Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Клошар еден, ако ако продолжи вака, ти пишам минуси.....ама за брзо време и ќе те отпишам! :devil: :devil: :devil:

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Мамина сам и татина, младост и лепота, ал од данас бичу твоја до краја живота!!! :lol: :D :D :D

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Заразна сум, нели? И добро бе, ти требаа осум години за да сфатиш дека без мене ќе поцркаш? Е да, ко некоја болест се провлеков низ тебе уште долго пред да сфатиш :devil: Еве ти те сакам, после толку многу твои! (ако е вака кажано, од срце е :inlove: )

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Јас згрешив што те засакав знаејќи од сопствено искуство дека кога некого вистински го сакаш не можеш така лесно да го заборавиш. Погрешив што таа вечер се најдов токму на тоа место веднаш до тебе, што ја кажував секоја можна глупост само за да ја видам прекрасната насмевка на твоето лице. Згрешив што прифаќав да ја направам секоја лудост само кога „те молам, само уште сега“ беше изговорено од твоите усни. Им верував на сите околу на зборовите дека го чувствуваш истото кон мене, а сепак потајно знаев дека не е така.
    Не те обвинувам, барем знаеш на мене како ми е. Јас сум виновна што се заљубив во тебе, не можам со сила да те натерам да го чувствуваш истото.
    Не можам да те погледнам во очи. Не сакам повторно да ги видам истите очи во кои се изгубив, а многумина ми велат сум единствената која го чувствувала истото кон тебе.
    Одамна потајно знаев дека на оваа сложувалка и фалат многу делови, но од твојата страна. Кога веќе ме скрши требаше да ги скршиш и розовите очила кои стоеа пред моите очи подолг период и не ме оставаа да гледам реално.
    Во мене сеуште тлее мало жарче, а запомни дека од него повторно може да се разгори оган, само ако ти сакаш.
    Времето лечи се... барем така велат.

На teddybear и babe им се допаѓа ова.
  5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Ти давам секогаш право да бираш?
    Зарем некогаш сум ти го скратила тоа право!?!
    Работата е што ти не знаеш да го цениш тоа, и не можеш правилно да пресудиш. Не сум јас сега способна да ги поправам твоите дефекти!

6. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Се трудам да ти верувам секој пат од почеток ,но имаш голема способност да ме разочаруваш....пак и пак и пак.... :x

7. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Заслужуваш многу повеќе од мене, заслужуваш поубаво да се однесувам кон тебе, заслужуваш подобро. Не знам зошто повторно и повторно се однесувам исто, иако знам дека не го заслужуваш тоа.
    И јас те сакам. :l:

8. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    Сакам само да знам дали си рамнодушен, дали не чувствуваш ништо, дали ти е сеедно што веќе не постои никаква блискост меѓу нас ?! Дали веќе ме заборави ... или сеуште ги чуваш чувствата за мене ... Не знам дали со леснотија дојде до таа одлука или пак затоа што мораше ?! Мислев дека постои надеж, но секако моја вина е што се надав на празно и што верував дека некои работи можат да се променат. Ти простив, но ти пак ме разочара ... Се надевам дека нема да има нареден пат, зашто крајно време е да и погледнам во очи на реалноста и да продолжам со свои сили како и секогаш. Секое лошо за добро е, што и да е ќе помине!

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Жалам што избрзав за некои работи ... и кажав нешто што стигнало до тебе а не требало .. уста алапача сум кога сум пренервозна .. дознав тажна вест и цел ден сум шашава ради тебе .. Жал ми е за тоа што ти се случило знам дека ти требам премногу во овие моменти ама одиме по различен пат ... не си викаме ни здраво .. Сепак од тука плачам со тебе .. ти праќам силно гушкање... Тешко ни е да .. така сакала судбината . Пак си поигра со нас. Не е прв пат . Можеби не е ни последен .. Кој да знае ... Сега за сега ...
    Један свет је пукао на света два ...

е тоа сакав да го извадам од мене зашто ми тежи цел ден . :(

10. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Несакам да те сретнам несакам да те видам не мислам на тебе како да си бил пред 5 год а не пред два месеца се плашам да те сретнам се плашам да помислам на тебе како да си во мене цел живот а несакам сакам нешто подобро подобро не дошло можеби ќе дојде а можеби и недај боѓе нкогаш нема да дојде ,сакам да си среќен сакам да сум среќна ама проклето тешко проклето тешкооо ухххх колку ми е мачно некако вечерва во чест на таа тешкотија ќе се утешам со тортелини :(

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.882
    Допаѓања:
    24.156
    Ti Voglio Bene, pero tra di noi ce distanze enorme... :(

12. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    дека сакам да го мразам и како среќа никогаш да не го запознаев.... :( :( :(

13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Уфф ме нервираш...колку би сакаалаа да те мразам за ова што ми го направии...абе глупа сум,ГЛУПАА....ќе ми платиш и тоа скаапо....ахх колку сакам да те мразаааааааааам ама не можам те сакаам повише од самата себе...и ми фалиш многу ама нема да ти покажам...а знаеш дека тоа го правам многу многу добро....Ме остави понижено да се осеќам...ама памти па врати..еј ало кругот се врти...
    What goes around, comes araund!

14. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    абе машко си као мозеш да се срамиш,нема проблем пак јас ке превземам се прва еве сеа ти пишав ке видиш,еееееееееееј ме нервираш кажи веке еднаш шо сакаш со мене ....
    неее убаво коа дознавам мн работи од твои другари али твори другари ми дадоа до знаење дека ти сакаш нешо со мене и веруј пак јас ке бидам таа шо ке ти даде до знаење јес да ја сум чудна луда ненормална за тебе али знам дека сакаш со мене и знам дека ти значам ама немаш гз за тоа не се секирај цуци сеа си у мои раце и нема кај да ми избегас,срекна сум шо знам дознав некои работи за нас за тебе а тушна сум шо остаи пак вака да помине вечерва....
    ми значиш и ке ми значиш не се малце 6 години ....

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ме изненади многу со тоа што го поминавме буквално цел ден заедно :$ Злато мое најубаво :* :inlove:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
  17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    се ближи тој роденден ... ке те видам ... како ке постапиш ке бидеш идиот или ке бидеш срце како што знаеш ... хмм останува да видиме ... Сепак можно е да ми текне да не дојдам или ти да не дојдеш за да се избегнеме ... еее јас и ти две пи8ки .. тралала ајде ке видиме што ке биде ау забораив може па и да не имаме покана за на роденден ... ма сеедно ... :rofl: Сепак ај мисс ју лајк д десерт мисс д реин ...

18. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Срце мое ајде да одиме да живееме некаде сами- не можам да ги поднесам твоите луди родители и твојата луда сестра :devil:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Ноќеска не можев да ти посветам внимание колку што сакав, затоа што бев проклето уморна. :(
    Ама затоа вечер.... Вечер ќе те силувам .

I want you :P

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Лео Лео !! :|
    Забoравам под кожа дека сум те врежала , безпомошно сум ти се предала..
    Засекогаш ќе носам жар во очи , од душа ќе ти точам љубов бескрајна ...
    Засекогаш ќе ме имаш мене и срце не ќе свене штом остарам ...