зошто другарка ми и другар ми те споменуваат-а таа сакам да те видам срекна , барем јас знам низ се што помина-сестро златна не знаеш ни половина од се што минува другарка ти во име на љубовта а тој-другар ми-леле да фатам да му го дотерам паметот а јас секогаш разбирлива,толерантна кон него сум а тој З па З штом толку си го сакаш земи си го дома чувај си во бе мислам дека од сега ке им кажам и на двајцата-ако ми го спомнете, има да ми платите со камата и тоа доволно ми е тешко што живееме во исто маало, на ф.б. ми е пријател, ептен затоа што мора-читам се што пишува, со сета сила се обудувам да не мислам на тоа-доволно имам свои маки и проблеми-си барам решенија не ми успева уште само тие двајца ми фалат се движам со луге, запознавам интересни личности,посетувам презентации од неколку области-малку сум ограничена во комуникација ама се во свое време, повторно се вратив на изработката на накит-особено на монистрата, се со цел да си го разубавам животот, а идеи уште еден милион за реализација се нашле двајца паметни да ме потсетуваат на она што не сакам да го слушам-кај се најдовте бе толку паметни
Се осеќам како фрижидерот прв братучед да ми е. Толку ли ми беше? Ми помина ли? Веќе мислам дека и не ме интересира што ти бидна. Твој проблем си е тоа. Навикнав на такви како тебе.
Фала ти. За се. Фала ти што постоиш, во некои моменти само за мене. Фала ти што ме заштитуваш и што им правиш breakdown на сите мои breakdowns. Среќен роденден! Те Љубам!!!!!!!!!!
можеби ме сакас, да можеби ми го кажувас понекогас,да па дури и покажувас некогас,да ама никогас никогас нема да ме сакас како јас тебе и тоа како ДА!.никогас!. никогас нема да имас од внатре како сто ми е мене за тебе,љубов,разбирање,потреба,едноставно сакам се од тебе и се со тебе не велам дека и кај тебе не е така па можеби е да,ама никогас нема да е посилно од моето за тебе да никогас љувовЧе мое те сакускам прво и последно,едно и единствено во животов
Si prasal za mene, ti kazale deka konecno sum srekna. Srekna? Hm..toa posle tebe e nevozmozno. Ti bese mojata sreka... samo ti.
Што сакаш од мене? Што уште треба, те боли ли што ќе си одам, па сакаш да ме запреш? Престани со ова, правиш да биде мизерно за мене.
незнам од каде ама сонував како се жениш-ова е дело на потсвеста-знаејки дека твојот оригинал кој наскоро треба да се жени или веке се оженил-кој го знае чудна работа не бев ниту тажна, ниту плачев си бев ок-само ја жалам таа будала што прифатила да стапи во брак со тебе-макар и на сон
8 прекрасни месеци сонце мое. Штета што сме разделени што неможеме да си ги прославиме на нашиот скромен начин. Знам дека и тебе ти фалам исто колку и ти мене, толку силно и бескрајно, но што е тука е. Длабоко во себе те чувствувам толку блиску и си прославувам на некој мој нов посебен начин, но сепак не е доволно кога јас и ти сме толку далеку... со задоволствата сами Те сакам
Стварно немам појма зошто сум волку променлива. Има моменти кога толку многу ме нервираш. Секој збор што ќе го кажеш, се што ќе направиш, буквално се од тебе ме нервира. Моментално сум во таков период. Ме иритираш со таа твоја глупава фаца, и ако продолжиш да ми збориш, ќе ти треснам некоја саксија од глава :geek: Трај, не ми збори више.
одвај чекам да те видам и покрај се те сакам најмногу на цел свет се надевам дека овај пат сум трудна и дека наскоро ќе го земиме нашето бебче во преграта...знаам дека и ти ме сакаш и дека многу ти значам иначе никогаш немаше ни да се обидиш да излезиш на крај со инаетчија како мене
Душо ептеј кејфови ке ми се направат вечерва мерак на душичкава .Па кога ќе се испотепаме кој повеќе да изеде од печурките со путер на скара .Да си се напиеме по некоја флаша Spoiler Швепс и да се фатиме за работа . Spoiler Вечерва ако има земјотрес ние сме