Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    И така ...
    Сакам да те гушкааааааааааам

т.е. да ме гушкаш де :lol:

На H.VAGA, girl-miri и crazylady им се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    набљудувам ситуација веке неколку дена и не можам да си поверувам на очите-си почнал да го намалуваш бројот на :l: на тексас ем покер :o :tmi: па зарем е можно :D
    се прашувам дали воопшто си ти номален :fubar:
    бог да чува и да брани-смајли што се крсти
    абеее, ке ми прекипе еден ден ке ти пишам и ке те прашам со кое право ти на мене ми пракаш :l:макар и на тексас ем покер-а колку што знам, имаш девојка :!:
    како ли таа е со тебе не ми е јасно-очигледно дека не знае дека си ЖЕНКАРИШТЕ невидено
    такви ти се годините-мислиш дека се што лета се јаде, ама кога ке дојдеш на мои години ке сватиш дека не е така-иако таквите од тебе од колевка до гроб се исти :!:

3. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Иииих среќо моја..Само ти знаеш да ме однесеш на седмо небо пааа и над него :$ ..Уште помалку од месец и нашата прва годишнина,кога ли помина цела година..Како да те знам цел живот :* ..Преубави два дена поминавме заедно ЦЕЛИ ДВА ДЕНА...Прекрасно е да се спие во твојата прегратка,да го слушам срцето како ти чука,да слушам како дишеш..Фала што се грижиш за мене,што никогаш за ништо не ме оставаш сама :* :l:

4. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Ја познаваш ли ме прашаа?Да ја познавам им одговорив...Некогаш таа беше моја девојка, некогаш насмевката и беше вистинска, некогаш знаеше вистински да сака.Ме гушкаше, и можеше да не ме пушти цела вечност.Ме погледнуваше во очи, се насмевнуваше и не кажуваше ниту збор.Беше толку невина и добра, мала и наивна.Погледни ја сега.. Поминала преку се и секој, се прави дека е силна, но јас ја познавам и ја гледам тагата во нејзините очи, заборавила што е љубов...

На mila34, lunicka, Sanjichka007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Не не те сакам и не сум заљубена, но има нешто во тебе што толку проклето ме привлекува што кога ќе те видам главата ја губам :inlove:

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    малце ми бесе како тажно за веста :geek: :geek: дека треба да заминес од кај твоите :lol: знам де дека си синЧе на мама и тато ами и јас си заминав од кај моите за тебе е сега заедно ке си заминиме од кај твоите ;) не грижисе ке ти помине таа тескотија ;)

7. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Ќе дојде ли утрото кога ќе ги отворам очите воопшто да не помилам на тебе? Да и се препуштам на шолјата горчливо кафе, а при тоа да не помислам како си? Сакав се да беше поинаку. Но, како се вели ако сакаш нешто да не ти успее, испалнирај го!
    Ех, мил мој, премногу планиравме. Направивме таква ѕвездена патека, исполнета со сништа, со насмевки, очекувања...
    Зошто ми подари бакнеж ако не го сакаше тоа? Зошто солзите ги исполнија твоите очи додека си одеше? Ми кажа довидување, и ми остави огромно ветување. Ми даде до знаење дека сум твојата вистинска љубов. Ми рече дека ќе се вратиш.
    После такви зборови, само се сврте и продолжи да чекориш. Како да верувам дека ние поторно ќе постоиме, кога во нашето минато се испишале толку многу лаги? Ја избриша и најмалата доверба што можев да ти ја пружам.
    Не сакав да верувам дека љубовта е најубавото, но и најболното чувство што може да се роди в човека. Сакав само да те сакам, и ти мене. Да испишеме приказна за нашата чудна љубовна строија.
    Го чекам денот кога ќе ми речеш, сакаш да идеме на кафе?, кога ќе можам да ти ги поставам сите прашања што ми се вртат во глава речиси две недели.
    Ах, секако, ќе заборавев.. Најверојатно ќе добиеш до знаење колку сум храбра личност, или пак безчувствителна. Можеби и дека никогаш не те сакав. Но, не сум храбра, само постовиве знаат колку болка сносувам гледајќи те далеку од мене. Како да бидам цврста кога насекаде го гледам одразот на твојот лик!? Невозможно те избришам од мојот живот, затоа што прв пат сакав некого, очигледно и последен.

8. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Ама ме насмеја денес...

9. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    ...знаеш колку сум слаба, знаеш кога најмногу одам кон дното, знаеш кога да ме кренеш....

10. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    Не би поднела да те изгубам...
    Не, не би ти кажала , но толку проклето се каам што ги гледав работите толку различно и безлично, со секоја секунда повеќе те љубам, ми недостигаш...
    1000 докази дека сум ти единствена..а јас ниту еден дека се сменив. Сеуште иста хистерична и незрела, можеби и недостојна за твојата љубов?
    Прости ми за се, љуби ме цел живот..јас сум твоја!

На Ketrin.Moon и crazylady им се допаѓа ова.
  11. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Ти мислеше викендов ќе шеташ, јас дома ќе седам, не батка си фаќам патот и јас :D
    Ќе си фалиме де знам, се шалам :D :*

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Две години и осум месеци, на чисто :rofl:
    Множеле или немножеле, да си бидеме заедно додека си се сакаме :?:
    И престани да ме нервираш, ок понекад! :D

На ChenoaBi и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  13. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    ајде нека си одат фациве што е можно побрзо за да дојдеш... иако тоа ке ми значи дека жртвувам многу ама сакам да си тука !!

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Жалче ми е да те разбудам, поспиј си, дома си сега, на раат одмори се. :wasntme: :inlove:

15. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    [

Прикачени фајлови:

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како бе не ти е срам да се бламираш пред цело членство :fubar:
    истите тие луге во очи ке треба да ги гледаш :fubar: толку ли сакаш да те жалат ли :^)
    секој од нас има проблеми, поминал а можеби минува низ кризи-и мене ми е тешко и тоа многу повеке од тебе па сама си се храбрам да продолжам напред и да издржам не си само ти еден и единствен па да речеш леле тешко му е кутричок тој-на нерви ми одиш веке :devil:
    закажи си разговор на психолог/психијатар па таму жали се колку сакаш :swear:
    што машко ке беше :x очигледно дека ти го утнале полот а и мене исто :lol:

17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Никогаш не е прекасно, освен кога е стварно касно...
    I let you go.
    Како викаше Фил, If you love someone let it free, unless is a tiger :D
    And you shall be free.
    Тешко ми е колку што сум тешка и широка, ама мора да се стави граница на ова.
    Фала што не испадна сељак и сепак се јави да ја истераме до крај, како што треба.
    Не сум гневна веќе, сега сум само тажна, ама ќе помине, сигурна сум.
    Време, само време.
    http://www.youtube.com/watch?v=06DhD-hW2zE
    бабичка убаво си кажува.
    Биди среќен и don't look back.

Колку што пати погледвав и ја отворив темава, овие 3-4 дена, како срцекршачка сум станала :tmi: Морам да оладам малку....

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Стварно веќе не те препознавам...
    Барем убав впечаток како за последен пат да ми оставеше...ама не.
    Грам памет не ти останал..жално.

19. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Сакам само време да мине,овие последниве денови така ме тепа нервоза,а колку сакам да си тука до мене,кога си до мене подруго е,полесно е,ама тоа е ајде...
    Те сакам највеќе! :l: :hug:

20. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    нека дојде веќе тој ден кога пак ќе те сретнам.нека дојде што побргу зошто веќе не можам да издржам.

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.