Се полошо и полошо станува...да ти кажам нешто...веќе сеедно ми е,прво сега ќе си барам работа,а после кој ќе ми е маж е стварно незнам...До пред некое време бев сигурна,ама сега ништо незнам
И баш случано се потсетив на песницава https://www.youtube.com/watch?v=fSqs0V3VtOM Стварно човеку, како после нас..!? А моиве чувства без осет се значи. Па ни си последен бе! Али толку многу ми се вовлече под кожа, си се смести најудобно што можеш остави такви длабоки траги.. Епа тури се на мое место и пробај да продолжиш. Во меѓу време.. https://www.youtube.com/watch?v=UHVOjwmhei4 Пошо можам да си ја зафркнам гордоста на форумов ти кажувам дека превише ми фалиш!
Да си ја поздравиш типката шо те гушкаше и ти седеше враце пред мои очи кажи и има срека шо не си ја држеше косата враце., и од утре кај неа да одиш да спиеш ! :'(
Зарем сега, после 5 години врска, да ме разочараш најмногу во животот? И сам знаеш дека ова не го заслужив!
да беше јавна лично, што пари ке вртеше изложувајки си го својот приватен живот желен за внимание-секоја врска без врска-и на крај ко авантура ти завршува за на крај да биде цело Скопје и половина Македонија се гледа дека ти имаш потреба од помош
Да не пукнеш, ме пресмеа! Бирај ќе се самоубаваш или да те стрелам!? Па таа твоја лепота, служи за лепотици да стојат до тебе а не.. Оф мајкооо, до кај стигнал светов..
Ајде нека помине брзо овој месец.. Време за одмор да дојде сакам. Да те изнагледам 10 дена миличок мој. Ќе те будам и однапред се радувам на твоите смотани фаци од сабајле што ќе ги правиш И очекувам кафенце сабајле да ми свариш како тогаш, ти текнува? Сакам да те гледам како го фрцкаш газето по плажа , да бидеме заедно во вода и да ме вртиш во круг а јас да се правам важна Да ми се жалиш колку си бил гладен па да идеме на пица и пиво ладно. Да си јадеме и да се гледаме во очи и самиот поглед да ти кажува колку те сакам!!! Па да дојдеме во смештај, да се истушираме и да почнеме да се спремаме за искачање, а ти да ми се смешкаш кога ќе се шминкам А за што ти е четкава? - За перли злато. А што е тоа перли? Абе ќе те изедаммм! Многу те сакам!! Многу многу најмногу
Кхм.....и мене многу ми се свиѓаат имињата, и јас го мислев тоа второто од првата група Знам дека целиот муабет беше заебанција, ама убаво е вакво нешто да се чуе од тебе, макар и на заебанција, дури ни на тој начин не си се осмелил до сега да спомнеш вакво нешто Мора од некаде да се почне, нели