фала маче за лудата вечер :evil: уф уф мераци, мераци....ајде вечер нека си легнат моиве :roll: ..... па има да те нападнам дебело мое те сакам бре маче! ајде нанај не те будам ќе си дремам на фемина, доволно ми е што си ми на пола метар и престани да рчиш жити се, жал ми е да те будам ама ако продолжиш богами.....
кога не иде другчие добро е и вака, море супер е... нека остане вака, неќам пак и пак и пак да се повторува тоа што беше, знам дека најмногу сум јас крива, затоа пробувам да се сменам и сега за сега успешно е, ајде ќе пробам да остане вака. те сакам знам дека знаеш, ама така да ти кажам пак, и памти што правам за тебе... и знај дека не ми е баш лесно, ама е најпаметно... и ете се трудам
Буциии сакам да си ми вака стално како денес.Мило,присутно и психички и физички,мирно,питомо...полно со љубов!Мммм мн ми се сакам бе срце!Ај вечер пак да си се видиме сакаш? Фала за изненадувањето вчера!Многу беше секси и прекрасно си поминав цела вечер.Сакам така секој ден ако може
што ми требаше да влезам од кај другарка ми и да ти го глеам фбто ??? памет не ми доаѓа .. знаев олку расположение не е на арно ... глуп си и те мразам не ми се верува дека вчера се каев цел ден да не сум те повредила ... јаоо и ти што се не кажа па не си се покаал .. и ај чао ... јас нема денеска да бидам нерасположена ради некојси кретен ... па и да те плукнам премногу внимание од мене ке добиеш глупак еден ... ...... Прави што сакаш ... ама кој лета многу високо ниско паѓа и неретко во гомна паѓа ... ке ме бараш ке ме нема .. па ке си јадеш од гомната ...
Оди и ти. Изчезни. Сакам да заборавам се што сум направила. Трчам по тебе како некоја глупачка. Никој не мојт да ме сватит. И никогаш никој немат да ме сватит. Тука беше кога ми требеше фала ти многу. Тука бев и јас за тебе но ти не сакаше да кажиш. Не знам која е таа и не ме интересира. Биди среќен со неа. Јас ќе си останам сама. Одиии....
Да, бе гледам.....голем фраер си станал. Епа јбг..не сум од храбрите девојки и немам задник да те побарам јас, и што сеа? Ќе си се чекаме взаемно?? Само незнам до кога.уф комплицирана сум знам
срам да ти е денес недела наместо цел ден да сме заедно ти акаш некаде па и цел ден те нема да се јавеш
сонцеееее! Да. Денес Полниме 10 месеци! 10те Најубави месеци во мојот живот!! па ми те сакам премногуу бебеее и фала за се што си направил за мене, што ме трпиш (иако знам дека понекогаш сум неподнослива) фала што ме сакаш и најмногу од се.. фала што постоиш!
Што убаво се осеќам што те откачив хаха.......мислеше ќе ти дојдам секој пат кога ќе свирниш....е сега гледај како ќе ти го свирнам јас за некој ден!.......
После се што направив за тебе ти пак по твое тераш е нема бејби веќе така со мене Може мене сега ми е тешко ама и тебе ќе ти биде по некое време...Господ гледа и враќа
еееееееееј пополека шо така пушти срце па почна пораки на телефон, лајкови и коментари на фб.. случајно да не ти недостигам??
...Кој си ти? Настран ли си што до мене гола ти згрчен спиеш?... http://www.youtube.com/watch?v=fom25qqvxVs