Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. vitomir

vitomir Нов член

2. crazylady

crazylady Форумски идол

A да ме изненадеш некогаш со твој повик ?

3. ilipili

ilipili Популарен член

Мило мое по се што поминавме конечно ќе дојде и нашиот миг и нашата среќа :inlove: . Не ми се верува,треба некој да ме штипне за да верувам :D.По сето ова време поминато со тебе јас се преобразив во нова личност и сигурна сум дека понатаму ќе созреваме заедно и ќе ја направиме нашата врска уште поцврста. Ти ми даде спокој,живот,мир,а пред се бескрајна љубов и среќа.
    Сум те сакала,те сакам и секогаш ќе те сакам Најбескрајно мој единствен љубен.

Mrs.Cuper likes this.
  4. tweety26

tweety26 Популарен член

Ти благодарам за првиот цвет што го добив од тебе во неделата...ветувам дека ќе го сочувам во некоја книга,и после долго време здравје ако сме заедно,кога ќе видиш ќе сфатиш колку ми значел тој цвет токму во ден кога не бев расположена. :inlove:
    Вчера за прв пат дојде кај мене,знам дека ти беше срам,но сакав да те пуштам малку и во мојот свет,во моето опкружување...
    Искрено едвај чекам кога ќе се научиме да се читаме без збор целосно,кога ќе се опуштиме скроз,кога ќе се привикнеме еден на друг...засега добро иде,се надевам и ќе продолжи.
    Ти благодарам што си ми подршка во овие моменти... :*

Иии ме нервираш кога заспиваш на сред филм...кај устата не ја затворам од коментирање и пак да заспиеш цц... :?:

Adi888 and Jagoda123 like this.
  5. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Жими Бога, малце фали. Малце фали и да станам да заминам. Жими Бога. Ќе најдам храброст, ама ќе куртулам. Ќе куртулам од вас, лицемерни и одвратни личности. Душата ви е трула.
    Секогаш кога треба да бидам среќна, јас плачам, за секој успех, за секој неуспех, за секој чекор.
    Преку глава ми е. Сакам во пустина да фатам. Посреќна ќе сум.

thelittle17 likes this.
  6. ocila

ocila Истакнат член

Kad ti kažu
    da sam s nekom bio, lažu,
    jedina si ti za mene
    i uvijek ćeš ostati.

A sve druge
    što su dio tvoje tuge,
    za to nema potrebe
    jer bolja si od najbolje.

Dosta mi je tvojih
    ludih pitanja,
    s kim sam bio sinoć
    ja do svitanja.

Ne zanima me što se
    sad o meni priča,
    ako mi ne vjeruješ

кога ми ја објави песнава ме остави без зборови..едноставно ме засрами .... :$ :$

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ме освој бе детеее, ме освојјјјјјј, каков беше во костумот то чудо едно, најубав еден :$
    Многу бевме мали тогаш ко ми даваше знаци дека ме бендисваш, премногу бевме малии, сега само да те имамм, само да те имаммм.
    Аххх бре,, ахххх Убајно една Ќе те изедамммм :inlove: :inlove: :inlove:

Mrs.Cuper and pamelche like this.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

кога сум со тебе се смеам и плаЧам,тажна и весела и се тоа сто може да доживее една лиЧност :!: ама без тебе,кога не си до мене немам нисто ни тоа убавото ни тоа другото :^) те сакам :*

9. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Fuck you and fuck her too, успат!

Adi888 and UbavkaBube like this.
  10. karenin

karenin Популарен член

Ти некогаш ме изненадуваш! Цел ден тогаш бев тажна, смачено ми беше од се што ми се случува, разочарана од таа мојата болка, заклучена сама во соба плачев.
    И кога конечно сакав да се откажам од сите ти ми ја прати песната http://www.youtube.com/watch?v=sNLFGOAceRU

А јас уште толку почнав да врискам и плачам. Знаеш кај мене среќата е тага, а тагата е радост. :rofl: Испреплетени се!

Ако сеуште верувам во него, за тоа си само ти заслужен. И проклето сеуште ме болат истите работи, не поминува таа болка. Ама и самиот гледаш Тој не е фер. Како може на некои да им дава :) а пак на некои :( . Мајка ми ми има кажано дека сите луѓе поминуваат илјада искушенија низ животот. Јас тоа моето знам дека никогаш нема да се помине.

И му се лутам некогаш на Бога, му се лутам како да сум мало дете!

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Тука е крајот и нема збор повеќе... Уствари незнам дали да наречам крај на нешто што не ни имаше почеток. Едноставно, не требало да биде. А јас ќе преживеам, успеав еднаш, ќе успеам уште еднаш...

Некогаш може во твојот живот ќе се сетиш, на една будала од Велес, што многу те сакаше... Може тогаш ќе биде предоцна за се...

Само да знаеш дека ме болиш, ужасно многу, од дното на душата ќе се потрудам ова да го преболам и избришам од животов.

Може некогаш и ќе се видиме пак, онака, скроз случајно...

crazylady and Adi888 like this.
  12. Ingvild

Ingvild Популарен член

Има толку многу работи што не сме ги направиле, филмови што не сме ги изгледале, држави и градови што не сме ги посетиле... А чекаат.
    И не, неможам туку така да те оставам. Да избришам и да заборавам на се она што го имаме, што го градиме. Затоа... ПОКАЖИ МИ ДЕКА СИ НАЈДОБАР, ОНАКА КАКО ШТО САМО ТИ ЗНАЕШ !
    Докажи ми дека вреди... и јас ќе продолжам да се борам. Против цел свет, за НАС! Како и до сега...

crazylady, Primavera and Sanjichka007 like this.
  13. Christina.A

Christina.A Истакнат член

14. A.a

A.a Истакнат член

ах сега да си тукааа ...... да си лежиме заедно и да си се гушкаме,Ми недостигаш....сеуште го чувствувам твојот мирис :*

15. lylaby

lylaby Популарен член

Се откажувам од тебе....три дена фора давам...потоа се откажувам....мој мој преку мој кој си мислиш дека си ти , незнам што си мислиш...

16. Primavera

Primavera Популарен член

Сите мои роднини па дури и мајка ми те бранеа и те оправдуваа. Ти направија место во фамилијата и те гледаа уште долго до мене. Гледаа колку сум заљубена и среќна, како сите ги опивам со среќа и како на сите им изнудувам насмевка со самата појава во собата. Секој втор збор ми беше името твое.
    Сега ни еден од нив не сака да слушне за тебе. Гледаат што направи од мене.
    Рамнодушна сум. Не ме интересираат ни тие, ни мажи, ни деца, ни самата јас.
    Уште секој втор збор ми е твоето име, само што сега се обидуваат да го игнорираат, сега се молат да не се јавиш. Зошто знаат колку сум слаба, знаат дека би ти дотрчала во прегратка без да се двоумам.
    Ми недостигаш.
    Проклета да сум јас, се надевав дека ќе се смениш.
    И уште еднаш проклета да сум зошто уште се надевам дека ќе се смениш.
    Сакам да те видам, да те допрам, да те гушнам.
    Да се стуткам до тебе ко порано, да ми читаш стихови од песни, да гледаме филмови заедно и да ги довршиме на достоен начин :D .
    Јави ми се, толку ми недостигаш што по пижами ќе дојдам до кај тебе.
    Или знаеш што...
    Ај не.

Adi888 and Marie.m like this.
  17. Marie.m

Marie.m Популарен член

Денес не ти верувам, само малку ти е потребно да заборавиш на мене,знам...
    Едноставно не ти верувам и имам лошо претчувство, дека нешто си закашкал. Се надевам дека грешам но, сепак нема да ти верувам.

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

видов една од сликите на кои е дел од раководството на партијата-мегу кои си ти и другаркати-во сликите на еден од советниците само се прашувам бара таа таму-што фактор е таа во партијата :^)
    убаво што ке станам сениор-уште 2 месеци :party: и ке барам да ме префрлат во ким во кој треба да бидам според местото на живеење-а не да талкам ко изгубен случај низ маало барајки ги улиците здравје од Септември -Господ ко да сака да ме заштити на некој начин и така може повеке ке се зближиме со магистеров-па што биде нека биде-ако нешто било пишано да се случи со него ке се случи колку и да велам не,да се правам на будала и да го ставам на игнор :!:

19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Оздрави побрзо !

Ќе дојдам вечер да ти направам топла супа :!:

20. ang246

ang246 Истакнат член

Денеска многу ме изнервира и повреди ама што да правам пак те сакам многу ама не попуштам ќе мора да се помачиш и да се извиниш за да ми помини лутината... :devil: