Би му кажала што навистина мислам за него.. Колку ми значи.. Колку ми недостасува дури и кога е до мене, зашто знам дека не е мој.. Стравот од реакцијата ме натера да си ги замолчам мислите, и голтнам зборовите.. Засекогаш.
Можеби треба само да си заминам или јас или ти. Можеби ќе најдеме некои нови патишта. Можеби и покрај сета таа љубов , не ни е судено. Можеби никогаш нема да ни се остварат овие соништа, претешки ли се ?премногу ли? Премногу ли бараме..зарем е толку тешко да се живее една приказна ,да се храни една љубов. Сакам да те видам премногу...но не ми оди од рака Чекам да ти испливаат емоции на површина да посакаш да ме видиш. Дотогаш можам само да молчам .И чекам. А сакам да брзам. Да имам повеќе време за нас. Да немам пропуштени моменти.
Каде си? Каде сме? Има ли надеж за нас? Што всушност пишувам во темава кога не ми се кристално јасни моите чувства за тебе, а пак те сместувам во категорија љубов, зошто? Помисли ли во изминатиов период барем еднаш на мене? Сакам одоговори, ааааааааааааааааааа . Ќе ми ги дадеш??? П.С НЕ ТЕ САКАМ т.е не сум вљубена во тебе, ама САКАМ ДА ТЕ ЗАСАКАМ, а ти МОРА ДА СЕ ПОТРУДИШ ОКОЛУ ТОА.
Точно многу точно...веќе го раздрма и остави огромна рана со очајниот обид да ми докажеш дека ништо не сум ти значела, ама на тој што ништо не му значиш не се обидуваш да му докажеш дека сега имаш прекрасен живот на толку мизерен и подмолен начин.Сакаш да ме уништиш од болка и да бидам казнета само затоа што не можев да бидам со тебе, не по моја вина, ама доцна е...
Господ ме сакал, за мене те чувал, секоја вечер се молам за нас. Додека спиеш убаво ми е, гледам и сфаќам колку ти припаѓам јас....<3 http://www.youtube.com/watch?v=9QLn0rYGF1k
Го мразам начинот на кој разговараш со мене и ја мразам твојата фризура. Ги мразам твоите чевли и начинот на кој ми ги читаш мислите. Мразам што си секогаш во право. Мразам кога ме засмеваш, мразам кога ме тераш да заплачам. Мразам што те немам крај себе, го мразам фактот што не ми ѕвониш. Но, најмногу од сè мразам што не те мразам. Никако, ни трошка, ни малку..
Дошла маца на вратанца, а? Сакаше да си играме игрици за деца, е сега ќе видиш со кој ѓавол се фати на оро. Има да зажалиш што ме исфрустрира, ќе патиш и страдаш. Се исфрустрира од два среќни статуси што ги напишав, за инает пошто знам колку ти треба за да се потпалиш, можам да замислам што ќе се случува кога ќе отидам. Тоа ќе биде да седиш и да си гледаш сеир. Ќе дојдат и моите 5 минути, трпеливо ќе ги чекам, и ќе имам 90% посед на топка. Ќе зажалиш и ќе страдаш што ја испровоцира шкорпијата во мене.
пак цел ден ме заборави те нема ни да се јавиш ни да ми титниш барем за тоа ти требаат две секунди ако имаш работа...ако негрижисе ќе ти го извадам сето тоа низ нос кога ќе се јавиш немаш никакви оправдувања...
Хаха ти си си луд а и јас сум луда ние двајцата не сме нормални но прекрано беше...Ти благодарам за прекрасниот ден никогаш нема да го заборавам..А тебе мое малечко те сакам најмногу на светотт
Хаха ти си си луд а и јас сум луда ние двајцата не сме нормални но прекрано беше...Ти благодарам за прекрасниот ден никогаш нема да го заборавам..А тебе мое малечко те сакам најмногу на светотт