По ден нешто си работам , си трчам наваму -натаму, ќе испијам по некое кафенце или чај и мислите сами ќе ми се смират. Ама навечер , кога сите ќе се повлечат ,ќе падне ноќта, не можам во тесно сум..како да ми се развива некој филм во главата.Дозволувам да ме крши. Љубовта не умира туку така,оп и да ја снема. Треба да се трудиш , зарем може човек да се труди да не сака?! Бесмислици. На срцето не можеш ама баш никогаш да му се спротивстваиш. Можеш да го игнорираш ,но совеста е тука да те потсети. Токму така би ти ја опишала мојата состојба. Прашај ме прашај како сум. Се плашиш од одговорот. Совршена љубов , ја имавме , ја уништивме , нема назад. Секој со своите грешки ,како товар ќе си ги носиме. Веќе не сум твојата слабичка малечка со долга коса со локни .Не сум сонувач..не си ги чував соништата ги потрошив. Всушност сум но не сум твоја.Ничија сум...така.Сама. Имав некогаш, сон за розови светови,посебна приказна, раце во раце. Смести ме во твојте тајни . Носи ме во себе.Никому не кажувај што изгуби. Никогаш не кажувај дека некогаш ме сакаше. Никому бидејќи продадовме се. Допри ме и кажи ми збогум. Да остане во нас нешто. Малку,за некои други приказни.Помалку болни од оваа.
Ти си моето колачеее најслатко најубо со прелив од чоколадо и со вишнии .. и ти си ми тикварчее и све си ми ти !!! Се изнатрескав глупости би ти кажала само : Фала што се грижиш за мене,фала што ме сакаш. Те љубам колаче мое
And I could wear that dress, you won't look your best, I could get undressed, you'd still look depressed It's all too much, you're so cold to touch You don't open up, you don't open up. Your kisses are not what I wanted, Your kisses are not what I cry. Your kisses may be a beautiful art, But all I ever wanted was your heart...
Едвај чекав да те видам и кога ми се јави да ми кажеш дека не испаѓаме се разочарав ТЕ САКАМ Ми недостигаш МНОГУ!
Те сакам бе, те сакамм, те сакамм... мноогу те сакамм. Сакам да сме си заеднооооо........ Да ме гушкаш...нежно да ме бакнуваш.. Те сакам најмил мој!!!!!
Еден ден без тебе како една година ми е....ми недостигаш толку многу,со душа го чекам денот кога пак ќе те гушнам...ох колку ми е тешко без тебееееееее
Пу пу пу МАШАЛА -што си бил убав и згоден на свадбата, сигурно најубав си бил! Само уште ја ти фалев Абе те сакам! Т Е С А К А М!!!!
Ме натера да гледам на се со други очи..навистина ми требаше некој ваков муабет со тебе..после ова многу работи ке сменам...и ти ветувам од денес ке внимавам на се.Ти благодарам многу што ми помогна да сватам некој работи..ми ги отвори очите и сега се каам за се што некогаш ти реков Те сакам премногу.
Незнам што би правела без тебе..Те молам немој да ме оставиш а јас е се погрижам во оваа врска никогаш да не влезе монотомија...........ќе ти докажам дека сум зрела!
Претпочиташ да си ги зачуваш живците и нервите, не дискутирајќи со мене за банални работи. Макар тоа претставувало проблем од моја гледна точка. О душо, не знаеш колку ме оддалечи со оваа реченица. Овие 25 км. физичко растојание се ништо.
Прва ноќ без тебе откако замина. Како ли ќе заспијам без да те гушнам, без да те бакнам, без да те помирисам. Прва ноќ... допрва ќе идат тешките и бессони ноќи. Ништо неможе да ме утеши. Скајпот не ми е доволен воопшто. Те сакам до мене, сега, веднаш и одма ама... Те нема Сама го прифатив ова знам, заминувањето твое многу зависеше и од мојата реакција и дозвола. Еве се предомислувам врати се. Те сакам