1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    фала маче за лудата вечер :inlove: :mm: :evil: уф уф мераци, мераци....ајде вечер нека си легнат моиве :roll: |-) :hai: ..... па има да те нападнам дебело мое :inlove: те сакам бре маче! ајде нанај не те будам ќе си дремам на фемина, доволно ми е што си ми на пола метар :lol: :inlove: и престани да рчиш жити се, жал ми е да те будам ама ако продолжиш богами..... :!:

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    кога не иде другчие добро е и вака, море супер е... нека остане вака, неќам пак и пак и пак да се повторува тоа што беше, знам дека најмногу сум јас крива, затоа пробувам да се сменам и сега за сега успешно е, ајде ќе пробам да остане вака. те сакам знам дека знаеш, ама така да ти кажам пак, и памти што правам за тебе... и знај дека не ми е баш лесно, ама е најпаметно... и ете се трудам :)

3. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Буциии сакам да си ми вака стално како денес.Мило,присутно и психички и физички,мирно,питомо...полно со љубов!Мммм мн ми се сакам бе срце!Ај вечер пак да си се видиме сакаш? :)
    Фала за изненадувањето вчера!Многу беше секси и прекрасно си поминав цела вечер.Сакам така секој ден ако може :lol: :inlove:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    што ми требаше да влезам од кај другарка ми и да ти го глеам фбто ??? памет не ми доаѓа .. знаев олку расположение не е на арно ... глуп си и те мразам не ми се верува дека вчера се каев цел ден да не сум те повредила ... јаоо и ти што се не кажа па не си се покаал .. и ај чао ... јас нема денеска да бидам нерасположена ради некојси кретен ... па и да те плукнам премногу внимание од мене ке добиеш глупак еден ... :@ ......
    :angel: :angel: :angel: Прави што сакаш ... ама кој лета многу високо ниско паѓа и неретко во гомна паѓа ... ке ме бараш ке ме нема .. па ке си јадеш од гомната ... :rofl:

На Scarlet88 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Фала буцеее ти ми ги кажа утакмиците :)
    идааааааааааааам здравје во петокккк ќе те частам :lol:

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Оди и ти. Изчезни. Сакам да заборавам се што сум направила. Трчам по тебе како некоја глупачка. Никој не мојт да ме сватит. И никогаш никој немат да ме сватит. Тука беше кога ми требеше фала ти многу. Тука бев и јас за тебе но ти не сакаше да кажиш. Не знам која е таа и не ме интересира. Биди среќен со неа. Јас ќе си останам сама. Одиии.... ;(

7. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Можда затоа што те сакам? :$ :inlove:
    Мрза една најголема.

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Да, бе гледам.....голем фраер си станал. Епа јбг..не сум од храбрите девојки и немам задник да те побарам јас, и што сеа? Ќе си се чекаме взаемно?? Само незнам до кога.уф комплицирана сум знам

9. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    37
    срам да ти е денес недела наместо цел ден да сме заедно ти акаш некаде па и цел ден те нема да се јавеш

10. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    Другари !? - НИКОГАШ ! збогум .

11. Emilly14

Emilly14 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    сонцеееее! Да. Денес Полниме 10 месеци! 10те Најубави месеци во мојот живот!! па ми те сакам премногуу бебеее и фала за се што си направил за мене, што ме трпиш (иако знам дека понекогаш сум неподнослива) фала што ме сакаш и најмногу од се.. фала што постоиш! :inlove: :inlove: :* :* :$ :$

12. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Што убаво се осеќам што те откачив хаха.......мислеше ќе ти дојдам секој пат кога ќе свирниш....е сега гледај како ќе ти го свирнам јас за некој ден!....... :devil: :devil: :devil:

13. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6
    После се што направив за тебе ти пак по твое тераш е нема бејби веќе така со мене :) Може мене сега ми е тешко ама и тебе ќе ти биде по некое време...Господ гледа и враќа ;)

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    And I'm crazy ,but you like it... :)
    Смир Смир? :wasntme:

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Срце си кога ме фалиш пред цело твое друштво :P

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Среќен пат...мило од 100ка повеќе да не возите......те гушкам со тебе сум!!!!!!

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    2.476
    еееееееееј пополека шо така пушти срце па почна пораки на телефон, лајкови и коментари на фб.. случајно да не ти недостигам??

18. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Веќе не знам што со тебе...

19. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Имаш 23 години, а се однесуваш како 13 да ги имаш. Амааааааан порасни веќе :@

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.827