме имаш мене и срце не ќе свене штом остарам ...