со кое право ми пракаш барања за тексас ем покер со и тоа 5 -коцкар во душа си дали си ти нормален -кој знае од кога се ама сега видов слепа при очи, тоа е само би сакала да знам дали ти очекуваше јас да ги прифатам
Загледај се во месечината, помисли на нас, на се она што имавме Зарем не те фалам? зарем не помислуваш некогаш на нас, зарем во долгите ноќи не се сеќаваш на некои наши мигови, јас да.. и проклето ми фали тоа време, кога можев да ти кажам се што ме мачи, се што ме прави среќна.. кога знаеше целата моја тага да ја избришеш со една твоја насмевка...
Како знаеш да ме дигнеш во облаци а потоа истовремено да ме треснеш силно одземи, како го можеш тоа како......како можеш да се лутиш дека сум имал ладен однос вечерва со тебе, па како да не имам кога ме е*аваш при здрав ум, ова не е љубов ова е чиста болка.Се изнапишувавме СМС и кога денес ѕвонам не креваш, со изговор дека си праела муабет со другарка ти и дека не си го запишала бројот во телефон, па добро како можи после 60 СМС пораки да не го имаш бројот пишано од кого е, кој знаеш кој ти пишува......ова докажува дека и ти не знаеш што сакаш дека само си играш со мене а и дека можеби имаш друг, како што има пишано anichka94 ме е*иш со паднат при здрав ум.......ако се лутиш вечерва гајле ми е чекај да видиш како ми е мене кога ти си спиеш безгрижно к*чко една.
Не верувам дека ке ти текне ама на денешен ден пред точно 4 години прв пат се запознавме... хаха како низ магла се секевам.. на денот на мојата матура!
Ти то сериозно? Ептен ме изненади со овај телефонски повик во 3 сатот Сакам да се поздравиме пред да заминиш Ќе ми недостигаш многу чоек, многу многу, во овие 3 месеци, секој мајтап, секоја насмевка, се едноставно. Am I Falling in Love With You?
Сфаќаааш дека неможаааам повеќе да гледааааам како се уништувааааш ?!?!?!?!?! Свесен си колку тоа ме боли ?!?!?!?! Да ми беше сеедно до сега 19789745341454 пати ќе си заминев, ќе те оставев без око да ми трепне... Но покрај тебе сум. И ќе останам !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Затоа што си посебен, единствен... Затоа што го имаш она нешто во себе. Затоа што во тебе го гледам она што другите и да те погледнат милион пати нема да го видат. Затоа што ТЕ САКАМ! Како што не сум сакала ниеден досега. Како што нема да сакам ниеден од сега. Како што незнаев дека можам. Не си ни претпоставував дека можам некој волку да сакам. И треперам. Цела се тресам. Неможам да престанам да те мислам. Зошто?! Заради твои глупости?! За се останато можеш да си го користиш мозочето, само за работава НЕ! Ќе најдеш еден куп оправдувања само за да продолжиш со сра*ава?! о.О Толку не ти е јасно дека некој умира од грижи секој пат кога ќе му го спомнеш тоа?! Дека во секој момент очекува повик со страшна вест?! Дека тој некој неможе око да склопи од страв?! Од страв дека ќе те загуби?! Се ежам од самата помисла... Што би правела без тебе?! Без тебе не постојам ни јас. Само ќе преживувам, од ден за ден. Ништо нема да има смисла без твојата насмевка, без твојата прегратка, без твоите шали... За тоа се будам, знаејќи дека си покрај мене се ми е полесно. Ти си ми мотивација, ти си ми најголема љубов, ти си ми среќа... ТИ си ми СЕ! и БЕЗ ТЕБЕ животов НЕ ВРЕДИ!!!
Знаеш? Извини што секогаш те прекинувам. И фала ти што сакаш да бидам крај тебе оваква каква што сум. Фала што не се обиде да ме смениш!
додека јас се обидувам за подобра иднина за нас,ти пајгас пред твоите како мало невино детенце а она едвај Чекат да те земат низ нозе,потоа ти го дознавас тоа и се расправас со нив и ете ти кавга која трае некој ден и пота пак им пајгас на твоите како мало бебе додека ти работис цело време за да му платис сметките на таткоти јас цел ден и скоро цела веЧер сум сама додека јас и ти се караме за вина од родителите твои,тие еве ги ги слусам како од прее кажуват за тебе дека си бил никаков,дека си себиЧен,дека таткоти твој те ранел и тебе и твојата жена вика и те колне од прее додека се слуЧуват сите овие работи ЈАС сум сама тука без тебе се заради твоите родители кои и дусата да им ја дадеме никогас нема да им е доста ама мене ми е ДОСТА!.. ОВА МОРА ДА СЕ РЕСИ ВЕКЕ!...
Сонце мое дури не ми се верува дека утре ова време ке бидеме заедно ....Веке копнеам по тебе не си свесен колку ми недостигашее едвај чекам да те видам и да те прегрнам сонце мое те сакам најмногу на светоттттттттттттт
Нашиот датум е. Ме побара пред некој ден. Се изнамуабетивме, а јас кога пробав да направам муабет со тебе, секогаш е лоша идеа. Зошто? Ајде кажи ми зошто ме бараш, па после не сакаш кога јас те барам. Зошто си ваков? Знам дека ме сакаш и знам дека ти фалам. Оти си ѓубре? Оти глумиш некое лудило човеку? Ме повредуваш зарем не сфаќаш? Прашања, прашања и само прашања. Никогаш неодговорени. Важно е тебе да ти е добро. А за мене немора никој да мисли. Барем еднаш да помислеше како ми е. А не да збориш како ова го правиш за мое добро. Ајде веќе оди си. Не се појавувај пред мене.
ПРесреќна сум при самата помисла дека остатокот од животот ќе го поминеме заедно.Ме направи најсреќната девојка на цел свет,се надевам дека и јас тебе .Огромно е задоволството што ќе бидам дел од твојот животи што од сега натаму ние дефинитивно сме едно. Те Сакам повеќе од се,едноставно ти си мојот воздух,мојата причина за живот,моето Се.