набљудувам ситуација веке неколку дена и не можам да си поверувам на очите-си почнал да го намалуваш бројот на на тексас ем покер па зарем е можно се прашувам дали воопшто си ти номален бог да чува и да брани-смајли што се крсти абеее, ке ми прекипе еден ден ке ти пишам и ке те прашам со кое право ти на мене ми пракаш макар и на тексас ем покер-а колку што знам, имаш девојка како ли таа е со тебе не ми е јасно-очигледно дека не знае дека си ЖЕНКАРИШТЕ невидено такви ти се годините-мислиш дека се што лета се јаде, ама кога ке дојдеш на мои години ке сватиш дека не е така-иако таквите од тебе од колевка до гроб се исти
Иииих среќо моја..Само ти знаеш да ме однесеш на седмо небо пааа и над него ..Уште помалку од месец и нашата прва годишнина,кога ли помина цела година..Како да те знам цел живот ..Преубави два дена поминавме заедно ЦЕЛИ ДВА ДЕНА...Прекрасно е да се спие во твојата прегратка,да го слушам срцето како ти чука,да слушам како дишеш..Фала што се грижиш за мене,што никогаш за ништо не ме оставаш сама
Ја познаваш ли ме прашаа?Да ја познавам им одговорив...Некогаш таа беше моја девојка, некогаш насмевката и беше вистинска, некогаш знаеше вистински да сака.Ме гушкаше, и можеше да не ме пушти цела вечност.Ме погледнуваше во очи, се насмевнуваше и не кажуваше ниту збор.Беше толку невина и добра, мала и наивна.Погледни ја сега.. Поминала преку се и секој, се прави дека е силна, но јас ја познавам и ја гледам тагата во нејзините очи, заборавила што е љубов...
Не не те сакам и не сум заљубена, но има нешто во тебе што толку проклето ме привлекува што кога ќе те видам главата ја губам
малце ми бесе како тажно за веста :geek: :geek: дека треба да заминес од кај твоите знам де дека си синЧе на мама и тато ами и јас си заминав од кај моите за тебе е сега заедно ке си заминиме од кај твоите не грижисе ке ти помине таа тескотија
Ќе дојде ли утрото кога ќе ги отворам очите воопшто да не помилам на тебе? Да и се препуштам на шолјата горчливо кафе, а при тоа да не помислам како си? Сакав се да беше поинаку. Но, како се вели ако сакаш нешто да не ти успее, испалнирај го! Ех, мил мој, премногу планиравме. Направивме таква ѕвездена патека, исполнета со сништа, со насмевки, очекувања... Зошто ми подари бакнеж ако не го сакаше тоа? Зошто солзите ги исполнија твоите очи додека си одеше? Ми кажа довидување, и ми остави огромно ветување. Ми даде до знаење дека сум твојата вистинска љубов. Ми рече дека ќе се вратиш. После такви зборови, само се сврте и продолжи да чекориш. Како да верувам дека ние поторно ќе постоиме, кога во нашето минато се испишале толку многу лаги? Ја избриша и најмалата доверба што можев да ти ја пружам. Не сакав да верувам дека љубовта е најубавото, но и најболното чувство што може да се роди в човека. Сакав само да те сакам, и ти мене. Да испишеме приказна за нашата чудна љубовна строија. Го чекам денот кога ќе ми речеш, сакаш да идеме на кафе?, кога ќе можам да ти ги поставам сите прашања што ми се вртат во глава речиси две недели. Ах, секако, ќе заборавев.. Најверојатно ќе добиеш до знаење колку сум храбра личност, или пак безчувствителна. Можеби и дека никогаш не те сакав. Но, не сум храбра, само постовиве знаат колку болка сносувам гледајќи те далеку од мене. Како да бидам цврста кога насекаде го гледам одразот на твојот лик!? Невозможно те избришам од мојот живот, затоа што прв пат сакав некого, очигледно и последен.
Не би поднела да те изгубам... Не, не би ти кажала , но толку проклето се каам што ги гледав работите толку различно и безлично, со секоја секунда повеќе те љубам, ми недостигаш... 1000 докази дека сум ти единствена..а јас ниту еден дека се сменив. Сеуште иста хистерична и незрела, можеби и недостојна за твојата љубов? Прости ми за се, љуби ме цел живот..јас сум твоја!
Ти мислеше викендов ќе шеташ, јас дома ќе седам, не батка си фаќам патот и јас Ќе си фалиме де знам, се шалам
Две години и осум месеци, на чисто Множеле или немножеле, да си бидеме заедно додека си се сакаме И престани да ме нервираш, ок понекад!
ајде нека си одат фациве што е можно побрзо за да дојдеш... иако тоа ке ми значи дека жртвувам многу ама сакам да си тука !!
како бе не ти е срам да се бламираш пред цело членство истите тие луге во очи ке треба да ги гледаш толку ли сакаш да те жалат ли секој од нас има проблеми, поминал а можеби минува низ кризи-и мене ми е тешко и тоа многу повеке од тебе па сама си се храбрам да продолжам напред и да издржам не си само ти еден и единствен па да речеш леле тешко му е кутричок тој-на нерви ми одиш веке закажи си разговор на психолог/психијатар па таму жали се колку сакаш што машко ке беше очигледно дека ти го утнале полот а и мене исто
Никогаш не е прекасно, освен кога е стварно касно... I let you go. Како викаше Фил, If you love someone let it free, unless is a tiger And you shall be free. Тешко ми е колку што сум тешка и широка, ама мора да се стави граница на ова. Фала што не испадна сељак и сепак се јави да ја истераме до крај, како што треба. Не сум гневна веќе, сега сум само тажна, ама ќе помине, сигурна сум. Време, само време. http://www.youtube.com/watch?v=06DhD-hW2zE бабичка убаво си кажува. Биди среќен и don't look back. Спојлер Колку што пати погледвав и ја отворив темава, овие 3-4 дена, како срцекршачка сум станала Морам да оладам малку....
Стварно веќе не те препознавам... Барем убав впечаток како за последен пат да ми оставеше...ама не. Грам памет не ти останал..жално.
Сакам само време да мине,овие последниве денови така ме тепа нервоза,а колку сакам да си тука до мене,кога си до мене подруго е,полесно е,ама тоа е ајде... Те сакам највеќе!