Одамна никој поубаво ме немаше разбудено цвеќе , бакнеж и мирисот на кафе поубаво од ова нема ти благодарам најмил мој.
Два месеци. Многу денови. Си се избегавме .Намерно.Случајно? Што е важно битно не се гледаме.Ниту јас слушам нешто за тебе ниту ти за мене .И сега ..што? Трпение немам.А и не го сакам.Неизвеснст мразам.Далечина презирам. Молчење не понесувам .Тишина во изобилство. А ти свесен си дека времето минува .Промените се неизбежни? Времето ќе не оддалечи ,промени и препушти на ветрот. Тогаш ќе нема назад. :geek: (додека го пишувам ова свири една песна што ја сакаш)
Те САКАМ! и ТОЧКА! и засекогаш ќе те сакам, ти си ми сонце, душа, мило. Ти си ми се! Со тебе се е поубаво.
Утре ќе те натерам да зборуваш, да ми кажеш се што мислиш и што чувствуваш за мене... И можам да истрпам како над глава сите ми викаат колку сум глупава, и да го издржам тоа, се вреди, само за да те видам, и да те имам до мене, макар на еден ден...
Лелее како ми скокаш по нервии........................................................ Гаргамел еден!!!!!!!!!!!
Сто пати се зарекував дека кога не си тука не гледам романтични и тажни филмови бидејки прават дополнително да ми недостигаш...Баш таков филм и погодив двајца кои се разделуваат поради неговата работа и не си свесен колку ме растажи филмот...не си свесен колку ми недостигаш колку ми требаш на ова врнежливо време да се гушкаме да се сакаме ТЕ СКАМ МИ НЕДОСТИГАШ И ТЕ ЧЕКАМММ
Сакав вечерта да ја поминеме во опуштена и романтична атмосфера... сакав да бидеме сами а не вака... Јас на фемина, ти пред ТВ,а трета особа удобно сместена во фотелја и секој во свој свет!
Тух...да можев да го погодам моментот. Кој ти знаел дека ќе бидиш на соседното сепаре,имаше да се направам дрво,и да си ја наредам вечерта за со тебе. И онака ме застана,ама моето трезно мозоче не знаеше да го задлабочи разговорот. Ме уби со парфемот,најслаба точка мие тоа кај тебе. Шо зборувам бе јас,пак пишувам за тебе ? па нели на сите му кажувам дека те заборавив.у Ало му заповедувам на умов да не мисли на тебе.
Очекував дека ќе сакаш да ми помогнеш да го поминам ова,дека во ова ке бидеш со мене,но не ти твоите приоритети ги ставаш на прво место.Фала ти не очекував премногу,само топла прегратка и неколку убави зборови што ке ми помогнат барем за момент да заборавам на проблемите кои што ме закопаа и негледам излез.Благодарам за тоа што беше нервозен и немаше време за мене.