1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Епа како да ти кажам. Провидно е. Мајке ми. :|
    И те молам немој со такви муабети. Освен одалечување друго и не се постигнува.

2. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    се надевам дека вечерва ќе бидиш покрај мене ако не дојдиш стварно ќе се налутам |(

3. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    ти си најмилото машко кое го имам сретнато онака за галење и бакнување,душичка,штета што никогаш повеке нема да те видам ми остана само спомен,убав спомен

4. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Зошто правиш срцето толку забрзано да ми чука кога ќе помислам на тебе??Само секунди сме разделени а јас веќе по 1596559453 пати помислив на тебе...ТЕ САКАМ!! :inlove: :inlove: :inlove:

5. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    18.514
    сакам ВАКА!

Прикачени фајлови:

На kala21 и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  6. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Ви честитам и на двајцата. Повторно сте заедно, повеќе од очигледно е.
    Ако, си се заслужувате, исти сте :!: . Сифилис не ви бега ;)
    А и официјализирајте, нема да ме повредиш веќе. Падна многу ниско, повторно назад на стариот живот се врати.
    Ама ако! - Таа има пари. И има грдо име... Сериозно. Океј барем убава е :) , не можам да го негирам тоа.
    Тоа е тоа, изгледа ова е збогум. Сакав да расчистиме се во лице, ама ти немаш едно. И не знаам на кое лице да му се свртам и да му кажам дека ме боли.
    Па збогум.
    Ќе се видиме се надевам во пеколот |(

7. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    да лута ти сум и незнам што ќе излези на крај ! :@

8. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Ти си едно обично разгалено, инаетливо магаре такво со уши големи од што те тргаат сите накај нив само за да бидеш против мене. :@

Ама ако така треба викај ти по мене за обични ситници, ќе видам што ќе правиш кога се разбудиш и вечќе ќе нема по кого да викаш, со кого да се караш, а најважно од кого да сакаш и кој да те сака. :!:

И сам така си сакаше да знаеш. Оти си лигуш. Оти пред сите сакаш да излезеш фин и ме правиш мене вештерка. А мене ми е преку глава. Доста веќе твојот терет го носам, биди малку одговорен за своите избори, мислења, за себе. Толку ! :fubar:

9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.798
    Допаѓања:
    145.365
    [СДК] Сакам да кажам...

Можев само да сонувам за човек како тебе, полн со добрина, позитивна енергија, толку многу љубов и убавина. Да барав мали некој како тебе немаше да го најдам.

Како времето поминува, сум се повеќе сигурна дека ти си тој... Тој шо сакам да ја делам секоја минутка , секоја секудна, стотинка од мојот живот..
    Секој ден ми го правиш од убав-поубав.. Секој час без тебе се претвара во копнеж по тебе..

И на моменти се подзамислувам и запрашувам, што гледав во бившиот, што? Кај ли ми бил паметот? Пијана ли сум била сево оваа време? Просто сум одела со еден невоспитан, себичен човек, кој мисли само на себе.

Со тебе сега знам што е љубов, како е да љубиш несебично, да не бараш ништо за возврат, а само да даваш. И ќе ти помагам уште колку сакаш, не еден ќе исчистиме пет стана, не само со трудот, туку и со нашата љубов. Ова што го правам е само за тебе, и не сакам фала за возврат...

Те љубам домаќину мој!

На ChenoaBi и Doozy им се допаѓа ова.
  10. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    бегај,бегај пичко.само ти бегај.но немој да мислиш дека ти верувам.

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    1-лесно е да направис некој несрекен :^) 2- теско е да направис некого срејкен :)
    повекето се првото :!: за да бидес несто позитивно треба да си второто :^)

12. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    ми се испразнија сите зборови од мојот речник тешко ми е многу незнам што ќе се случи вечерва ми е страв само невиното неродено бебе да не настрада те сакам ама верувај неможам немам сили за понатаму незнам што ќе биди незнам како ќе издржиме само ми се плачи немам волја за ништо друго...

13. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    "Dear Diary, today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.'."

14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Жити ја не го расипувај денот откако веќе е при крај :|

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Да ти нацртам дека ми се свиѓаш? :wasntme: Месец ипол те ловам на фејсбук, кликам лајкови, објавувам песни, делувам суптилно, и ти абер немаш. Ама ќе те имам јас тебе еднаш во мојов живот, Еди Ведер еден, низаеден :wasntme: :inlove:

16. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Добра ноќ злато мое

17. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Колку те сакам ќе ти напишам другпат.

Сега дојди.Гушни ме.
    Ако сакаш ќе молчиме.
    Ако сакаш будни ќе сонуваме.

На kala21 и L-enna им се допаѓа ова.
  18. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Се навикнав на тебе. Се навикнав да отворам наутро очи и веднаш да го проверам телефонот да не случајно имам порака од тебе, пропуштен повик.
    Се навикнав на нашите разговори неколку пати дневно... Се навикнав да ми кажуваш кај си, со кој си.
    Се навикнав на нашите разговори доцна во ноќта... Почнувајќи од тоа како ни поминал денот, завршувајќи со правење на планови за блиска и далечна иднина. Се сеќаваш колку пати така сме го дочекале изгрејсонцето, осамнувањето на новиот ден... ќе ти речам "е ај добро утро", а ти на шала "едно кафе, ќе ве молам".
    Се навикнав да си кажуваме се... Се што ни е убаво и се што ни смета прво кај нас, а потоа и кај нашите најблиски и сите оние кои секојдневно не опкружуваат.
    Се навикнав на нашите шали, па дури и на нашите карања.
    Се навикнав на твојата насмевка која ми е мотивација... Насмевка за која би сторила буквално се за да ја предизвикам и постојано да ја гледам на твојата фацичка. Ме исполнува. Кога те гледам тебе таков насмеан и среќен... мојата среќа е дупло, ма десеттодупло поголема. :)

Се навикнав на тебе.
    Се навикнав на се што е твое.
    Се навикнав на нас.
    Се навикнав на себе додека сум со тебе.

Се навикнав на мојот живот со тебе во него и едноставно неможам, а и НЕСАКАМ да продолжам понатака без се ова. Тогаш ништо не би имало смисла. Тогаш ни јас нема да бидам среќна.
    АМА :( и двајцата знаеме дека ова е најправилната одлука.
    Знаевме дека кога-тогаш мора да се случи. Не сакавме да прекинеме додека сеуште беше рано, затоа сега ќе си ги трпиме последиците. Боли, проклето ме боли.
    И мразам се околу себе. Го мразам и глупавово општество. Глупавиов менталитет на нашава заостаната држава и овој прост народ овде, како и нивните глупави предрасуди! :@

Само, те молам... Те молам НИКОГАШ немој да заборавиш дека ТЕ САКАВ, ТЕ САКАМ и СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ !
    Ме направи најсреќната девојка на овој свет, ми покажа што е тоа љубов, како е да си сакан и да сакаш некој без разлика на се. И вечно ќе ти бидам благодарна за тоа !

Имаш посебно место во моето срце и НИКОЈ НИКОГАШ нема да го измени тоа. Биди добар. Чувај се.
    И не ме заборавај. Нема ни јас тебе. Ветувам!
    Уште од сега ми недостасуваш ;( :l:

На ChenoaBi, Monique995, duffi и 5 други им се допаѓа ова.
  19. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    И 10 пати да ми се јавиш после толку долго време - 10 различни работи и муабети ќе ми кажиш.
    И тие 10 пати нема да ти бидат доволни за да ти простам или да ја заборавам последната слика што ми ја остави. Последната слика како што ќе те памтам понатаму.
    Се надевам ова беше наш последен разговор :)
    Со среќа понатаму во животот ;)

На Cappuccino му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    Еднаш бе мајка му стара да попуштеше за нешто па макар и за најмалата ситница што постои. Еднаш да ми дадеше мало знакче дека си се сменил, дека љубовта ја ставаш пред желбата секогаш да си во право. Се ке беше поинаку. Ке заборавев на сите лоши работи и ке почневме одново пак.

А ти срце мое падна на обичен тест за инат. Мислиш дека ме мрзеше мене да одам до продавница? Не. Само така те тестирав како за ситници некогаш знаеш да се јачиш. Е од кога ти кажав оти било тест па уште и се лутиш.

Ај шминкај мравки сега... Нема надеж за нас (т.е. за тебе)