Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    фала маче за лудата вечер :inlove: :mm: :evil: уф уф мераци, мераци....ајде вечер нека си легнат моиве :roll: |-) :hai: ..... па има да те нападнам дебело мое :inlove: те сакам бре маче! ајде нанај не те будам ќе си дремам на фемина, доволно ми е што си ми на пола метар :lol: :inlove: и престани да рчиш жити се, жал ми е да те будам ама ако продолжиш богами..... :!:

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    кога не иде другчие добро е и вака, море супер е... нека остане вака, неќам пак и пак и пак да се повторува тоа што беше, знам дека најмногу сум јас крива, затоа пробувам да се сменам и сега за сега успешно е, ајде ќе пробам да остане вака. те сакам знам дека знаеш, ама така да ти кажам пак, и памти што правам за тебе... и знај дека не ми е баш лесно, ама е најпаметно... и ете се трудам :)

3. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Буциии сакам да си ми вака стално како денес.Мило,присутно и психички и физички,мирно,питомо...полно со љубов!Мммм мн ми се сакам бе срце!Ај вечер пак да си се видиме сакаш? :)
    Фала за изненадувањето вчера!Многу беше секси и прекрасно си поминав цела вечер.Сакам така секој ден ако може :lol: :inlove:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    што ми требаше да влезам од кај другарка ми и да ти го глеам фбто ??? памет не ми доаѓа .. знаев олку расположение не е на арно ... глуп си и те мразам не ми се верува дека вчера се каев цел ден да не сум те повредила ... јаоо и ти што се не кажа па не си се покаал .. и ај чао ... јас нема денеска да бидам нерасположена ради некојси кретен ... па и да те плукнам премногу внимание од мене ке добиеш глупак еден ... :@ ......
    :angel: :angel: :angel: Прави што сакаш ... ама кој лета многу високо ниско паѓа и неретко во гомна паѓа ... ке ме бараш ке ме нема .. па ке си јадеш од гомната ... :rofl:

На Scarlet88 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Фала буцеее ти ми ги кажа утакмиците :)
    идааааааааааааам здравје во петокккк ќе те частам :lol:

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Оди и ти. Изчезни. Сакам да заборавам се што сум направила. Трчам по тебе како некоја глупачка. Никој не мојт да ме сватит. И никогаш никој немат да ме сватит. Тука беше кога ми требеше фала ти многу. Тука бев и јас за тебе но ти не сакаше да кажиш. Не знам која е таа и не ме интересира. Биди среќен со неа. Јас ќе си останам сама. Одиии.... ;(

7. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Можда затоа што те сакам? :$ :inlove:
    Мрза една најголема.

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Да, бе гледам.....голем фраер си станал. Епа јбг..не сум од храбрите девојки и немам задник да те побарам јас, и што сеа? Ќе си се чекаме взаемно?? Само незнам до кога.уф комплицирана сум знам

9. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    37
    срам да ти е денес недела наместо цел ден да сме заедно ти акаш некаде па и цел ден те нема да се јавеш

10. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    Другари !? - НИКОГАШ ! збогум .

11. Emilly14

Emilly14 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    сонцеееее! Да. Денес Полниме 10 месеци! 10те Најубави месеци во мојот живот!! па ми те сакам премногуу бебеее и фала за се што си направил за мене, што ме трпиш (иако знам дека понекогаш сум неподнослива) фала што ме сакаш и најмногу од се.. фала што постоиш! :inlove: :inlove: :* :* :$ :$

12. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Што убаво се осеќам што те откачив хаха.......мислеше ќе ти дојдам секој пат кога ќе свирниш....е сега гледај како ќе ти го свирнам јас за некој ден!....... :devil: :devil: :devil:

13. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6
    После се што направив за тебе ти пак по твое тераш е нема бејби веќе така со мене :) Може мене сега ми е тешко ама и тебе ќе ти биде по некое време...Господ гледа и враќа ;)

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    And I'm crazy ,but you like it... :)
    Смир Смир? :wasntme:

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Срце си кога ме фалиш пред цело твое друштво :P

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Среќен пат...мило од 100ка повеќе да не возите......те гушкам со тебе сум!!!!!!

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.639
    Допаѓања:
    2.474
    еееееееееј пополека шо така пушти срце па почна пораки на телефон, лајкови и коментари на фб.. случајно да не ти недостигам??

18. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Веќе не знам што со тебе...

19. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Имаш 23 години, а се однесуваш како 13 да ги имаш. Амааааааан порасни веќе :@

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824